Seksualno iskustvo

vidis da svako bolje od tebe zna sta si zapravo zelela da kazes.
msm, vrlo je ocigledno da zene po difoltu kenjaju, a muskarci neshvaceno pokusavaju da od nas saznaju sta zaboga zelimo/mislimo/osecamo.
a kada im kazes, oni te sacekaju sa "ha, lazes"

@perfektna,jasno sve, darling :zag:

a ti znas sigurno da laze?
ok, samo misli i dalje kako se zene medjusobno mrze i lazu..onda je svet u kome zivis mnogo sigurniji...:lol:
mene si pitala?

pa kad mi kaze da je slagala da ne ne bi pala u njenim ocima da je ne bi osudjivala da ne prica lose o njoj, ono vidi je ide u krevet sa nepoznatima i jos za jednu noc
mozda sam bas ja taj bio, a meni kaze ma, rekla sam joj bla bla..

Pa Leone nije bukvar jedino što sam pročitala u životu.
Tako da iako me prijateljice lažu imam svoju pamet na koju se oslanjam u velikoj meri.
A i neko prethodno iskustvo koje nije bilo grandiozno ali nije bilo ni za bacanje....

- - - - - - - - - -

A drugo danas su žene u velikoj meri otvorene za izlete i zabole ih mnogo šta će neka retro ekipa da im zameri.

mene dijalog izmedju lava i perfektne uvek beskrajno razveseli, samo da napomenem trenutno vam oboma hvala za to, taman mi je ovakav osmeh trebao :D

- - - - - - - - - -

ono, mogla bih d akorisitm interpukciju, ali necu, za inat.

vidis da svako bolje od tebe zna sta si zapravo zelela da kazes.
msm, vrlo je ocigledno da zene po difoltu kenjaju, a muskarci neshvaceno pokusavaju da od nas saznaju sta zaboga zelimo/mislimo/osecamo.
a kada im kazes, oni te sacekaju sa "ha, lazes"

@perfektna,jasno sve, darling :zag:

nisi sad korektna, da vecina lazu prijateljice to je jasna stvar
a jasna je i stvar da muskarci preuvelicaju a vi smanjite
ili nije ni ovo tacno?
cast izuzecima

samo sve dok 2/3 zena bude muskarac uvek drugi bio, znaci da kenjaju
jes da nisam ja za mene licno vise od 20 g. pitao al znam cujem a i ovde citam ;)

Pa Leone nije bukvar jedino što sam pročitala u životu.
Tako da iako me prijateljice lažu imam svoju pamet na koju se oslanjam u velikoj meri.
A i neko prethodno iskustvo koje nije bilo grandiozno ali nije bilo ni za bacanje....

- - - - - - - - - -

A drugo danas su žene u velikoj meri otvorene za izlete i zabole ih mnogo šta će neka retro ekipa da im zameri.

nije bitno dal ce im zameri, mada i jeste, vec je bitno kakav utisak ostavi zasto je to uradila, ne zato sto voli seks, ONS i tako to vec so je eto dosla kriticna minuta i nije mogla vise da izdrzi

mozda ne umem da objasnim sta mislim al se nadam da ces poentu shvatiti

ok, samo misli i dalje kako se zene medjusobno mrze i lazu..onda je svet u kome zivis mnogo sigurniji...:lol:

Kada si preblizu, ne vidis stvari najbolje, ako te pri tome ne dodiruje onda nemas potrebe ni da se udaljis i vidis.

Nekome je bolje da ne razmislja, jer ako uvek pogresi kad razmislja, bolje je pustiti da se stvari desavaju nego cackati.

Eto ti sad - Malavelika iskrena kad kaže da voli da ga prrima svakodnevno, a kad to isto kaže Koja - laže!

:lol:

- - - - - - - - - -

Šalu u ugao, lepo sam pisao, nadasve iskreno, o tome još pre jedno desetak godina, ovde.

I svi su mislili da se zezam.

Zene imaju svoje interesne sfere, kada su muskarci u pitanju. Dok ne provere zainteresovanost drugih zena ne postoji nacin da kazu sve sta misle i naravno, ako se u laz racuna kada ne kazes istinu onda zaista lazu, bar neko vreme.

Eto ti sad - Malavelika iskrena kad kaže da voli da ga prrima svakodnevno, a kad to isto kaže Koja - laže!

:lol:

- - - - - - - - - -

Šalu u ugao, lepo sam pisao, nadasve iskreno, o tome još pre jedno desetak godina, ovde.

I svi su mislili da se zezam.

dozvoli da se negodujem i da se suprostavim
nije to isto, ona je iskrena a ti time ne ispadas dzentlmen ;)

- - - - - - - - - -

neki i analni :rumenko:

dozvoli da se negodujem i da se suprostavim
nije to isto, ona je iskrena a ti time ne ispadas dzentlmen ;)

- - - - - - - - - -

neki i analni :rumenko:
Ok, nije mi naročit problem da komunikaciju i polemiku o kopulaciji podignem na pijedestal Erosa i Tanatosa, ali

Tanatos u meni gotovo uvek prevlađuje, i redovno me primorava da u krevetu činim jako prlj... nimalo nežne stvari.

I one beskrajno prijaju i mojim Vitama i Perfijima.

nije bitno dal ce im zameri, mada i jeste, vec je bitno kakav utisak ostavi zasto je to uradila, ne zato sto voli seks, ONS i tako to vec so je eto dosla kriticna minuta i nije mogla vise da izdrzi

mozda ne umem da objasnim sta mislim al se nadam da ces poentu shvatiti

Možda će jednom u farmako industriji da smisle i te tablete za neizdrž...
Zaboga 21 vek je:zcepanje:

Ti si ko oni matorci u Mapet šou programu
Uletiš na pet sekundi da objaviš neku pošalicu kojoj se samo ti smeješ

Meni je jako smesno :lol: Vise sam naucio na WebCam nego na svim forumima na svetu :rotf:

Ja kada zelim nesto da probam ne pricam 2h pa onda uradim :mrgreen: Ok kpiram da postoji RL i da postoje Zivotne teme ali u sexu je mnogo price bespotrebno gubljenje vremna ili se time sakriva nesigurnost i neumece :aha:

Meni je jako smesno :lol: Vise sam naucio na WebCam nego na svim forumima na svetu :rotf:

Ja kada zelim nesto da probam ne pricam 2h pa onda uradim :mrgreen: Ok kpiram da postoji RL i da postoje Zivotne teme ali u sexu je mnogo price bespotrebno gubljenje vremna ili se time sakriva nesigurnost i neumece :aha:

Pusti ti nas zarđale skribomane koji o seksu više vole da pričaju nego da...znaš. Samo ti nastavi hopa cupa mlad si ima nade za tebe...:lol:

Back