Selo gori a baba se ceslja

A jel Ingrid sad dobra ili losa?

i za mene je pozitivan lik sad
ustvari nije ni bila nikad negativan, nego se radosav od nje razveo jer nije htela da slavi pravoslavni božić i on se razveo od nje, po zakonu dete pripalo majci, a radosav joj ga oteo,praktično
u svoj toj priči, ingrid je predstavljena kao neg. lik, al ja je nisam tako shvatila
sad je prikazana kao jako pozitivan lik
navodno došla je u srbiju jer joj je nedostajao sin, a izgleda i radosav, čak je učila srpski kao malo...

a zadnja epizoda meni bila dosadna
mnogo odugovlace neznadu sta ce vise da snimaju

Ma snimaju jos uvek iako su trebali da zavrse odavno jos se motaju po mom kraju .
A Radojka ce da prezivi pitao sam jednog od iz obezbedjenja .
Radojka je snimnjena po liku Radoseve majke koje je umrala od iste bolesti kao i sad sto boluje Radojka.
Za lik Zlatane mu je kao uzor posluzila jedna komsinica,.

jos 27 sati i 18 minuta

pa ce si gledamo novu epizodu

rados.jpg

jao zlatana toliko hoće i želi unuče, da je bila ukrala maloga Tomu...zato i slala đodu u prodavnicu da kupi mleko u tetrapaku.... jer mali nije pio ovo domaće mleko...e sad šta će biti večeras kad se sazna i obelodani da petrojka nije rodila draganovo dete...kako li će zlatana da reaguje...

e jesam, baš je bila dobra epizoda...i uzbudljiva:lol:
e ona smiljana ne može da ne ogovara, ne može bez tračeva ni na groblju:roll:
a što mi bilo žao petrojke kad stopirala sa bebom a niko joj nije hteo stane:confused:
a što su bili smešni mitar i onaj radovan :hahaha:joj, brže bolje u seno :hahaha: joj stvarno je bezobrazan milašin :hahaha: što im sipo ricinus u rakiju....
al zlatana je u pravu kad kaže mitru, kaže šta? doveo si je ko kuče, sad oćeš da vodiš unuče...jao ona jadna toliko želi unuče....
a sin dragan odkako hebo, ne može više da pomera predmete, nema više tu moć...:think:hm

Back