Seksualno iskustvo

:D

e, taman da napomenem da se ja na temi upljuvah od pricanja, pokusaja da budem duhovita,( iako sam zena, a znamo da zene ne mogu da budu duhovite, osim dok se smejete njihovim salama, ne bi li ih odvukli u postelju belu) savetovanja, usmeravanja, tog nekog poluprostackog, polu ntelektualnog pristupa i sve.
znaci, sebe sam dala, a postavljacica teme mi nijednom nije citirala post.
k'o da sam sugava.
zato opovrgavam tezu o povezanosti nika i Lilith, moze mi se, pa ti nemoj da kvotujes nikad.

inace, do sad pojma nisam imala da je i Lilith horoskopski involvirana, niti gde je meni, niti sa cim je u konjukciji.
evo ja te pohvaljujem u ime kolektiva, divna si bila, vrckava, slobodna, neponovljiva..
meni si totalno zacinila temu..:heart:

zato sto je lilit isto jedan od faktora sexualnosti...onog najanimalnijeg. gledas pre nje druge stvari - osma kuca ok, polozaj vladara 8 kuce i njegove aspekte i planete u 8 kuci. i gledas marsa, koji pretstavlja izmedju ostalog i sexualnost. venera je ipak ljubav.

...ne bih ja gledala Lilit uopste...prevod, moze da ti bude jaka a da ti je Venera u Ovnu, osma kuca u Jarcu i hebo si cvorka sto se seksualnosti tice:lol:

...kako je tebi postavljeno...mene blam da kazem...trebalo bi da budem prostitutka koja spava sa svima bez nadoknade:rumenko:

...ne bih ja gledala Lilit uopste...prevod, moze da ti bude jaka a da ti je Venera u Ovnu, osma kuca u Jarcu i hebo si cvorka sto se seksualnosti tice:lol:

...kako je tebi postavljeno...mene blam da kazem...trebalo bi da budem prostitutka koja spava sa svima bez nadoknade:rumenko:

ja ispratim i lilit, pogotovo ako je u ugaonoj kuci (kao kod mene) i u kontaktu sa nekim licnim planetama. i generalno spoljne planete gledam u zavisnosti od uticaja i polozaja i kontakta sa licnim planetama.

vrh 8 kuce mi je u vodoliji...uran je u skorpiji u sextilu sa mesecom i konjukciji sa merkurom, takodje u skorpiji. :lol: venera mi je u devici, ali opet racio kod mene ne igra ulogu jer je slupana neptunom, pa se uvek desava da trcim za idealima i trazim ih...a onda mi spadnu roze cvike..:rida:

- - - - - - - - - -

uran- slobodna ljubav. :zcepanje:

evo ja te pohvaljujem u ime kolektiva, divna si bila, vrckava, slobodna, neponovljiva..
meni si totalno zacinila temu..:heart:

hvala, znaci mi ovo :) :heart:

e, ali ozbiljno, nekako kad postavis temu, treba da budes domacin, pa da pitas goste sta ce da popiju, pa kad vidis da prica zamire, ti ubacis malo dnevnopoliticke situacije, ne bi li se rasplamsala konverzacija, uopste uzevsi, jedan domacinski pristup je potreban, ja bar tako mislim.

inace, ja sam od onih osoba u koje svi pogledaju kad razgovor zamre, sto je vrlo iscrpljujuce.
na slavama, svi cute i srcu supu, a ja krenem sa "se secate kad su Bugari 1912.godine...?" ili pohvalim strini kolace ili, ne znam, pitam neozenjenog brata "Zoki, yebes li sta, a mangupe, ebes, ebes znam te tico :per: "
Ako sam na nekom mesovitom koktelu, promenis pristup, ubacis malo nestalih aviona, malo Djokovica, eventualno skapiras iz koje je zemlje domacin, pa spomenes glavni grad i znate vec..
strasno je tesko biti kozer. :(

zato sto je lilit isto jedan od faktora sexualnosti...onog najanimalnijeg. gledas pre nje druge stvari - osma kuca ok, polozaj vladara 8 kuce i njegove aspekte i planete u 8 kuci. i gledas marsa, koji pretstavlja izmedju ostalog i sexualnost. venera je ipak ljubav.
Meni je venera u prvoj kući u ovnu,
a lilit se nigde zvanično ne pominje ali mi se čini da je imam po malo u svakoj kući :)

ja ispratim i lilit, pogotovo ako je u ugaonoj kuci (kao kod mene) i u kontaktu sa nekim licnim planetama. i generalno spoljne planete gledam u zavisnosti od uticaja i polozaja i kontakta sa licnim planetama.

vrh 8 kuce mi je u vodoliji...uran je u skorpiji u sextilu sa mesecom i konjukciji sa merkurom, takodje u skorpiji. :lol: venera mi je u devici, ali opet racio kod mene ne igra ulogu jer je slupana neptunom, pa se uvek desava da trcim za idealima i trazim ih...a onda mi spadnu roze cvike..:rida:

- - - - - - - - - -

uran- slobodna ljubav. :zcepanje:

Opalaaaaaa...u vodoliji...jel volis da promenis partnera onako, bez obaveza:)?
Od svih kombinacija osme kuce, najzanimljivija mi je ona u vodoliji...uvek se pitam jel stvarno mozete...onako...bez mnogo emocija, drugarski, ponekad, pa onda se okrenete na ledja i nastavite pricu o svetskoj ekonomskoj krizi i Kantu?

...moja osma je u Ribama, u osmoj Mars i Venera u Ribama u konjukciji, egzaktnoj, obe planete u kvadratu sa vladarom Neptunom u petoj kuci...to mi je mozda najsnazniji aspekt u karti...i stvarno deluje, bas sam takva i ljubavnica i zena...a Lilit mi je u desetoj, ugaona kuca...Bik, opet vladar Venera u osmoj...

Opalaaaaaa...u vodoliji...jel volis da promenis partnera onako, bez obaveza:)?
Od svih kombinacija osme kuce, najzanimljivija mi je ona u vodoliji...uvek se pitam jel stvarno mozete...onako...bez mnogo emocija, drugarski, ponekad, pa onda se okrenete na ledja i nastavite pricu o svetskoj ekonomskoj krizi i Kantu?

...moja osma je u Ribama, u osmoj Mars i Venera u Ribama u konjukciji, egzaktnoj, obe planete u kvadratu sa vladarom Neptunom u petoj kuci...to mi je mozda najsnazniji aspekt u karti...i stvarno deluje, bas sam takva i ljubavnica i zena...a Lilit mi je u desetoj, ugaona kuca...Bik, opet vladar Venera u osmoj...

ne...kod mene su emocije i sex uvek u vezi, makar to bila zaljubljenost. ali da sam perverznjak...jesam malcice. :zkez::flert: :lol: a prica mi je vrlo bitna.
sto se tice emocija, mislim da kod mene puno vise uticaja na emocije ima kvadrat venere i neptuna.

ti ovan_ nimalo se ne vidi:mrgreen::lol:

Ja sam smotani blizanac ali me ovan preuzima ko mister Hajd onog doktora Džekila. I kad me preuzme nahebe mi se majke za sve pare a uopšte nisam svesna šta mi je uradio.
Misliš da je meni lako sa mnom 24 sata svaki dan?
ja sam dupla devica, al mi mesec ovnu..i dominira:mrgreen:
mism pomogao mi je kad mi je trebalo energije i probojnosti, al me ujebo kad se posvadja na krv i noz gde bash ne bi trebao:lol:

ja sam dupla devica, al mi mesec ovnu..i dominira:mrgreen:
mism pomogao mi je kad mi je trebalo energije i probojnosti, al me ujebo kad se posvadja na krv i noz gde bash ne bi trebao:lol:[/QUOTE

Dobro došla u moj svet.:lol:
Ovan nije loš u onoj meri u kojoj te natera da se izboriš sa ozbiljnim životnim problemima kad naiđu. To je tačno, ali za sve drugo je naporan i napadan jer gura rogove i tamo gde mu nije mesto i onda kada ne treba.
I kada se zainatim i izignorišem ga, sačeka me na prvoj oštroj krivini i jasno mi stavi do znanja da sam nemoćna da se borim sa njim. Vrhunski Podlac.

ne...kod mene su emocije i sex uvek u vezi, makar to bila zaljubljenost. ali da sam perverznjak...jesam malcice. :zkez::flert: :lol: a prica mi je vrlo bitna.
sto se tice emocija, mislim da kod mene puno vise uticaja na emocije ima kvadrat venere i neptuna.

...meni se taj kvadrat pokazao kao mnogo bitan i jak...mada se on veoma lose tumaci u knjigama...narocito kada povezuje osmu i petu, zabluda do zanosa, nikad stabilna...donosi perverziju i mahom potcinjenost partneru, opijatima, tajnim ljubavima, pogoduje prevarama, perverzijama, menjanju partnera ali i velikoj strasti...

...ako ti je osma u vodoliji...negde ti je druga u devici i tu ti je venera...neptun mora da ti bude u strelcu...gdeeee...kraj pete, pocetak seste?

e ti si bre zenska verzija julijana..totalno..:aha:

slazem se, osvezenje, vitsaveja je bas zenski julijan :)

ovo cu prihvatiti kao izuzetan kompliment, bez sale. malo ce mi biti opterecenje, da bih opravdala ovakvo misljenje moracu da drzim zavidan nivo, ali i podstrek, motivacija. :D

ljubim vas oboje.

molim drugu smenu da od teme ne napravi Trece oko, mislim, drzite se horoskopa, ali u nekom seksualnom kontekstu, sta znam, budite kreativni. Tipa, da li je tacno da Bik ebe kao da mu je poslednje, da su Jarcevi konzervativni, tako nesto..a kad vec masemo oroskopom, ja ponosno svuda izjavim da sam Lav,skapirala sam da cu na to uvek dobiti "uuu, tacno sam znala/znao" i da je to jedan prekul znak, ali kad me pitaju za podznak, tu samo promrsim "jarac".kvari mi brate koncepciju, seljacki je nekako - Lav/Jarac. Da je bar lav/skorpija ili lav/vodolija, pa ajd..Lav/jarac..e do moga

ili..ne svidja mi se to Jamezdin Kurtovic, da je bar Edin ili Ezdin , sto bi rekao Bata zivotinja :mrgreen:

Back