Seksualno iskustvo

to je skroz legitimno, tako to ide. :)
ali nemoj, ovako te molim, da taj prst koristis umesto penisa.nema svrhe, a odvlaci paznju ivreme. malo proveris stanje i uleci u gajbu.

overavam neka resenja, smajlice cu postavljati naknadno.
ma ok je to oko uletanja u gajbu, al ako ume da nadje neke tackice unutra, vrlo je to simpaticna zabava, a sasvim drugacija od klasicne penetracije..:)
mada iskreno malo ko ume, sto jes jes..:lol:

olno prenosive bolesti mogu se preneti putem oralnog seksa
Suprotno ustaljenom mišljenju, oralni seks ne znači da igrate na sigurno. U stvari, nakon nezaštićenog oralnog seksa ste u posebno visokom riziku za gonoreju, sifilis, herpes i hepatitis B. Uvek koristite kondom kad imate oralni seks s novim partnerom. Ženski kondom takođe može pomoći i smanjiti rizik od polno prenosivih bolesti, te bi trebao biti korićen prilikom oralnog seks.
Polno prenosive bolesti se mogu dobiti vaginalnim, analnim i oralnim putem, ako dođete u kontakt sa semenom. vaginalnom tečnošću i krvlju. Neke polno prenosive bolesti također mogu ući u telo kroz malene posekotine, genitalije i ****.

:aha:

:mrgreen: one kese za zamrzivac sto mi lsuze za skupljanje kerecih govana, njih cu prvo da obmotam, pa kondom.
ne kitu u usta, sto bi rekao tekst pesme pop grupe mobi dik :heart:

ma ok je to oko uletanja u gajbu, al ako ume da nadje neke tackice unutra, vrlo je to simpaticna zabava, a sasvim drugacija od klasicne penetracije..:)
mada iskreno malo ko ume, sto jes jes..:lol:

znam, znam, polozaj prsta kao da pozivas k sebi i to.
ajd , do mene je, naravno da je do mene.
g spot je urbana legenda,ja cu na to da se vadim.

znam, znam, polozaj prsta kao da pozivas k sebi i to.
ajd , do mene je, naravno da je do mene.
g spot je urbana legenda,ja cu na to da se vadim.
ma i ja sma mislila da je urbana legenda, dok mi je nisu nasli..
:lol:
al volis da opljujes sto ne pisu iskreno :malav:
samo ove sto zapisavaju..:rtfm:

- - - - - - - - - -

Ju škrtice , umjesto da ti kupi kilu trešanja pa onda da ebe ko čojek !
nisi mi odgovorio na pitanje:rtfm:

fala zene, divne ste. ma, ne smeta meni taj turivadi prst, nego ne vidim svrhu.ugodno je, nije da nije.

seks i ugodno u istoj recenici. jah.

koje sam srece kurate meni je g tacka na spoljnjem zidu materice, onom ka kicmi.naci cu je, al nikad. eventualno obdukcijom da zahtevam ako je pronadju, da je doniram nekoj isto vakoj nesrecnici.

to je skroz legitimno, tako to ide. :)
ali nemoj, ovako te molim, da taj prst koristis umesto penisa.nema svrhe, a odvlaci paznju ivreme. malo proveris stanje i uleci u gajbu.

overavam neka resenja, smajlice cu postavljati naknadno.

Tako nekako i bude. Nekako se vise ne trudim, ne pokusavam predosjetiti sta bi trebalo uraditi da ona poludi. radim ono sto meni odgovara samo ispostujem neki razuman vremenski okvir i to je to. Ako ima neku primjedbu ili zelju moze da mi se obratu usmenim putem, misli vise ne citam.

ili da je nalepe na moj nadgrobni spomenik, krajputas, pa ko god prodje, da protrlja g tacku za srecu. aj cu gore da se gicam, a zemljanima ce doneti srecu.
da, tako cu. ko onaj prst neicji u firenci ili gdev ec, sto se hvata za srecu, tako cu ja super lepkom u testamentu da uslovim nasledstvo potomcima.
zalepiti babinu g tacku odmah ispod slike, a iznad godine kad je legla da mirise cvece odozdo.

ma jepte se, vi skrenuli na druge teme.
ovaj momcic sto se vise ne trudi ne zna sta propusta, ali cenim odluku, ko ih ebe, ti sebe gledaj, pa ako ide, ide, ako ne nikom nista. ili brate neka kaze, neka zine, sta muli i ocekuje da sve znas. podrzavam.ozbiljno.samo nemoj da odes u krajnost.
a moja cerka je od mene vec cula i gore od ovog sto kenjam ovuda.

sledeci?

- - - - - - - - - -

ja bre vit nemoj da te raskrecimo ko onu pomenutu i da ti traizimo dok ne nadjemo:rotf::zcepa:

vrlo si neozbiljna. moze ti se, tebi su je nasli.
:(

ma jepte se, vi skrenuli na druge teme.
ovaj momcic sto se vise ne trudi ne zna sta propusta, ali cenim odluku, ko ih ebe, ti sebe gledaj, pa ako ide, ide, ako ne nikom nista. ili brate neka kaze, neka zine, sta muli i ocekuje da sve znas. podrzavam.ozbiljno.samo nemoj da odes u krajnost.
a moja cerka je od mene vec cula i gore od ovog sto kenjam ovuda.

sledeci?

- - - - - - - - - -

vrlo si neozbiljna. moze ti se, tebi su je nasli.
:(
pa to nista nije moja zasluga, osim sto biram te neke talentovane hebo me otac nastradam svaki put ko zuti..sve ima svoju cenu..:roll::lol:

ja umijem, prirodni sam talenat, a i pametan sam <333
skorpija beshe?
naravno da umesh.

ma, ja obozavam svoje orgazme, predivni su, preljepi, intenzivni i sve. da ih ne ureknem, kotili se, mnozili se... :pop:

nego, alava sam valjda, pa kad tako cujem o blazenstvima izazvanim tim mekim sundjerastim tkivom, dodje mi malo krivo.

Hajde muškarci da vas čujemo!

Kako vi prilazite ženama kad hoćete turivadi?
Imate uvertiru, praktikujete laki peting ili odmah pređete na torbanje?
Koliko ste sigurni u sebe i svoju potenciju u svakom trenutku?

Prestanite da prepričavate naše razgovore i dajte otvorite malo tu škrinjicu...

zavisi kaki je pacijent u pitanju.
nekad zavalim plehana i na odma zna da treba da se naguzi, malo ga promrljam i zavaljutam ga.
no, to je moja davna proslost, sad onako, sa emocijama. al ja vatam za dupe stalno i pipkam, tako da uvijek odrzavam tu neku seksualnu tenziju.
seks mi je bitan i volim da tu sve funkcionise, pa mi onda nista nije tesko
ako je kasno navece nisam siguran u potenciju jer mi se spava. inace ako spavam i jedem jesam, otresem ga malo, pomislim na vjericu radetu i spreman sam!

Back