pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.072
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baš ste slatki!
Nista ti ne faliFDDD - odlična forma.
Ja sam sav okilavio otkako sam se razboleo i zatvorili teretane. Nadam se povratku u bolju formu.
Pogledajte prilog 1136075
Bolja ova druga fotka.. Ako je to 'okilavljeno' izdanje, taman jeFDDD - odlična forma.
Ja sam sav okilavio otkako sam se razboleo i zatvorili teretane. Nadam se povratku u bolju formu.
Ma u redu si..Nego gde je duga kosa?FDDD - odlična forma.
Duga kosa je morala da ode zbog poslaMa u redu si..Nego gde je duga kosa?

Kako surovo ..Znala sam da si imao dugu kosu.Duga kosa je morala da ode zbog posla![]()
Da u mladosti, više nisam tako mladKako surovo ..Znala sam da si imao dugu kosu.

može i bez teretane ali da si psiho kao ja.FDDD - odlična forma.
Mlad si onoliko koliko se osećaš mladim.Da u mladosti, više nisam tako mlad![]()
Uzeo sam skoro neke tegove da malo vežbam kući.može i bez teretane ali da si psiho kao ja.
bacio si akcenat na ruke?
ja dve i po godine nisam ušao u teretanu prvo zbog onog virusa a sad mi daleko i nemam vremena a krivo mi je svi liftovi su mi pali ko zna koliko... ne bih smeo sad mrtvo da podignem mi sto kila...
zato sam sad u nekom kućnom polukardio/izdržljivost sistemu. kružni treninzi svojom težinom, shadow bućicama, guranje zida na minutažu itd...![]()
svaki dan je dan za bicepse haha.

Možeš i od ananasa..Vampirice
Kupicu sapun od kokosa za vrat![]()
Možeš i od ananasa..

suuncaja do jaja
Bas lepo izgledas bez onih dodataka, zatamnjenja.. lep osmeh.
Hvala ti...Bas lepo izgledas bez onih dodataka, zatamnjenja.. lep osmeh.