- Poruka
- 64.809
огроман гуштер на палићу
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
[/SPOILER]
огроман гуштер на палићу

огроман гуштер на палићу

Da mi je da ga uhvatim za repic pa cimam gore dole.....![]()

Neki su trazili da postavim sliku bez miontaze i bez sminke, a to je rijedak slucaj da sam bez sminke, medjutim jutros sam zurila na aerodrom, nisam se imala kad sminkati, a imala sam vozaca pa sam mogla da se selfiram do mile volje, i evo vam rezultat, mislim za one koje je to zanimalo
Pogledajte prilog 519401Pogledajte prilog 519402Pogledajte prilog 519403Pogledajte prilog 519404Pogledajte prilog 519405
evo me iz svih perspektiva, da zavrsim sa tim, jer boga pitaj kada cu opet biti bez sminke![]()
, stalno se zalis na bore ali ja ovde ne vidim nista strasno 
jaoj sad bas htedoh da se odjavim, zamalo da te propustim, stalno se zalis na bore ali ja ovde ne vidim nista strasno
a sto na aerodrom jel putujes negde?

ne, pratila sam brata
- - - - - - - - - -
I imaju bore, vide se, nemoj me tjesis nece ti upali![]()
, ovo su ti najjasnije fotke do sad i stvarno ne vidim oko cega se stresirash
sad te ne tesim majke mi, ovo su ti najjasnije fotke do sad i stvarno ne vidim oko cega se stresirash

pukla bruka, al nek stoje sad, gotovo je, ko zna kad cu opet imati sliku bez sminke, do sljedece ima da ostarim jos
- - - - - - - - - -
ma vala i ne stresiram se vise, pomirila sam se sa sudbinom da starim, i navikla vec, i sta znam, nisam nesto bas puno se proruznjala od kada starim, mislila sam da ce se to brze desavati, tako da sam sad ok po pitanju toga
bila me uhvatila kriza srednjih godina koja me hvala bogu nije drzala dugo i to je to
a i postale su mi neke druge stvari bitnije u zivotu![]()

sad te ne tesim majke mi, ovo su ti najjasnije fotke do sad i stvarno ne vidim oko cega se stresirash

Neki su trazili da postavim sliku bez miontaze i bez sminke, a to je rijedak slucaj da sam bez sminke, medjutim jutros sam zurila na aerodrom, nisam se imala kad sminkati, a imala sam vozaca pa sam mogla da se selfiram do mile volje, i evo vam rezultat, mislim za one koje je to zanimalo
Pogledajte prilog 519401Pogledajte prilog 519402Pogledajte prilog 519403Pogledajte prilog 519404Pogledajte prilog 519405
evo me iz svih perspektiva, da zavrsim sa tim, jer boga pitaj kada cu opet biti bez sminke![]()

да потпишем и ја...слободно жури мало чешће... много ти је боље овако....

onda bar promeni boju kose![]()
vidim i ank si zamenila krstom![]()