Sekte

daj sad se izvlacis ... niko ti ne brani da vaspitavas decu al neams pravo im nametati veru...
imas ih pravo poucavati svojoj veri dok su maloletna
ona sama treba da odluce svojim mozgom kad porastu u sta ce verovati z:)

ti krstavaj svoju decu kad zelis to je tvoje...
ja samo kazem sta je vrbovanje i to je tako...

a takodje i vrbuj do sutra koga hoces i to je tvoje...
samo nek se sve zove pravim imenom..

:manikir:

znaci li to da neces dozvoliti da tvoje dete postan-e bilo sta drugo?

...
oz rode pokvareni, pa zar vasu decu pustate da rastu bez ucenja , o bogu i vasoj veri, kako te nije sram da tako nesto lupas?

z:shock:

Da zanemarimo uvredu svih koji ne vapitavaju decu onako kako bi Pahomiju bilo milo, pitam se zašto je uopšte potrebno vaspitavati decu u verskom smislu.
Mislim, sve je to tamo već ugrađeno, zajedno sa univerzalnim moralnim zakonom i drugim stvarima. z:mrgreen:

поздрав шакале, дакле, десет контролних питања могу да се преселе на тему "Sekte i kultovi hrišćanstva" или "Sekte"

z:shock:

Da zanemarimo uvredu svih koji ne vapitavaju decu onako kako bi Pahomiju bilo milo, pitam se zašto je uopšte potrebno vaspitavati decu u verskom smislu.
Mislim, sve je to tamo već ugrađeno, zajedno sa univerzalnim moralnim zakonom i drugim stvarima. z:mrgreen:

Оно дете које не познаје религију - унапред је осуђено да тешко може да разуме и схвати: историју, уметност, средњевековну књижевност, архитектуру тј. културу у ширем смислу речи, тј. биће ускраћено.

п.с. А где си то нашао "универзални морални закон и друге ствари", мислим где је то УГРАЂЕНО???

Оно дете које не познаје религију - унапред је осуђено да тешко може да разуме и схвати: историју, уметност, средњевековну књижевност, архитектуру тј. културу у ширем смислу речи, тј. биће ускраћено.

п.с. А где си то нашао "универзални морални закон и друге ствари", мислим где је то УГРАЂЕНО???

Dete koje ne ume da vozi bicikl je uskraćeno dete. Pogotovo ukoliko još poznaje i istoriju, umetnost, srednjovekovnu književnost, arhitekturu... z:shock:

"Univerzalni moralni zakon i druge stvari" našo sam kod Bokija. Kad, gle čuda, izgleda da on u to ni sam ne veruje, već ceni da decu treba odmalena učiti tim stvarima. :neutral:

Dete koje ne ume da vozi bicikl je uskraćeno dete. Pogotovo ukoliko još poznaje i istoriju, umetnost, srednjovekovnu književnost, arhitekturu... z:shock:

"Univerzalni moralni zakon i druge stvari" našo sam kod Bokija. Kad, gle čuda, izgleda da on u to ni sam ne veruje, već ceni da decu treba odmalena učiti tim stvarima. :neutral:

e lukavog li zazjevalaz:shock:za moralni zakon rekoh sta rekoh, da postoje osnovne stvari.citaj ponovoz:)

a sta decu treba uciti, to je sveto pismo i istine o bogu, ,

znas li ti da sam uciteljici koja nas je ucila evoluciji, postavio pitanje, ako vi verujete u to, zasto idete u crkvu, zasto slavite slavu?z:mrgreen:

Ej,bre,nek daju lovu...Nek tako spasu nedužne...Znaš koja je cena jedne malo veće Crkve...Za tu paru može da se napravi mala bolnica...Ili da se dogradi,obnovi neka Stara...Si upoznat sa truleži naših lečilišta tela...Popovi se ne sumnjam dobro leče...

Не, не патим - али за тебе нисам сигуран. Прочитао сам, наравно... ти си писао о односу РЕЛИГИЈЕ и СЕКТЕ а ја сам писао о томе ШТА ЈЕ ЦРКВА и ШТА ЈЕ СЕКТА... огромна разлика...

СВОЈСТВА ЦРКВЕ:

1. ЦРКВА ЈЕ ЈЕДНА
2. ЦРКВА ЈЕ СВЕТА
3. ЦРКВА ЈЕ ВАСЕЉЕНСКА
4. ЦРКВА ЈЕ АПОСТОЛСКА

Zaboravio si da naglasis da je ona to, ali za tebe i druge koji u to veruju.Ne mozes to da nameces drugima.

Koliko je psihopata inspirisano hriscanstvom? Evo, i kod nas imas Obraz, 1389, Nomokanon i ostalu bratiju spremnu za ustanovu zatvorenog tipa-neki za ludaru, neki za zatvor, a najbolje zatvorsku ludnicu.

Nema Obraz mnogo dodirnih tačaka sa Hrišćanstvom. Njih jednostavno treba poslati na robiju zbog propagiranja fašističkih ideja.

Koliko je psihopata inspirisano hriscanstvom? Evo, i kod nas imas Obraz, 1389, Nomokanon i ostalu bratiju spremnu za ustanovu zatvorenog tipa-neki za ludaru, neki za zatvor, a najbolje zatvorsku ludnicu.

Што се "Образ"-а тиче знам их и твоја примедба је у најмању руку неумесна поготово што си ти такав циник да ти не сметају секте које харају Србијом али ти сметају они који су привржени православљу и светосављу. И још би да их прогласиш лудацима као у најгора времена УДБ-е и ОЗН-е када је сваки верник био на мети комунистичких антихриста. Зашто да "иду у затвор"? Зато што су супериорни у сваком погледу, то ти смета???

Ове друге не знам, па не могу ни да коментаришем.

Nema Obraz mnogo dodirnih tačaka sa Hrišćanstvom. Njih jednostavno treba poslati na robiju zbog propagiranja fašističkih ideja.

Потпуно се слажем са тобом! Пре неки дан испред Пентекостне цркве на Дорћолу, ти назови велики хришћани, између осталог, су узвикивали "уби, закољи да секташ не постоји"..... Страшно, дно дна, потпуна беда, потпуно неразумевање онога што мисле да представљају...

Потпуно се слажем са тобом! Пре неки дан испред Пентекостне цркве на Дорћолу, ти назови велики хришћани, између осталог, су узвикивали "уби, закољи да секташ не постоји"..... Страшно, дно дна, потпуна беда, потпуно неразумевање онога што мисле да представљају...

Pa, da, odmah se vidi da ih krase najlepše hrišćanske osobine. z:((

Што се "Образ"-а тиче знам их и твоја примедба је у најмању руку неумесна поготово што си ти такав циник да ти не сметају секте које харају Србијом али ти сметају они који су привржени православљу и светосављу. И још би да их прогласиш лудацима као у најгора времена УДБ-е и ОЗН-е када је сваки верник био на мети комунистичких антихриста. Зашто да "иду у затвор"? Зато што су супериорни у сваком погледу, то ти смета???

Ове друге не знам, па не могу ни да коментаришем.

Vidi post ispod tvog.
Sad ozbiljno: po tebi je superioran covek koji uzvikuje ''ubi, zakolji''? I pritom je frapantno nepismen?
Po tebi su superiorni oni koji biju devojke, kao prvo, dakle, biju zene, i muskarce koji imaju drugacije seksualno opredeljenje? Video sam lica tih ''superiornih'' ljudi, dok su mlatili devojku nekoliko puta sitniju od njih, taj izraz ubilacke mrznje ne moze da izvede psihicki stabilna osoba. Da, u zatvor s njima, i da vise nikad ne izadju.

Vidi post ispod tvog.
Sad ozbiljno: po tebi je superioran covek koji uzvikuje ''ubi, zakolji''? I pritom je frapantno nepismen?
Po tebi su superiorni oni koji biju devojke, kao prvo, dakle, biju zene, i muskarce koji imaju drugacije seksualno opredeljenje? Video sam lica tih ''superiornih'' ljudi, dok su mlatili devojku nekoliko puta sitniju od njih, taj izraz ubilacke mrznje ne moze da izvede psihicki stabilna osoba. Da, u zatvor s njima, i da vise nikad ne izadju.

Е видиш ја потпуно другачије тумачим те њихове узвике - да, узвикивали су, али нису било шта слично УЧИНИЛИ. *ебо вас вербални деликт и Јосип Броз. За мене је далеко луђе и више за затвор ЂАВОЉА НАУКА КОЈА УМИЛНО ПРИПОВЕДА а за последицу има бројна убиства и самоубиства као што чине сатанисти. Њих не помињеш, наравно.

То што су они узвикивали је за мене АПЕЛ, позив У ПОМОЋ док се не догоди неко зло. Сви они који мрзе Србе правослаавце треба да буду свесни тога да постоји ПРЕНАПРЕГНУТОСТ МАТЕРИЈАЛА и да он може да ПУКНЕ. Дакле, то је позив да надлежни реагују а не да изазивају и мераче границу стрпљења народа.

Што се тиче педера и лезбејки - немам ништа против њих и њиховог опредељења све донде док не траже ДА МИ ШЕТАЈУ ИСПРЕД НОСА СВОЈЕ РАЗВАЉЕНЕ ГОЛЕ БУЉЕ ПО УЛИЦИ - и свако ко то ради и ТРЕБА ДА ДОБИЈЕ БАТИНЕ.

А што се тиче прижељкивања да: добију затвор - то може да се догоди само због лоше пробаве и неуредне столице...

Back