Sempre Doria (U.C. Sampdoria)

Ух брате.. било би то.. :worth:
Само је питање колико је то могуће :think:
Nema šanse, nemaju oni kapacitet za titulu i da igraju ovako tokokm cele sezone ... Ako izbore LŠ onda im je to puna kapa, ali titula je skoro nemoguća ...

Skoro sam gledao neke njihove mečeve iz 90-ih, i vidim da oni sa onako dobrim timom nisu uspeli da izbore LŠ, tako da će teško i sa ovim dosta slabijim uzeti titulu ... Jeste kalčo tada bio tri puta jači, ali bila je i Sampdoria ...

Nema više Boškova, Vijalija, Mančinija, Vjerhovoda, Paljuke, Lombarda itd. . tako da je i titula miljama daleko ...

Nema šanse, nemaju oni kapacitet za titulu i da igraju ovako tokokm cele sezone ... Ako izbore LŠ onda im je to puna kapa, ali titula je skoro nemoguća ...

Апсолутно се слажем! ЛШ свакако брда и брда изнад онога што сам ја очекивао за ову сезону, с обзиром да прошле нису успели да изборе ни УЕФА Европа лигу. Тако да .. :super:

Skoro sam gledao neke njihove mečeve iz 90-ih, i vidim da oni sa onako dobrim timom nisu uspeli da izbore LŠ, tako da će teško i sa ovim dosta slabijim uzeti titulu ... Jeste kalčo tada bio tri puta jači, ali bila je i Sampdoria ...

Nema više Boškova, Vijalija, Mančinija, Vjerhovoda, Paljuke, Lombarda itd. . tako da je i titula miljama daleko ...

Е па сад не знам шта си овиме мислио, али они су 92. стигли до финала Купа Шампиона. 90. су узели Куп купова, а 91 скудето и суперуп. Ипак је та генерација до сржи искоришћена. Поред онакве Барсе сигурно се даље није могло.

Апсолутно се слажем! ЛШ свакако брда и брда изнад онога што сам ја очекивао за ову сезону, с обзиром да прошле нису успели да изборе ни УЕФА Европа лигу. Тако да .. :super:
Biće zanimljivo videti borbu za LŠ, tu su Doria, Đenoa, Roma, Firenca, i Milan ako se ne probude, a mogao bih se uključiti i još neko poput Napolija, Udina ili Palerma ...

Е па сад не знам шта си овиме мислио, али они су 92. стигли до финала Купа Шампиона. 90. су узели Куп купова, а 91 скудето и суперуп. Ипак је та генерација до сржи искоришћена. Поред онакве Барсе сигурно се даље није могло.
MIslio sam na kasniju generaciju, iz druge polovine 90-ih, onu sa Mihajlovićem, Veronom, Karembeom, Montelom itd., i da oni tada nisu mogli LŠ da izbore ...

Onu šampionsku generaciju sam spomenuo u najboljem mogućem kontekstu ...

Biće zanimljivo videti borbu za LŠ, tu su Doria, Đenoa, Roma, Firenca, i Milan ako se ne probude, a mogao bih se uključiti i još neko poput Napolija, Udina ili Palerma ...

MIslio sam na kasniju generaciju, iz druge polovine 90-ih, onu sa Mihajlovićem, Veronom, Karembeom, Montelom itd., i da oni tada nisu mogli LŠ da izbore ...

Onu šampionsku generaciju sam spomenuo u najboljem mogućem kontekstu ...

Ma tada su ispali iz lige...doduse bez Mihajlovica...

Следећу играмо против братске Парме 4. октобра, опет код куће.
С обзиром да су овог викенда изгубили на свом терену од Каљарија, требало би да буде лаганица.
forzasamp.gif

Storari ipak u Sampdoriji

Samo dan od demantija njegovog menadžera, golman Milana, Marko Storari je pozajmljen Sampdoriji, do kraja sezone.

- Objavljujemo da smo postigli dogovor o pozajmici Marka Storarija iz Milana. Golman koji će u narednom periodu nositi dres sa brojem 30 već danas će se priključiti treninzim - objavljeno je na sajtu kluba iz Đenove. Povodom obavljene pozajmice, oglasio se i Storari, rekavši - Idem u Đenovu na potpis, želim da se zahvalim Milanu na prilici.

Storari bi trebalo da bude alternativa povređenom Luki Kastelaciju, koji će zbog kidanja ligamenata levog kolena pauzirati najmanje 45 dana.

coveece kako se osramotila sampdorija...ussrali se strasno.....mogli su da ih razbucaju na sve strane sa dva igraca vise a oni odugovlace i zadrzavaju vreme....ju,ju,ju..... da je bio kasano on se ne bi bojao kao ovi cvrcci
Imali su par lepih akcija, ali jalovih, sve nešto na sredini terena, prebacivanje na stranu i osrednji centaršut ... I tako 90% akcija u drugom (prvo nisam gledao) ... Nijedna konkretna šansa, niti neka velika želja da se uzmu sva tri boda kad je protivnik već polunokautiran ...

Imali su par lepih akcija, ali jalovih, sve nešto na sredini terena, prebacivanje na stranu i osrednji centaršut ... I tako 90% akcija u drugom (prvo nisam gledao) ... Nijedna konkretna šansa, niti neka velika želja da se uzmu sva tri boda kad je protivnik već polunokautiran ...

Walken meni Inter uopste nije delovao polunokautiran,cak je skroz parirao sa dva igraca manje,a i imali su najbolju sansu na tekmi Eto jedan na jedan,uh sto ne udje ta lopta u gol :(

Crveni kartoni su nas sasekli ali i pored toga smo mogli do tri boda.Po meni se Samdorija obrukala,kukavicki su odigrali,jbtt imas dva igraca vise i nijednu pravu sansu da napravis...

Sto se nas tice sta je tu je,ima jos mnogo da se igra,ja sam znao da prvenstvo nije gotovo,pa i da smo pobedili veceras.Nadam se da ce sutra Bari uzeti bar bod,a sto ne i sva tri protiv Milana,kad igraju kuci jako su opasni...Sto se tice Rome ocekujem njihovu laganu pobedu protiv Katanje,ne verujem da Miha tu moze nesto.Ali zato cekam duel Roma Inter da ih naprasimo na olimpiku kao i svake godine :) :super:

Walken meni Inter uopste nije delovao polunokautiran,cak je skroz parirao sa dva igraca manje,a i imali su najbolju sansu na tekmi Eto jedan na jedan,uh sto ne udje ta lopta u gol :(

Crveni kartoni su nas sasekli ali i pored toga smo mogli do tri boda.Po meni se Samdorija obrukala,kukavicki su odigrali,jbtt imas dva igraca vise i nijednu pravu sansu da napravis...

Sto se nas tice sta je tu je,ima jos mnogo da se igra,ja sam znao da prvenstvo nije gotovo,pa i da smo pobedili veceras.Nadam se da ce sutra Bari uzeti bar bod,a sto ne i sva tri protiv Milana,kad igraju kuci jako su opasni...Sto se tice Rome ocekujem njihovu laganu pobedu protiv Katanje,ne verujem da Miha tu moze nesto.Ali zato cekam duel Roma Inter da ih naprasimo na olimpiku kao i svake godine :) :super:

Samo se nadaj.;)

Stvarno sad nam je ''Talentino'' falio vishe nego ikad. Da je on igrao Inter bi odran, ovako tekma jedna NULA.
A shto se tiche zakljuchaka da su se uplashili, ne bih rekao, pa tukli smo vas sa 3 : 0 u kupu proshle godine, a ove sezone kod kuce smo vas dobili 1 : 0 . Nije tu bilo straha, jednostavno nije imalo inicijative da se bilo shta uradi, niko nije mogao da povuche igru, Semioli i Guberti bzvz, Zigler mi je ishao na nerve nevidjeno, svaki centarshu mu je hvatao Cezar, Poli djene djene, Palombo isto bzvz i niko onda nije mogao da nahrani Pazinija. Sve u svemu za Dorijane 0 : 0 dobar rez

onaj palombo samo divljao sa tries metara...i sve sutevi u pm.....i to je sve sto su uradili....msm walken spominje par akcija,ali to je stvarno nista.....pazzini uzasno glupo dobio crveni...a uopste sampdoria nije slaba, naprotiv a dva igraca vise je uzasno velika razlika...a oni su izgledali uplaseniji nego kad su bili ravnopravni, i bez preterivanja bolje su igrali dok je bilo 11-11 igraca.... mogli su murinju lepo da zabibere da pukne kod kuce konacno...al bi popissdeo...i ovako kuka ko lud, svaki put kad se ne sudi u korist intera on cvili ko devojcica...a mislim da je sudija sve ok odsvirao, mogao je i Eto gadno na kraju da prodje kad je gurnuo onako igraca sampdorije sa ledja u reklame, ja bih mu odmah da crveni zato sto je smradina(nisam rasista :) )
Kasano bi napravio neku inicijativu i razigrao ostale, zato im je najvise i nedostajao..... i onda bi se ovi interovci s*****li,a sad ce jos vise da se napale....mada su se umorili i imaju zeznut raspored...ali sta vredi kad se Milan raspada...a ni Roma nema sanse da izdgura do kraja ovako...

Svaka ekipa koja ima dva igrača manje je polunokautirana, jer automatski druga ekipa dobija inicijativu, te su ovoj ekipi sa dva crvena šanse za napadanje svedene na minimum ... Zato sam rekao da su polunokautirani, jer su bili nemoćni da zadaju udarac ...

Nije Inter toliko dobro parirao koliko je Sampdorija bila nemoćna i bezidejna ... Nisu Interovi igrači puno muke utrošili na odbranu, branili su se kao i obično samo većim delom utakmice, što pre nije bio slučaj pa zato deluje da su dobro parirali ...

Više je to bila nemoć nego kukavičluk ... Nisu oni imali neku preteranu želju da idu na sve ili ništa, ali nisu ni mogli jer sve se svodilo na mršenje muda na sredini i pokušaj centaršuta ...

Više mi sad Roma deluje opasnije nego Milan, jer Roma ne zavisi od jednog igrača kao Milan ... Da Ronaldinjo celu sezonu odigra u formi, Milan bi sigurno bio prvak, ali pošto je pola sezone pijančio više nisu mogli ni da očekuju, s obzirom da pored njega nemaju igrača koji može sam da nosi tim ... Pre su imali Kaku i Ševčenka, Sedorf i Pirlo su bili daleko bolji, Rui Košta je bio odlična rezerva, a sad imaju samo Ronaldinja dok Pato ne stekne tu vrstu iskustva ...

Poslednja izmena:
Walken malo si preterao sa tim da bi Milan bio prvak "sigurno" da Ronaldinjo igra bolje.Inter je jednostavno bolji od Milana,uostalom pokazali smo to,dva derbia 0-4 za nas i 2-0,dakle sve ukupno 6-0 za Inter,bolja smo ekipa bez obzira na Ronaldinja.Tako su i ovde svi navijaci Milana pred ovaj poslednji derbi pisali Ronaldinjo je u formi Inter nema sanse,bla bla bla,pa svi zanamo kako su prosli u derbiu,i to sa dva igraca vise;)Ronaldinjo je pre derbia sa Interom bio u formi,davao golove i asistirao,a protiv Intera ga nije bilo nigde...:cool:

Sto se tice Rome,svaka im cast stvarno su u strasnoj formi,ali gledao sam ih recimo protiv Fiorentine,pre desetak dana,i tada su dobili u Firenci 0-1,ali su imali mnogo srece,Fiorentina je bila bolja,video sam dosta nedostataka u njihovoj igri.No svejedno ucinili su kalco zanimljivijim i sad se zakuvalo,te zato zasluzuju respekt definitivno.Ali nisam nesto uplasen i dalje verujem da ce Inter uzeti skudeto,ali videcemo ima jos dosta da se igra:D

Ybt.. ja se stvarno obradovao kad sam video koliko ljudi odjendom postuje na ovoj temi, ali sad kad vidim da tema broj jedan nije nasha voljena Dorija, ajd paljba :p

Ajde bre sta nas teras sad,taman smo vam malo oziveli temu :p Inace ja sam uvek imao simpatije prema Samdoriji,uvek ste mi nekako bili gotivni.Navijam za Inter,a postoji jos par klubova u kalcu koje simpatisem,a to su Fiorentina,Samdorija i Lazio... ;)

A vi bi mogli da se ugledate na svog gradskog rivala Djenovu i da dovedete nekog naseg igraca :) Oni imaju Aleksica,Tomovica i Jankovica...:p

Imamo i mi, i to dvojicu OFK-ina shkola
Nenad Krstichic i Stefan Shcepovic

Fora je u tome, shto ''Merda'' troshi daleko vishe para od Dorije na pojachanja, Dorija je daleko siromashniji klub.

Da sad sam se setio,znam za tog Scepovica,ali za ovog Krsticica nikad nisam cuo:eek:

Samdorija ima neki smoj smek i zato su mi gotivni,bilo bi lepo da igrate malo vecu ulogu u kalcu...

Back