„Seksualno zlostavljanje“ i u bajkama: „Moje dete ovo neće čitati“

mislim da je covekov um potpuno zabagovao u potrebi da bude originalan pa su ovakve kritike na racun bajki samo hitac u prazno

Moguće. Meni čak ne deluje da je originalnost u pitanju, koliko bolestan strah. Od svega. Jasno je da su poslednjih godina formulisane "hit teme" - dečija prava, gej prava, žrtve nasilja...
I toliko se preteralo sa željom u dokazivanju političke korektnosti i zaštite ugroženih da sad ako ovlaš udariš čvrgu rođenom detetu, ružno pogledaš tuđe dete (ili ono pomisli da si ga ružno pogledao!) ili momak "željno" pogleda devojku, itd - možeš zatvor da zaglaviš... Na kraju nećemo ni komunicirati (da se slučajno ne bi nešto pogrešno shvatilo), a bogami se nećemo ni gledati.....Opšta paranoja!
U strahu su velike oči, pa te oči vide i ono čega nema...
Čitala sam i neku kritiku da su (citiram) "generacije ********* odrastale na Diznijevim bajkama...." itd, itd..... :roll: Mo'š misliti! A ovi što su odrasli na Pokemonima su valjda svi do jednog moralno, politički, socijalno i na svaki drugi način uzorni građani?!

Stari epovi,uključujući i Bajbl su skupovi bajki...
Privlačnost bajki je u njihovoj...bajkovitosti!:hahaha:
Ybg,pepeljuga (čitaj:lopata!) biva ,u bajci cors,tranformers u lepoticu (i zver :mrgreen:),ali ybg štiklijana je izdala!:rotf:
Onamo ,Mojzes rastvara štapom more i sklapa ga nad neprijateljima...
I najneverovatnije stvari postanu verovatne-samo treba u njih poverovati!:roll:

- - - - - - - - - -

A da ima seksa-ihaj!Posle kraja,ostaje velikom detetu da zamišlja kako su (se) srećno živeli do kraja života!:mrgreen:

multimedia_foto_2016_06_11_fallen-princesses-dina-goldstein-1-1000x555.jpg

Back