gost 442494
Iskusan
- Poruka
- 6.141
Tebi to normalno?![]()
nije mi normalno da kad opisuješ moderne pojave koristiš religijski nabijene termine iz 14. veka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tebi to normalno?![]()
Stariji su od tada ali su nažalost jednako relevantni i danas.nije mi normalno da kad opisuješ moderne pojave koristiš religijski nabijene termine iz 14. veka
Stariji su od tada ali su nažalost jednako relevantni i danas.
Evo objašnjavam. Teška patologija i duboki kompleks inferiornosti. Opis svih "cuckolda".nisu. danas nije dovoljno zalepiti stiker 'blud i razvrat' na nešto, već je neophodno razumeti i objasniti pojave
Moze da me uzbudi jedino u smislu da ga zveknem necim u glavuСада исмевате јер је то изјавио он (не знам ни ко га схвата озбиљно), а када се кроз друге теме провуче слично размишљање онда је у реду, тако отворено, напредно, искусно, оправдано, пожељно...
Učestvovanje u trojci nije deljenje. Ne bih želela da izgleda da popularišem ili sugerišem trojke ali...Moze da me uzbudi jedino u smislu da ga zveknem necim u glavu
Ne volim da delim niti da me dele
Za tebe.Učestvovanje u trojci nije deljenje. Ne bih želela da izgleda da popularišem ili sugerišem trojke ali...
Učestvovanje u trojci je nešto sasvim drugo. Neko će biti strog i reći da je to blud i nemoral...
Ali zavisi od osobe do osobe i iskustva koje zelimo da postignemo.
Ali svakako nisam to doživela kao deljenje...
Nista ja nisam rekla da je to blud i nemoralVidim da ne znaš. Treba trojku razumeti i doživeti. U njoj se učestvuje...
Али се ипак не би усудила.Nista ja nisam rekla da je to blud i nemoral
Rekla sam da ja to ne mogu
Mogu
Ali ne sa partnerom kog volim
Mogu sa tako nekim ko mi ne znaci nista specijalno
Ti to odgovaras umesto mene?Али се ипак не би усудила.
Ne projektuj Milune.a 90 posto ovih puritanaca, na forum, nocu mokri u gace na ovake ideje.
Najgora laz je laz prema sebi.
Pa šta znam...
Pošto je momak sa kojim se viđam jako dobar u tome, za mene, onda pomisao da to isto radi nebitno kome može biti zapaljujuća, sve zavisi od raspoloženja![]()
u cemu je tako jako dobar ?Pa šta znam...
Pošto je momak sa kojim se viđam jako dobar u tome, za mene, onda pomisao da to isto radi nebitno kome može biti zapaljujuća, sve zavisi od raspoloženja![]()
Nemoj mi reći da ti je ova u gaćama "bolja" od devojke u zelenim pantalonama?
Miroljub je jedan licemerni psihički bolesnik.Slusao sam predavnje naseg cuvenog i poznato samoukog seksologa Miroljuba Petrovica koji kaze da je najveca oreverzija koja je izmisljena na trulom Zapadu, da vas partner vodi ljubav sa drugom osobom i da se vi tada seksulano uzbudite.
Miroljub Petrovic - samouki seksolog
Pogledajte prilog 1433969
Nas samouki seksolog kaze da se takva osoba naziva Koku ( fr. Cocu - budala ).
Inace Miroljub kaze kada je isao na Korzo tj na straftu jod pre rata i da mu neko samo pogleda devojku, radila je bezbol palica, a ne da sa nekim vodi ljubav da se on kao uzbudi.
Da li stvarno nekog moze da uzbudi prizor da njegov patner vodi ljubav sa drugom osobom ???!!!
Pogledajte prilog 1433967