swatka_mawa_maja
Ističe se
- Poruka
- 2.890
nemoj molim te..ja imam svoje zanimanje koje bih da radim...i to u sapcu,ne u bgu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemoj molim te..ja imam svoje zanimanje koje bih da radim...i to u sapcu,ne u bgu
Ehej,od seljoberizma na Tasu,do vencanja?Leepo,jos kumovi su tu..veselo.
Aj kad sam vec tu...kvarim koncepciju ali tema je tema-Seljoberijo marsh...prosipajte vash kich negde drugo,potrovacete nam mladjane generacije koje tek dolaze...I sad,ja kao riba
Ma,zna se da je jedan od problema nase kulture i pojava ovakvog shunda,tako da moj ili neciji glas malo znachi,ali lepo je kad se zna..koliko nas ima.Pozdravchich...i mladenci,srecno![]()
ma kolko ima seljaka starsno,unistice ovaj grad,samo kolko ih ima kod mene na visoj,ko iz drugog univerzuma,unistice nas :
ma kolko ima seljaka starsno,unistice ovaj grad,samo kolko ih ima kod mene na visoj,ko iz drugog univerzuma,unistice nas :
a ti mislis da seljacima (ljudima sa sela) ne treba da se pruzi prilika da zive u boljim uslovima??mislis da je beograd samo za gradjane,jel?
pa ne moze se neko ko je ziveo u selu ponasati isto kao i neko ko je co zivot u gradu i koji nije video ni s od sela..
i ja slusam grand...ali slusam i crvenu jabuku.bijelo dugmo...sve te stare bendove...ne slusam rep,metal,tehno....ali sve ostalo dolazi u obzir...neka sam seljoberka...ja nisam ni na jednoj zurci bila gde se ne pustaju narodnjaci..
pa ne moze se neko ko je ziveo u selu ponasati isto kao i neko ko je co zivot u gradu i koji nije video ni s od sela..