selfi

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Msms, nije isti efekat Dese sa kioska, nju niko ne zna, osim komšiluka, tako da Desa kad se slika, onda onda ima pravo da to radi jer joj se to sviđa, ko sam ja da joj branim.... Genralno, meni ne smeta i ne smatram prerastanjem taj deo izlaganja javnosti.... ja to ne bih, al drugi mogu slobodno...

Eeeej, pa postoji ćitava ženska picopšaćenička grupa da l su gejevi ili šta... 60+ ili 50+ muškaraca koju prate milioni žene diljem planete. Kao, svi su fit i svi su modeli.... uglavnom imaju brade, toe sad kao trend kod matoraca..

Da, ima lepih i zgodnih zena, koje imaju 50-60 godina, ali mladost je mladost. :)
Od tih starijih mi se dopada kako Elizabeth Hurley izgleda. Na licu joj se vide borice, a telo joj je prelepo.

Da, ima lepih i zgodnih zena, koje imaju 50-60 godina, ali mladost je mladost. :)
Od tih starijih mi se dopada kako Elizabeth Hurley izgleda. Na licu joj se vide borice, a telo joj je prelepo.

dobro mladost ima licne prednosti ne i za druge,ako je za muske opet sex par minuta i sa starijom ne znaci da ce izostati,eto ona i sharon stone jos imaju prednost za sve klinke

za otvaranje ove teme me inspirisala vest sa krstarice da je madona izbacila sliku na instagram u 60-oj..i u tekstu blabla..proviruje njen providan seksi ves ovo ono..
slike nema na krsti, povucena je, preletim po njenom profilu, nema je ni na instagramu vise
tu i tamo po neka fotka u donjem vesu
i zapitam se, sta je to sto neku zenu cini toliko neispunjenom da ima potrebu da izbacuje svoje selfije u donjem vesu u 60oj godini
ovde ne pricam o tome da li je neko zgodan ili nije, da li je mrasav ili debeo, jer o ukusima ne treba raspravljati
mene zanima jednostavna stvar - kako to da do 60 godine covek/zena ne preraste potrebu da sebe prezentuje na takav nacin?
kako ne preraste i ne predje ne sledeci nivo potrebu da iz sebe za javnost izvuce samo cisti fizikus, isti onaj sa kojim se nosio jos u pubertetu
pa me zanima kako bi izgledao vas selfi danas, sta je ono sto biste na toj slicici svoje istakli
ajde sada vi :)

To samoljubivo poziranje u svim mogućim situacijama može da posluži kao dobro dijagnostičko sredstvo.
Tako je recimo ne mogu da zamislim selfi bez bar jednog deteta. Znam... :sad2: Nadam se da će proći kad krenu u vrtić i ja počnem da radim i vratim iluziju da imam neki svoj život.

nisam videla madonin selfi u gaćama ali sam videla da nosi loptu za rukomet u zadnjem džepu od farmerica
i baš joj lepo stoji :lol:
1546522116741-madona-830x0.jpg

Whang-od Oggay, 101 years old

71.jpeg
Whang-od Oggay is a 101-year-old tattoo artist from the Philippines. She is famously known as the last Mambabatok(traditional Kalinga tattooist).
Tao Porchon-Lynch, 100 years old

156.jpeg
Tao Porchon-Lynch is the oldest yoga teacher and she continues to inspire people all around the world with her enthusiasm. “Age can never hope to win while your heart is young.”

Robert Marchand, 106 years old

142.jpeg
Robert Marchand is a French centenarian cyclist who didn't give up on his dreams and defied age in every aspect. He is the oldest cyclist in the world.

Tatyana Nekludova, 61 years old

427.jpeg
61-Year-Old Model Stars in Russian Lingerie Campaign. Tatyana Neklyudova also starred in the photo shoot for Petrushka lingerie brand.
Majorie Gilbert, 102 years old

581.jpeg
Famously known as the glamorous granny Marjorie Gilbert has become the face of the new Harvey Nichols campaign in the latest edition of Vogue. And she is already taken away the fame from the youngsters.
Eveline Hall, 72 years old

992.jpeg
Eveline Hall 65 years old at the Berliner Fashion-Week (Fitness Femme Salle). She is inspiring so many women to not give up because of the age factor, but see through it.
Chuando Tan, 51 years old

329.jpeg
Chuando is 51 but looks like he is in his 20's which is very much surprised and the secret behind his youthful looks is his fitness routines and healthy diet.
Veruschka von Lehndorff, 79 years old

386.jpeg
Veruschka von Lehndorff is a German model, actress, and artist who was popular during the 1960s. She has not lost her youthfulness in the years.
Wang Deshun, 82 years old

721.jpeg
80-year-old Wang Deshun was quickly dubbed China’s hottest grandpa. And we know why they are so attracted to him. It is because he didn't age.
Anthony Varrecchia, 55 years old

952.jpeg
Anthony Verrecchia is a personal trainer and model and is one of the fittest in his 50's. He can beat any young model in the term of fitness and looks.

- - - - - - - - - -

ja se postidim svaki put kad je vidim, ako na isu mislimo
sitna baka, seda kosa do ramena, sama kost koza i misic..i svki dan godinama unazad je vidjam kako prepesaci boga oca preko dana

a mislis ona sisata sto pici od 25og do ade svaki dan :lol:e nije ta,koliko ona ima god

cekaj je l mislis na onu sto ide brzim hodom po adi, sa kapuljacom na glavi preko kacketa..i sa cvikama?
ja sam za nju mislila da ima tridesek godina sve dok joj nisam ugledala lice starice
dada ta

- - - - - - - - - -

i onaj nomad na rolsuama s psicem isto matora a vrh

- - - - - - - - - -

za takvim se okrene svako a ne pihtijastim klinkama

To sto je neko megastar ne moze da bude opravdanje. Jednostavno, zna se, ne moze zena od 60 da parira devojci od dvadeset
i da se tako ponasa, zato je to sto je uradila, ako je uradila, smesno. Zrelost treba da donese i malo vise pameti.

ZCVODVfreb.jpg

U 72 godini je sa balerinom od 29 godina dobio sina.:aha:

Poslednja izmena:

Back