Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad oćeš nešto više al se završi na vucaranju, pa kaaaao shhemaaaaŠta je za vas šema? Gde su joj granice?
Da li ste bili u šemama? Iskustava. Bolje od veze?
Itd....
I ja tako doživljavam taj termin "šema"previše tupite
to gde se dvoje viđaju radi iebanja sve se isto zove.
sinonimi za jednu istu radnju
svaki odnos ima dva puta čak i kada striktno započne kao samo seksualni odnos.I ja tako doživljavam taj termin "šema"
Stim što mi se cini daxšema ima dva puta ili preraste u vezu ili se raspadne posle kraćeg vremena.
sujeta ne bi trebalo da se čuvaKad oćeš nešto više al se završi na vucaranju, pa kaaaao shhemaaaa
Moraaa da se sačuva sujeta
Možda ne sujeta ali nesto kao mora da se sačuva.Kad oćeš nešto više al se završi na vucaranju, pa kaaaao shhemaaaa
Moraaa da se sačuva sujeta
Da to je tacno tako. Takav odnos dvoje ljudi. Potpuno oslobođeni i predani jedno drugom. Mora doći do vezivanja. Samo je pitanje hoće li se insistiratina tome ili zanemariti to zanemariti.svaki odnos ima dva puta čak i kada striktno započne kao samo seksualni odnos.
ali to zavisi od puno faktora, ipak meni se čini da se ljudi kroz seksualne aktivnosti prilično vezuju jedno za drugo.
što ?Vrh, najbolja stvar. Samo ići i trpati što više žena i lupati recke.
sema koja je krenula sa taslacenjem, pa iz nje evoluirala u emotivno, zavrsi cesto kao fekalni kolektor ako su oboje ucesnika svesniSamo na početku šeme mogu da budu lepe.. posle uvek dolazi do komplikacija, ili odbijanja, ili se neko više veže,.. jedino kada su oboje slobodni pa šema završi u jednoj dobroj vezi, to je prava stvar.
Obzirom da radim automobile za mene je šema npr.elektro instalacije. Izraz šema u ljubavnim konotacijama je zamenjen "kombinacijom"Šta je za vas šema? Gde su joj granice?
Da li ste bili u šemama? Iskustava. Bolje od veze?
Itd....