selfi

dive

Legenda
Poruka
61.198
za otvaranje ove teme me inspirisala vest sa krstarice da je madona izbacila sliku na instagram u 60-oj..i u tekstu blabla..proviruje njen providan seksi ves ovo ono..
slike nema na krsti, povucena je, preletim po njenom profilu, nema je ni na instagramu vise
tu i tamo po neka fotka u donjem vesu
i zapitam se, sta je to sto neku zenu cini toliko neispunjenom da ima potrebu da izbacuje svoje selfije u donjem vesu u 60oj godini
ovde ne pricam o tome da li je neko zgodan ili nije, da li je mrasav ili debeo, jer o ukusima ne treba raspravljati
mene zanima jednostavna stvar - kako to da do 60 godine covek/zena ne preraste potrebu da sebe prezentuje na takav nacin?
kako ne preraste i ne predje ne sledeci nivo potrebu da iz sebe za javnost izvuce samo cisti fizikus, isti onaj sa kojim se nosio jos u pubertetu
pa me zanima kako bi izgledao vas selfi danas, sta je ono sto biste na toj slicici svoje istakli
ajde sada vi :)

A jes ti primer, zena je megastar, ima potrebu da bude u fokusu javnosti jer od toga zivi, a taj neki profesionalni imidz joj je oduvek koncipiran na erotici i obnazenosti.
Tako je.Nikad mi se nije sviđala ni ona ni ni njena muzika, kao ni recimo danas Miley Cirus.

- - - - - - - - - -

Ne volim selfije i ne volim da se fotkam.Znači, neću ostaviti tragove moje lepote i unikatnosti nekim budućim Zemljanima.

A jes ti primer, zena je megastar, ima potrebu da bude u fokusu javnosti jer od toga zivi, a taj neki profesionalni imidz joj je oduvek koncipiran na erotici i obnazenosti.

ona mi je bila povod
kakve veze ima sto je sa estrade
valjda razvojni put svakog od nas prolazi kroz faze gde imas potrebu da neke stvari radis drugacije

njeno telo je njen posao, kao i njena muzika sto je i ona ga tako i koristi-kao alat.
ne mislim da, u konkretnom madoninom slucaju, tu ima nekih dubljih, nevidljivih poriva tj cisto sumnjam da hvata frajere po instagramu na slike u gacicama ili pokazuje komsinici kako je ona ocuvana, a komsinica kao dulek.

u slucjau random zene od 60 godina koja se slika u donjem vesu, pa odluci da takvu sliku postavi na IG, pretpostavljam da bi mi bilo neprijatno da gledam, isto kao i random muskarca u boksericama. tj vise tuznjikavo nego neprijatno. osim u slucjau da su i fotke i ves i fotograf profi, kao sto su i madonini. onda bih gledala kakav je ves. :)
moj selfi danas bi istakao to da treba da se ofarbam, imala bih pacenicki izraz lica uz neki komenar ebo te,nemam kad ni do frizera da odem.
onda bih ocekivala da me drugarice tese kako se ne vidi bas toliko.

Tako je.Nikad mi se nije sviđala ni ona ni ni njena muzika, kao ni recimo danas Miley Cirus.

- - - - - - - - - -

Ne volim selfije i ne volim da se fotkam.Znači, neću ostaviti tragove moje lepote i unikatnosti nekim budućim Zemljanima.

nije bitno sto ne volis
ovde pitam nesto drugo
sta je ono kod tebe sto bi u ovom trenutku istakao da bi prdstavio sebe drugima

njeno telo je njen posao, kao i njena muzika sto je i ona ga tako i koristi-kao alat.
ne mislim da, u konkretnom madoninom slucaju, tu ima nekih dubljih, nevidljivih poriva tj cisto sumnjam da hvata frajere po instagramu na slike u gacicama ili pokazuje komsinici kako je ona ocuvana, a komsinica kao dulek.

u slucjau random zene od 60 godina koja se slika u donjem vesu, pa odluci da takvu sliku postavi na IG, pretpostavljam da bi mi bilo neprijatno da gledam, isto kao i random muskarca u boksericama. tj vise tuznjikavo nego neprijatno. osim u slucjau da su i fotke i ves i fotograf profi, kao sto su i madonini. onda bih gledala kakav je ves. :)
moj selfi danas bi istakao to da treba da se ofarbam, imala bih pacenicki izraz lica uz neki komenar ebo te,nemam kad ni do frizera da odem.
onda bih ocekivala da me drugarice tese kako se ne vidi bas toliko.

:lol: eto to
a sto se boldovanog tice, upravo su to termini koji opisuju situaciju
bez obzira da li je madona ili neko drugi, ako u 60oj ima potrebu da izbaci sliku u providnom donjem vesu, moja reakcija je bas ta - tuznjikava

Da, mislim da je to razlog.
A ovo vreme je vreme selfija i ona pokusava da drzi korak sa mladjima od sebe.
Sta da kazem kad je mala od sestre od mog muza za rodjendan pozelela fotografski „kisobran“. Treba joj za Instagram. :eek:
Mi smo malo drugacije odrastali, pa nam je sve to cudno i over the top. A klinke danas tacno znaju kako treba da se nasminkaju za selfi, jer to nije isto kao dnevna sminka, kako da poziraju da bi struk bio uzi, grudi vece, noge duze...Citava nauka oko samoprezentacije.
Ja se nekad osecam kao da sam pala s Marsa. I ako smo svi mi ovde odrastali u katastrofa periodu nekako mi je draze sto sam promasila ovo vreme.

realno sa tom teorijom zrelosti ide i pucanje k sta ko misli o nama i kako nas vidi,ako je poenta hrane ega ok,ako ima sta da pokaze ok,ako joj puca k sta postavlja opet ok

To sto je neko megastar ne moze da bude opravdanje. Jednostavno, zna se, ne moze zena od 60 da parira devojci od dvadeset
i da se tako ponasa, zato je to sto je uradila, ako je uradila, smesno. Zrelost treba da donese i malo vise pameti.

sto smesno? verujem da madona ima bolje telo od mene. ajd od mene nego i od mnogo mladjih devojaka.
javne licnosti su bas to-javne i tako se i ponasaju. mislim, sta treba madona da slika-sebe kako ide na pijac?

a mudrost zrelosti se ogleda u tome da si svestan sebe i da ti puca *****, sto bi dzordzi poetski rekao, za misljenje okoline. to sto sam ja konzerva, ne znaci nuzno da je biti konzerva ispravno.
malo i zavidim ljudima slobodnijim duhom.

Nema sanse da ima bolje telo od mladjih devojaka, mozda ima dobro izsilikonirano telo ali bolje i lepse nije sigurno...
Biti svestan sebe se ne ogleda u stavu "puca mi prsluce"...
m daj bre o cemu pricas imam u teretani prijateljicu od 80 i kusur radi tocak za trbusnjake po 30 u seriji,a nema klinke da bi je pogledali na sta lice,pa da ne ulazimo u procente

To sto je neko megastar ne moze da bude opravdanje. Jednostavno, zna se, ne moze zena od 60 da parira devojci od dvadeset
i da se tako ponasa, zato je to sto je uradila, ako je uradila, smesno. Zrelost treba da donese i malo vise pameti.

uh, uh
ti sad ovde postavljas stvari iz ugla diskriminacije
daje neko sa 60 ruzan i da je samo mladost lepa
nisi u pravu
mene zanima zasto neko sa 60 ima potrebu da ostane na istom novou predstavljanaj sebe kao kad je imao 40 manje
sto kaze george, neke stvari prerastes i vidike prosiris, pa vidis lepotu u nekim drugim stvarim a koje zelis da predstavis, a koje su ti sa manje godina bile nedostizne zbog manjka iskustva i viska stega
sa prozivljenim godinama mi ne navlacimo komplekse, nego sebe valjda oslobadjamo ograda
barem je tako kod mene

kada se vec pominju poznate licnosti Dzenifer Lopez ima pedeset godina i izgleda bolje od mnogo mladjih zena od nje..

dzenifer-lopez-dovela-svoje-telo-do-savrsenstva-1052892-velika.jpg

ovo je pozirala prosle godine ( 2018) za jedan casopis..izgleda savrseno

14-jlo_620x0.jpg

sto smesno? verujem da madona ima bolje telo od mene. ajd od mene nego i od mnogo mladjih devojaka.
javne licnosti su bas to-javne i tako se i ponasaju. mislim, sta treba madona da slika-sebe kako ide na pijac?

a mudrost zrelosti se ogleda u tome da si svestan sebe i da ti puca *****, sto bi dzordzi poetski rekao, za misljenje okoline. to sto sam ja konzerva, ne znaci nuzno da je biti konzerva ispravno.
malo i zavidim ljudima slobodnijim duhom.

:lol:

mene više fascinira ta pojava povlačenja fotografija
tim pre što je madona u pitanju koja bi unapred trebalo da zna šta objavljivanje fotografije nosi sa sobom

za otvaranje ove teme me inspirisala vest sa krstarice da je madona izbacila sliku na instagram u 60-oj..i u tekstu blabla..proviruje njen providan seksi ves ovo ono..
slike nema na krsti, povucena je, preletim po njenom profilu, nema je ni na instagramu vise
tu i tamo po neka fotka u donjem vesu
i zapitam se, sta je to sto neku zenu cini toliko neispunjenom da ima potrebu da izbacuje svoje selfije u donjem vesu u 60oj godini
ovde ne pricam o tome da li je neko zgodan ili nije, da li je mrasav ili debeo, jer o ukusima ne treba raspravljati
mene zanima jednostavna stvar - kako to da do 60 godine covek/zena ne preraste potrebu da sebe prezentuje na takav nacin?
kako ne preraste i ne predje ne sledeci nivo potrebu da iz sebe za javnost izvuce samo cisti fizikus, isti onaj sa kojim se nosio jos u pubertetu
pa me zanima kako bi izgledao vas selfi danas, sta je ono sto biste na toj slicici svoje istakli
ajde sada vi :)

Da proizvodim donji veš, pa korsete, grudnjake ekscentrične...prva rarget ciljna grupa žena u godinama, pa i mlađih, msm, zavisi od mone linije koja mi se dopada i prodajem, bi bila ona populacija upravo onih do kojih možeda dopre Madona.

Ae, koliko Madon ima prtilaca na Insta.... platim Madonu, prodam sedam milijardi veša... tako se targetira tržište.

Nije samo tu sad madona i telo, nego uopšte je Madona ikona brraleuuuu....

uh, uh
ti sad ovde postavljas stvari iz ugla diskriminacije
daje neko sa 60 ruzan i da je samo mladost lepa
nisi u pravu
mene zanima zasto neko sa 60 ima potrebu da ostane na istom novou predstavljanaj sebe kao kad je imao 40 manje
sto kaze george, neke stvari prerastes i vidike prosiris, pa vidis lepotu u nekim drugim stvarim a koje zelis da predstavis, a koje su ti sa manje godina bile nedostizne zbog manjka iskustva i viska stega
sa prozivljenim godinama mi ne navlacimo komplekse, nego sebe valjda oslobadjamo ograda
barem je tako kod mene

Ne, nije to diskriminacija, to je realnost.

Upravo..sa godinama svako ko nema nikakve komplekse vidi sebe bas onako kako jeste i svestan je sebe i vremena u kom zivi.
To se zove oslobadjanje od ograda svake vrste. Nije oslobadjanje od ograda kad se neka baba na plazi skine u toples ili proseta u tangama
i to zabelezi fotoaparatom..

Back