Kazanova
Ističe se
- Poruka
- 2.134
11070VLX:zavodljiva1976:Ja sam shvatila da mu je bilo extra,ali je to objasnio kroz cinizam.Kazanova:11070VLX:Probao sam sa dve devojke. Nije nista posebno. Mislim, seks je fenomenalan. Ali posle toga mi je nekako.... glupo se covek oseca.... jeb' ga, ne umem da opisem taj osecaj.
KO NIJE PROBAO, NEKA PROBA!!!!! 8)
P.S. - jel neki par ovde probao sa parom?
Post coitus, omni animal trieste est
Posle snosaja, svaka je zivotinja tuzna
I ja sam isto probao, ali nismo bili bas tako kao ti (tuzni)... i dobro, nije bio bas sendvic, ali je ipak bila trojka.
Generalno, super je osecaj za vreme seanse. Mada priznajem, malo je neprijatno kada osetis alatku kolege kako ulazi, izlazi, ulazi, izlazi.... Mislim, kada sam ja ispod a on iznad.
Posle "igre", nije ti bas svejedno. Obuzme te neki bedan osecaj, osecaj zadovoljstva i onaj osecaj u kojem sebe smatras za kurvu, jadnika, seksualno poremecenog tipa... Mislim, do skora je threesome bila tabu tema u javnosti. To i pecne sa vremena na vreme. U pocetku me je ubijalo misljenje da nesto fali u nasem seksualnom zivotu pa smo iz tog razloga ubacili treceg, mog druga.
A ono sa dve devojke, desilo se jednom i sumnjam da ce se desiti ponovo. To je cist seks, bez ikakvih osecanja. Sa svojom devojcicom je drugacije, tu ima necega. Pa jos je i kolega/drug tu i nekako je lakse. Poznajemo se, znamo sta kome prija, kako bi bilo najbolje, vrlo dobro poznajemo granice nase mast... Da je u pitanju neki nepoznat tip, siguran sam da bi mi pozlilo i da bi doslo do nekog krvoprolica.
Isto tako me mucio osecaj "J*ebote, mozda nisam dobar u krevetu, pa ajde kao da nadjemo treceg". Ali sam odustao od toga. Mislim, niko nije normalan da od svog partnera trazi da se pridoda treci tek tako. Pretpostavljam da ima neke ljubavi. Treba tu da ima nesto vise od ljubavi. Jedan osecaj kao da imas druga, duhovnog saborca. Ne svodi se sve samo na kres. Zamisli, upoznas neku super devojku, odes kod nje i kazes "Duso, daj dovedi jos nekoga. Bice zanimljivije." Mada verovatno ima i toga.
I to bi bilo to!!!ops:
Evo i ja sam tvoj drug, saborac, duhovna uzdanica... kad je stani pani samo me pozovi sledeci put. I neces se glupo osecati, jos ces biti duhovno uzdignut.

Ona izreka se odnosi da su posle sexa svi iscrpljeni, pa se tako i osecaju (kao mala smrt - na francuskom se orgazam tako i zove... yebi ga ne znam francuski)