Сенфи (селфи)

Mix_20220330_223614.jpg

FDDD - odlična forma.

Ja sam sav okilavio otkako sam se razboleo i zatvorili teretane. Nadam se povratku u bolju formu.

Pogledajte prilog 1136075
može i bez teretane ali da si psiho kao ja.
bacio si akcenat na ruke? :D
ja dve i po godine nisam ušao u teretanu prvo zbog onog virusa a sad mi daleko i nemam vremena a krivo mi je svi liftovi su mi pali ko zna koliko... ne bih smeo sad mrtvo da podignem mi sto kila...
zato sam sad u nekom kućnom polukardio/izdržljivost sistemu. kružni treninzi svojom težinom, shadow bućicama, guranje zida na minutažu itd... ;)

može i bez teretane ali da si psiho kao ja.
bacio si akcenat na ruke? :D
ja dve i po godine nisam ušao u teretanu prvo zbog onog virusa a sad mi daleko i nemam vremena a krivo mi je svi liftovi su mi pali ko zna koliko... ne bih smeo sad mrtvo da podignem mi sto kila...
zato sam sad u nekom kućnom polukardio/izdržljivost sistemu. kružni treninzi svojom težinom, shadow bućicama, guranje zida na minutažu itd... ;)
Uzeo sam skoro neke tegove da malo vežbam kući.
U HK-u sam taman krenuo ozbiljno i posle mesec dana zatvorili teretane zbog kovida a onda izgubio snagu i kilažu zbog bolesti.
Ruke... imam trip da jačam ruke jer kad sam bio tinejdžer bio sam mršav i imao tanke dugačke ruke pa imam kompleks :lol: svaki dan je dan za bicepse haha.

Back