Gost
nancy87:Dajte ljudi sta serete da nikad niste bili sa vise partnera!!!Imam 17 i jesam to probala par puta.A ako vas zanima kako je... vi probajte
OPOMENA: Ne psuj!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nancy87:Dajte ljudi sta serete da nikad niste bili sa vise partnera!!!Imam 17 i jesam to probala par puta.A ako vas zanima kako je... vi probajte
ma devojka ce odlicno odreagovati, videces, sendvic je fenomenalan, pod uslovom da niko nije snebivljiv i da nema tremu, ako je atmosfera opustena...bice to dozivljaj za pamcenjeleprsavi:mashtao sto puta, nikada probao, uvek se * kako ce devojka da reaguje...ops:
pa nemoj da se vredjamo evo ako treba tu smodallekkoo:svaka cast devojci koja nadje na dva dobrovoljca za sendvic, a da su trezni, normalni i potentni
meni je tesko u zadnje vreme da nadjem muskarca za normalan seks, a kamoli dvojicuops:
ma radimo kao savrseni dzu boks dvojca trojca samo stisnes dugme cak nemoras ni novcic da ubacis i ono VEZESrdj@n:Nije bas toliki problem naci jednog... :wink:
A dvojicumozda ...
![]()
licnog, i vrlo prijatnogSrdj@n:Ovo kao da je receno iz iskustva :wink:
podrazumeva se da nisu alkosi, da nemaju problema sa erekcijom i da su mentalno uravnotezenidallekkoo:svaka cast devojci koja nadje na dva dobrovoljca za sendvic, a da su trezni, normalni i potentni
meni je tesko u zadnje vreme da nadjem muskarca za normalan seks, a kamoli dvojicuops:
galathea:licnog, i vrlo prijatnogSrdj@n:Ovo kao da je receno iz iskustva :wink:![]()
poludirigovano u smislu da je bilo unapred dogovoreno, a spontano jer smo radili sta nam je palo na pamet, a masta nas je bas posluzila tog danaSrdj@n:galathea:licnog, i vrlo prijatnogSrdj@n:Ovo kao da je receno iz iskustva :wink:![]()
Drago mi je da je prijatno... :wink:
Spontano ili poludirigovano![]()
daj , ljudi, sta se sad pravite nevesti-kao, ne znate koliko je bracnih parova probalo swing ili grupnjak. Ne kazem da to treba da vam bude osnovno sexualno opredeljenje, ali zasto da se ne proba. Zar niko od vas nije imao takvu sexualnu fantaziju? Sem inspiriona, ogradjujem se, njega su podigli katolicki fratri, verovatno otuda tolika odbojnost prema zenskom polu. :wink:Srdj@n:Sad se otvara gomila pitanja![]()
Troje ili cetvoroPar na par ili ti na 2
![]()
![]()
galathea:daj , ljudi, sta se sad pravite nevesti-kao, ne znate koliko je bracnih parova probalo swing ili grupnjak. Ne kazem da to treba da vam bude osnovno sexualno opredeljenje, ali zasto da se ne proba. Zar niko od vas nije imao takvu sexualnu fantaziju? Sem inspiriona, ogradjujem se, njega su podigli katolicki fratri, verovatno otuda tolika odbojnost prema zenskom polu. :wink:Srdj@n:Sad se otvara gomila pitanja![]()
![]()
![]()
Zanima kme kakvo misljenje o tom ima tvoja devojka?Jel za ili protiv?I za koju je kombinaciju od svih navedenih ovde?Srdj@n:galathea:daj , ljudi, sta se sad pravite nevesti-kao, ne znate koliko je bracnih parova probalo swing ili grupnjak. Ne kazem da to treba da vam bude osnovno sexualno opredeljenje, ali zasto da se ne proba. Zar niko od vas nije imao takvu sexualnu fantaziju? Sem inspiriona, ogradjujem se, njega su podigli katolicki fratri, verovatno otuda tolika odbojnost prema zenskom polu. :wink:Srdj@n:Sad se otvara gomila pitanja![]()
![]()
![]()
Pa bas zbog toga sto sam "fantazirao" sa devojkom o tome zato i pitam :wink:
BLAGO TEBI!Srdj@n:Za mnoge :wink:
Kathrin:BLAGO TEBI!Srdj@n:Za mnoge :wink:
znam :wink: :wink: :wink:Srdj@n:Kathrin:BLAGO TEBI!Srdj@n:Za mnoge :wink:
Mislis![]()
![]()
mozda su samo oprezni, i ne nose natpis- ozenjensam/udata sam i volim swing i grupnjak, ali ima ih, veruj mi. Poznajem dva bracna para, odlicni su kucni prijatelji, koji svake godine idu zajedno na letovanje i tada vrse criss-crossing, samo tih 10-tak dana na letovanju, a kada se vrate, sve je opet normalno, i druze se kao da nista nije bilo(da ne bude zabune, nisam jedna od ucesnica u toj zameni).hanibal77:gala zemljakinjo,nisam znala da ima jos takvih ljudi u sd!ja ih bar nisam srela!