Seljoberizam

bash si swatka seljoberka..dodji u bg da nam poravis prosek..imaces dobro drustvo,sve one koji su dosli ovde da budu begradjani,bre! beograd je seljana..u mom kraju,u mojoj ulici skoro da nema ljudi sa kojima sam odrastao..gomila dodjosha kojima je omiljena rechenica:mi srbi smo stoka:...nishta licno,samo konstatujem..

bash si swatka seljoberka..dodji u bg da nam poravis prosek..imaces dobro drustvo,sve one koji su dosli ovde da budu begradjani,bre! beograd je seljana..u mom kraju,u mojoj ulici skoro da nema ljudi sa kojima sam odrastao..gomila dodjosha kojima je omiljena rechenica:mi srbi smo stoka:...nishta licno,samo konstatujem..

Rekla bih da si se uklopio.

bio jednom davno grafit u bg-u(moj omiljeni) svako ima pravo da se krece i da bude kreten..imas pravo na misljenje..ja nemam argumente za tebe,a boga mi,ni vremena za tebe..sory

Beograd je grad od vise miliona stanovnika i svako ko pozeli da zivi u njemu to moze uciniti i smatrace se beogradjaninom. Ljudi dolaze i odlaze, radjaju se i umiru, ali Beograd ostaje. Ne mislim da je gradjanin Beograda nesto vredniji od bilo kog stanovnika nekog drugog grada.

U danasnje vreme merila vrednosti su poremecena, a ne bi bilo grubo reci i da ne postoje.

Back