- Poruka
- 9.306
Jok,ti si namćor...žene nemaju pojma.I da li sam ja stvarno glup???????
tkacio:Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jok,ti si namćor...žene nemaju pojma.I da li sam ja stvarno glup???????
tkacio:Ne za vas, nego za vecinu danas?
Meni sad jedino nije jasno zašto su devojke tursko groblje, a ti nisi? Što bi se one utrpavale u konverzaciju ako nisu nisu pozvane?Pitanje koje mene prati jeste da sam stvarno puno puta bio optuzen da sam snob i gord, sto ne primecujem devojke, koje ni na koji nacin ne pokazu zelju za kontaktom ili za nekom vrstom intezivnije komunikacije, a kamoli svidjanje i nesto jos agresivnije....
A moja priroda je jednostavno da se ne utrpavam dok nisam pozvan, makar i pogledom i opustenom komunikacijom....
Gde najzad stižemo do čuvenog - a koju on uopšte ima motivaciju?-Takodje se javlja dualnost , devojke postaju totalno aseksualne u odredjenim periodima vremena, mada to nije tacno , ali ovakav stereotip je osim na odeci , vidljiv i u njihovom stavu da komunikacija koja nije poslovna nije pozeljna u obicnom modu....
-Tako se moje reci tumace ili kao poslovne ili kao seksualni napad, a sredina koja jeste ono sto je istina, je nepostojeci model tumacenja
ja još nisam srela tog muškarca koji je započeo konverzaciju iz čista mira a da je želeo eto samo da ćaska, posebno ako je imao te "erotične momente" koji šatro nisu napad..... nisu napad ali su namera. Eventualno su imali potrebu da ćaskaju ako je bilo, kako napisa, "strogo poslovno", ali daleko da je to isključivalo daljiu razvoj situacije
ako sam odbojna onda sam malo manja qčka, ali sam to u startu. ali ti si citirala opst od 15cm da bi izjavila auuuuuuuAaaauuuuuuu....
Znaci mene u mnogim situacijama ne interesuje nista vise od koegzistencije sa prisutnim osobama, sto ce reci ni posao , a ni da ih pritesnim uza zid....bile mlade, lepe ili stare, muskarci i slicno...
A kako bi se to zvalo?
To se zove aseksualnost u izlogu, i to je cak vrlo cesta situacija kod tinejdzera koji iako imaju svoje seksualne minute, imaju i te aseksualne periode, narocito ako su seksualno zadovoljeni....
To osobu ne cini aseksualnom , naprotiv, ali je vrlo nalik zadovoljavanju nekih drugih poriva osim seksualnih , tj osoba se vidi kao paritetna na nekom drugom nivou....
Zanemaruje se seksualnost osobe i razvijaju druge karakteristike...
To je cesto i kod parova , sretnih parova i porodicnih ljudi , udatih i ozenjenih ......stabilnih.....
Komunikativnost i turski grobovi?
Da li se moze govoriti o komunikativnosti turskih grobova?
Razlika izmedju cutanja da ne smetas i cutanja jer nemas potrebe da komuniciras?
Pa najjednostavnije se vidi u trenutku pocetka neke komunikacije, gde osoba koja cuti da ne smeta , prihvata komunikaciju , a osoba koja cuti jer je cutolog odbija komunikaciju vrlo brzo po otpocinjanju.
To i dalje ne suzava temu , o seksualnosti u izlogu i kako to ona utice na spontanost......
Savremenki Pravoj se činilo da je tabla ispred kuće, čije je celokupno prizemlje bilo pretvoreno u izložbeno-prodajni prostor, bila od lima, no dozvoljavala je da postoji mogućnost da ona greši. Međutim, bila je više nego sigurna da su slova Seksualnost u izlogu bila roze boje. Ta su joj se slova urezala u pamćenje, i što se njih tiče sumnji nema - bila su roze ma koliko se u ovom postu pominjala bela boja. Čime su ta roze slova bila ispisana nije se sećala, moguće nekom masnom farbom, moguće i nečim drugim, mada nije znala čime bi drugim nego farbom mogla biti ispisana.
Savremenka Prava se dobro seća noći kada mu je rekla: "Ti u isto vreme mene yebeš i smišljaš neki svoj novi eksces", ali nikad nije pomislila da se baš o toj noći u svim ekscesima radi. On je tada, ležeći bez reči i pokreta skoro do jutra, sasvim jasno u sebi spoznao dvojnu ličnost; ličnost koja živi i ličnost koja piše po Krstarovu, što je porodilo koncept tih ekscesa. Borčica Prava se seća još i zavijanja kojota koje on pominje, štaviše, ponekad joj se čini da ga i dalje čuje, da nikad nije ni prestajao. I to zavijanje utiče da ona, istina samo u sebi, s pozitivnim naglaskom ocenjuje njegove ekscese, govoreći: "Stvarno je, bre, bio budala, sa cikličnim biološko-hormonskim i intelektualnim bujanjima."
I nikad nije videla problem u dvojnosti ljudske prirode, jer je svačija takva. Višeslojnost je zanimljivija od tanke glazure.
Simpatični su.Ne verujem ti da imaš sise.

Nisam paradajz turista, Karlito, ali nemam ništa protiv jedne velike porcije, dobro nauljene i zasoljene Šopske salate, dve kašike i dve domaće kleke. Tako podmazani, moći ćemo da se možda ozbiljnije pozabavimo temom: Internacionalno srodstvo medveda i naših bundi, na kojoj insistiraš?Kole,jesi li ti paradajz turista?...ako jesi,uklapaš se u temu.
U veselom društvu iimam.... i to dlakave, k'o kerusa
i trecu sisu pod lijevim pazuhom![]()

Ma ja bi' se pozabavio ''turskim grobovima'',ali negde u Grčkoj...''braća'' Grci su ljubazni i nisu toliki lopovi ko ova ''braća'' koja govore istim jezikom ko i mi.A u Grčkoj bi spremili i šopsku,ako im objasniš šta je to.Nisam paradajz turista, Karlito, ali nemam ništa protiv jedne velike porcije, dobro nauljene i zasoljene Šopske salate, dve kašike i dve domaće kleke. Tako podmazani, moći ćemo da se možda ozbiljnije pozabavimo temom: Internacionalno srodstvo medveda i naših bundi, na kojoj insistiraš?

uvijek sam ja, cjelina u svakom smislu,
ne seksualni ili bilo koji drugi objekat
ako me neko dozivljava kao takav, njegova stvar
konkretno na plazi, kada citam
(a ne podnosim bilo koja prekidanja istog)
obavezno ima ljudi koji to shvataju, iz nekog razloga, kao poziv na prilazak
pazi - em polugola em sama
i sto sad - da lupam glavu sto ce me neko etiketirati kao ovakvu ili onakvu?
da ili prihvatam sve ulete i ostavim knjigu
ili odem na plazu iskljucivo u kisnom mantilu
da okinem sise jer jbte izazivam tamo nekog tim sto ih imam
i na kraju svejedno ispanem arogantna i umisljena jer tu sam
zamisli
a usudjujem se da odbijam ljude
heh... bas me briga![]()