Šema

Granice? pa ima dva puta. Jedan je da je dobro samo prih par puta i onda naglo počne da opada strast, znači nema korena, nešto niej sasvim ok, nervira te nešto, npr kako neko misli, jer posle par puta morate nešto i da progovorite, i onda se to ugasi. Drugi put je da bude sve bolje, tada brzo to prestane da bude šema i postane neka vrsta veze, ljudi se vežu time i stvar se komplikuje jer je teško tj nemoguće odnos održavati na istoj liniji

I ja tako doživljavam taj termin "šema"
Stim što mi se cini daxšema ima dva puta ili preraste u vezu ili se raspadne posle kraćeg vremena.
svaki odnos ima dva puta čak i kada striktno započne kao samo seksualni odnos.
ali to zavisi od puno faktora, ipak meni se čini da se ljudi kroz seksualne aktivnosti prilično vezuju jedno za drugo.

Kad oćeš nešto više al se završi na vucaranju, pa kaaaao shhemaaaa :zplez:

Moraaa da se sačuva sujeta :plez:
Možda ne sujeta ali nesto kao mora da se sačuva.
svaki odnos ima dva puta čak i kada striktno započne kao samo seksualni odnos.
ali to zavisi od puno faktora, ipak meni se čini da se ljudi kroz seksualne aktivnosti prilično vezuju jedno za drugo.
Da to je tacno tako. Takav odnos dvoje ljudi. Potpuno oslobođeni i predani jedno drugom. Mora doći do vezivanja. Samo je pitanje hoće li se insistiratina tome ili zanemariti to zanemariti.
Imam primere toga.

Samo na početku šeme mogu da budu lepe.. posle uvek dolazi do komplikacija, ili odbijanja, ili se neko više veže,.. jedino kada su oboje slobodni pa šema završi u jednoj dobroj vezi, to je prava stvar.
sema koja je krenula sa taslacenjem, pa iz nje evoluirala u emotivno, zavrsi cesto kao fekalni kolektor ako su oboje ucesnika svesni

ako su nesvesni i sema im tj veza traje, onda se to zove los brak.

sto pocne sa q i p, da je iskrenosti koje svima fali, jedino je i samo to.

Back