- Poruka
- 29.534
a gde si to citaoflpflp pa jehovini svedoci ne primaju krv! to sam procitao pre neki dan!
ako te zanima nesto pitaj slobodno 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a gde si to citaoflpflp pa jehovini svedoci ne primaju krv! to sam procitao pre neki dan!
ako te zanima nesto pitaj slobodno 
СТОП СЕКТАМА!
БЕОГРАД, 8. I 2009. – Око 100 србских националиста – припадника Образа и других патриотских организација – учествовало је у акцији Стоп сектама испред седишта Пентекосталне секте у Београду. Акција је одржана поводом намере секташа да злоупотребом православног Божића и поделом поклон-пакетића врбују србску децу.
Самозвана хуманитарна организација „Хлеб живота“, у сарадњи са несавесним руководствима Удружења логораша, појединих домова здравља, па чак и вртића, упутила је позиве деци избеглица и логораша из РСК и РС, као и деци из социјално угрожених породица, да 8. јануара у 18 часова дођу на поделу „божићних поклон-пакетића“ у „Храм Свете тројице“ у Симиној улици бр. 8. Међутим, нико од организатора није споменуо ни родитељима ни деци да такозвани „Храм Свете тројице“ не само што нема никакве везе са Србском Православном Црквом (како се могло лако помислити, што због назива, што због чињенице да се пакетићи деле на други дан Божића), него штавише припада секти која себе назива „Пентекостална црква“!
На почетку акције, док је полиција постављала кордон испред зграде пентекосталаца, припадници Образа су делили информативне летке, упозоравајући добронамерне, али необавештене људе да не наседају на покушај врбовања деце, јер је „подела пакетића“ само параван иза кога се крије секта позната по злоупотреби тешког положаја социјално угрожених категорија становништва, а нарочито избеглица.
Након тога, присутни националисти су блокирали Симину улицу и отпочели са громким певањем родољубивих и духовних песама, уз скандирање „Србија Србима, напоље са сектама“, „Ово је превара, душа вам се отима“, „Марш из Србије, секташке крвопије“...
Певање није престајало докле год је трајала подела пакетића, као знак упозорења секташима да не покушавају да врше било какву верску пропаганду међу присутном децом.
Занимљиво је да је више породица решило да уопште не присуствује приредби, након што су чули и видели о чему се заправо ради; кренувши натраг својим кућама, нису скривали искрену захвалност учесницима акције Стоп сектама.
По завршетку акције, припадници Образа су блокирали Француску улицу и потом у колони прошетали до Трга републике, након чега је протест окончан.
![]()
A šta Jehovini svedoci imaju protiv nas seljaci?
I mi smo REGISTROVANI.
![]()

Pa ondak da se i MI registrujemo!![]()

Znači, samo SPC ima pravo da deli deci poklone?

hmm a da ostanemo sektasi za sada![]()

pa dozvoljeno je jer su registrovani
Immortal_girl
Original postavio nordic_warrior Pogledaj poruku
Mislim da je nordic_warior brzopleto izneo svoje...mišljenje.Jehovini svedoci u Srbiji NISU REGISTROVANI.Ovo nije moje mišljenje.To je zvanična činjenica.Ko sumnja i ko želi da zna kako stvari u vezi sa tim stoje može da pogleda ovde na zvaničnom sajtu Ministarstva vera republike Srbije...
http://www.mv.sr.gov.yu/cir/index.php?option=com_content&task=view&id=224&Itemid=58
![]()
. 
Daj Jerohinac ne izmislja jos od 1953 god su Jehovini Svedoci registrovani..
i ne bi mogli neometano da rade da nisu takodje su dobili sve parnice koje su se vodile .
sta ti je

Stvarno mi nije jasno što su svi ovako "naoštreni" protiv Jehovinih svedoka. Ponašaju se kao da su oni najveće zlo što je zadesilo našu državu Smrdiju.![]()
Uglavnom im smeta što idu od kuće do kuće,pa šta ako ti smetaju izbaci ih. Neće da primaju krv,jaka stvar,ne moraju. Zovu Boga Jehova,baš me briga,neka ga zovu Jovo. Ne vidim po čemu su to oni "opasni" i sekta. Ja mislim da su daleko od svih sekti najopasnije one "heroinske" čiji propadnici stalno diluju po školama pa niko ništa ne praduzima. Ovo je stvarno prevršilo meru. Ovde se raspravlja dali je bog pero ili đuro,a ne vidi se glavni problem. Ja bi voleo da moja deca uđu u najgoru sektu (ljudoždersku ili sektu glavoseča) nego da se navuku na heroin. Danas sam dok sam se vraćao iz grada sreo najmanje 3 teška ovisnika od 18 god.u proseku i nikom ništa. A prolazim kraj adventističke crkve sca išarana sprejom "Dole sekte","Obraz" i sl. Ti što pišu nemaju obraza. Nisam nigde video grafit "Dole droga". Koja smo mi go;vna svi skupa. Smetaju nam vredni i pošteni ljudi samo zato što biga zovu "đura" a ne smeta nam bagra koja nam je preotela državu,ponos, vazduh,vodu, srce su nam bre uzeli,a mi stalno sekte pa sekte. Najgora moguća sekta sedi u skupštini i vodi nas u PROPAST.![]()
jel da da sam opasna 
Трактористу за председника.Stvarno mi nije jasno što su svi ovako "naoštreni" protiv Jehovinih svedoka. Ponašaju se kao da su oni najveće zlo što je zadesilo našu državu Smrdiju.![]()
Uglavnom im smeta što idu od kuće do kuće,pa šta ako ti smetaju izbaci ih. Neće da primaju krv,jaka stvar,ne moraju. Zovu Boga Jehova,baš me briga,neka ga zovu Jovo. Ne vidim po čemu su to oni "opasni" i sekta. Ja mislim da su daleko od svih sekti najopasnije one "heroinske" čiji propadnici stalno diluju po školama pa niko ništa ne praduzima. Ovo je stvarno prevršilo meru. Ovde se raspravlja dali je bog pero ili đuro,a ne vidi se glavni problem. Ja bi voleo da moja deca uđu u najgoru sektu (ljudoždersku ili sektu glavoseča) nego da se navuku na heroin. Danas sam dok sam se vraćao iz grada sreo najmanje 3 teška ovisnika od 18 god.u proseku i nikom ništa. A prolazim kraj adventističke crkve sca išarana sprejom "Dole sekte","Obraz" i sl. Ti što pišu nemaju obraza. Nisam nigde video grafit "Dole droga". Koja smo mi go;vna svi skupa. Smetaju nam vredni i pošteni ljudi samo zato što biga zovu "đura" a ne smeta nam bagra koja nam je preotela državu,ponos, vazduh,vodu, srce su nam bre uzeli,a mi stalno sekte pa sekte. Najgora moguća sekta sedi u skupštini i vodi nas u PROPAST.![]()

Трактористу за председника.
како си ти мудар ђуро...![]()

ово је све шта имам рећи, бранитељима секти!
ВРЕМЕ ДОЛАЗИ КАДА ЋЕ ЉУДИ ПОЛУДЕТИ И КАДА ВИДЕ НЕКОГА КО НИЈЕ ПОЛУДЕО НАПАШЋЕ ГА ГОВОРЕЋИ: "ТИ СИ ЛУД ,ТИ НИСИ КАО МИ,,.