gost 369478
Primećen član
- Poruka
- 951
Eh kada bi ja od tebe cekao ostao bi suv do vekaima tamo cekaju u red
da se igraju sa mnom
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eh kada bi ja od tebe cekao ostao bi suv do vekaima tamo cekaju u red
da se igraju sa mnom
![]()
Dakle, obzirom da se ovde postovi tumače samo u krajnostima, ili u fragmentima ili izvan konteksta moram da ponudim objašnjenje.
Kada se jednoj Normalnoj ženi desi da apstinira nekoliko meseci, sigurno neće da ode u picin park i snabde se seksom da bi namirila gladnu pantofnicu.
Desiće joj se da se zadesi u nekom društvu i da sretne nekoga ko joj se tog momenta pod naletom hormona učini zanimljivim za jednokratnu upotrebu, a da pri tom ne mašta o tome da će sutra da mu skuva ručak, da će da se baškari u njegovom toplom zagrljaju ili da bira verenički prsten. I to je sasvim normalna pojava i nad njom se ne treba krstiti kao na oltaru. Svaka ponaosob zna na šta je spremna a na šta nije i to je potpuno legitimna odluka savremene žene.
Filter ili bez filtera ne tumačiti proizvoljno!
Dakle, obzirom da se ovde postovi tumače samo u krajnostima, ili u fragmentima ili izvan konteksta moram da ponudim objašnjenje.
Kada se jednoj Normalnoj ženi desi da apstinira nekoliko meseci, sigurno neće da ode u picin park i snabde se seksom da bi namirila gladnu pantofnicu.
Desiće joj se da se zadesi u nekom društvu i da sretne nekoga ko joj se tog momenta pod naletom hormona učini zanimljivim za jednokratnu upotrebu, a da pri tom ne mašta o tome da će sutra da mu skuva ručak, da će da se baškari u njegovom toplom zagrljaju ili da bira verenički prsten. I to je sasvim normalna pojava i nad njom se ne treba krstiti kao na oltaru. Svaka ponaosob zna na šta je spremna a na šta nije i to je potpuno legitimna odluka savremene žene.
nemam ja nista protiv, a jel mu bar kazes pre toga da tako razmiljas?
ili trpces svo vece na njegove nebuloze, privede te kuci a onda mu se nikad ne javis vise?
Nema potrebe da budeš ironičan!
Ja imam partnera s kojim sam već 15 godina u vezi i nemam problem sa apstinencijom osim kad se posvađamo pa se durimo po nedelju dana, ali posle je još bolje.
Ne radi se ovde o meni.
Kad napišem post ne opisujem sebe već pričam o tome šta je aktuelni trend.
Ne gledam sve kroz prizmu ličnog islustva, ali da sam ja slobodna žena i da mi se desi da hoću sex ja bih svakako izabrala Društveno prihvatljivu osobu u društveno prihvatljivim uslovima, a ne bih dohvatila prolaznika sa ulice.
I otkad si ti postao toliki puritanac? A ko uostalom može da precizno odredi da li će i jednokratna veza da preraste u nešto ozbiljnije.
Postoji bezbroj kombinacija i ne možeš ih sve ni sagledati a da ne govorim o tome da je nemoguće ubaciti ih u predvidljive obrasce ponašanja.
pa to i ja kazemako treba da gletuje a ne da hiltijem razbija onda bolje da pravi pilecu corbicu
nisam ni ironican ni pricao o tebi, tako ispade da sam tebe licno pitao
vidis ja pricam mahom iz licnih iskustva tako da nema sta je reko neko drugi sta je trend, ili prtim trend i zan kako ko misli ili ne pratim al onda nagadja, jel tako?
nisam puritanac postao, samo ja ako ne zelim vezu ne planiram nista onda to kazem u startu, da taj drugi zna sta moze da ocekuje od mene
Ma slažem se nisu nagađanja u pitanju već iskustvo informisanost i sagledavanje ponašanja i razmišljanja iz svojih uglova i iz ugla nekih ljudi sa kojima razgovaram o takvim stvarima.
A to da li bih nekom u startu rekla: e znaš ovo je samo za jednu noć ne puštaj filmove, pa iskreno, ne bih jer to mi liči na klauzulu u Ugovoru i ne verujem da bi baš imao volju da se sa mnom igra opušteno i bez ograničavanja, bio bi blokiran mislima da želim samo da ga iskoristim i odbacim.i možda bi mu u tom slučaju stvarno bio potreban podizvođač...
Ali ovo sa podizvođačima mi je baš zanimljivo kao tema![]()
ovo prvo boldovano, ja cu ti iskreno reci ko muskarac kome zene iskreno pricaju i vole, neces naci jednu drugaricu da ti tacno kaze sta misli i kako, onu jednu, tu ceni i postuj..
ne razumem ovu rec![]()
Ko je kad normalan bolje je ne ulaziti, ali vrlo gresis kada govoris o normalnim zenama. Pod odredjenim uslovima, koji su sasvim zivotni, svaka zena ima iskakanje. Svaka. Da li ce se to desiti jednom ili osam puta u zivotu to je drugo pitanje.
Sto se tice filtera i tu gresis, bas to ce da uradi svaka zena oticice u picin park.
Sto taj picin park nije bas odredjen je zato sto je ovaj o kome ti pricas muski park. Kod zena je definisan picin park u blizini sigurnog doma i u njemu se nalaze sigurni likovi od kuma do komsije Izeta koji su zviznuli za njom dok je bila zauzeta sobom ili nekim drugim. I da se ne lazemo, kresnuti klinca koji ti viri kroz prozor se racuna, kako god neko zeleo to da sakrije.
Floskula da su muskarci i zene isti je feministicki pokusaj da zene priblize svojim potrebama i naravno nije tacno.
brate vidi se da sve vreme razmisljas..Ko je kad normalan bolje je ne ulaziti, ali vrlo gresis kada govoris o normalnim zenama. Pod odredjenim uslovima, koji su sasvim zivotni, svaka zena ima iskakanje. Svaka. Da li ce se to desiti jednom ili osam puta u zivotu to je drugo pitanje.
Sto se tice filtera i tu gresis, bas to ce da uradi svaka zena oticice u picin park.
Sto taj picin park nije bas odredjen je zato sto je ovaj o kome ti pricas muski park. Kod zena je definisan picin park u blizini sigurnog doma i u njemu se nalaze sigurni likovi od kuma do komsije Izeta koji su zviznuli za njom dok je bila zauzeta sobom ili nekim drugim. I da se ne lazemo, kresnuti klinca koji ti viri kroz prozor se racuna, kako god neko zeleo to da sakrije.
Floskula da su muskarci i zene isti je feministicki pokusaj da zene priblize svojim potrebama i naravno nije tacno.
I da, brojke ne lazu. Razlika izmedju broja onih kojih se secaju zene i stvarnog broja uvek se razlikuju. Tu bi mogla da se traze iskakanja iz normale o kojoj pricas.
Pa pre dva dana je Malavelika ovde objašnjavala baš to o čemu sada mi bistrimo. Ima takvih žena Leone, takvih koje se ne stide da kažu da blistaju od redovnog seksa što je istina 100%ovo prvo boldovano, ja cu ti iskreno reci ko muskarac kome zene iskreno pricaju i vole, neces naci jednu drugaricu da ti tacno kaze sta misli i kako, onu jednu, tu ceni i postuj..
ne razumem ovu rec![]()
Sve ok, samo sam malo probao da dopunim tvoj post o zenskim filterima i normalnim zenama.
ne nisam potvrdio ni predhodno to mislio, hteo sam ti reci pricaj iz iskustva kako, a ne sta ti je poznanica rekla, jer te laze od a do s o njenim motivimaMislim da si potvrdio malopre baš ono o čemu pišem a to je da ne govoriš nekom da će biti ONS jer to ubija volju kod ljudi.
Vidi, zezamo se i ja pišem šta bi i kako bi uradila hipotetički jer u stvarnosti sam u dugoj vezi pa to ne dolazi u obzir.
A podizvođač je građevinski termin kada neka firma dobije posao a ne može da uradi sve pozicije iz ugovora ona angažuje drugu firmu da u njeno ime i za njen račun uradi neku vrstu radova, na primer elektroinstalacije ili keramičarske radove ili nešto treće, jer današnje privatne firme u Srbiji uglavnom nisu velika građevinska preduzeća i nemaju na platnom spisku zaposlene za svaki segment građevinskog posla pa angažuju još manje zanatske radnje takozvane szr usko specijalizovane samo za jedan segment.
- - - - - - - - - -
Ti bi trebalo prvo da mi se izviniš za onu uvredu koju si mi uputio da sam trolica.
Drugo ***** život ako u njemu ama baš nikad ne zgrešiš i ne napraviš neko sranje.
Neko to odabere da radi stalno, a neko ima ekskluzivno pravo da to sebi dozvoli bar jedanput.
Pa pre dva dana je Malavelika ovde objašnjavala baš to o čemu sada mi bistrimo. Ima takvih žena Leone, takvih koje se ne stide da kažu da blistaju od redovnog seksa što je istina 100%
brate vidi se da sve vreme razmisljas..![]()