Seksualno iskustvo

Pa rekla sam ti šta me jedino sada radi. Tetris.
...i to ono kad čekam i čekam i konačno kad dočekam dugačku da padne i popuni rupu u onoj sočnoj šarenoj masi koja se nagomilala vrednim radom mojih prstića mmm...

mmmmm i zeljno iscekujes onaj pravi :per: dugacak pravougaonik da se zarije u tvoj nektar :rumenka: i razbije te :zper: :rotf:
:rotf:

Morala sam ponovo iskopirati, da ovaj sexy dijalog ne ostane na prethodnoj stranici :lol:

Poslednja izmena:
Credit Card :lol:

Kada se registrujes na Sajt SL onda uneses broj tvoje CC i kupis L$ sa kojim placas sex :aha:

Onda instaliras Client ili softver SL na PC i Logujes se :)

Zatim potrazis neki dobar Hot avatar :per: kupis ili mozes Free da nadjes na Freebie Galaxy :lol: i slicnim besplatnim radnjama na SL :)

Onda odaberes destinaciju i zezas se :lol:

Ako zelis lepsi penis moras ga kupiti :rotf:

ajme meni andjelko

vidis ova zadnja recenica bi ga spustio oma

a dobio sam dosta komlimeta da je bas lep, tako da mi s ene dize na takve stvari :)

mmmmm i zeljno iscekujes onaj pravi :per: dugacak pravougaonik da se zarije u tvoj nektar :rumenka: i razbije te :zper: :rotf:

Ima sada u pozadini cujes zvuke sexa kako ona jeca stenje i govori oh bb yess bb mmm :zper:

i njega kako dahce i stenjee ahhhhh fk yes bb mmmm ohhhh :per:

Meni dosadi RL sex pa odem tamo :aha:

u Tetrisu nema zvukova sexa, samo ruska muzika, a to je meni još bolje jer me podseća na Putina uhhhh

da li ti ličiš na putina?

bar malo?

u Tetrisu nema zvukova sexa, samo ruska muzika, a to je meni još bolje jer me podseća na Putina uhhhh

da li ti ličiš na putina?

bar malo?

Putinov Pulen ili dvojnik :cool: :lol:

Modu da glumim kog zelis poliicara sreco :rumenko:

Celav sam ako se to racuna msm osisan kratko :aha:

Ja se palim na Juicy Liucy igricu dok se nabada na kite i razne sex igracke :zper: :lol:

SL nije igrica to si stvarno ti samo u Crtacu :lol:

Putinov Pulen ili dvojnik :cool: :lol:

Modu da glumim kog zelis poliicara sreco :rumenko:

Celav sam ako se to racuna msm osisan kratko :aha:

Ja se palim na Juicy Liucy igricu dok se nabada na kite i razne sex igracke :zper: :lol:

SL nije igrica to si stvarno ti samo u Crtacu :lol:
ja sam uvek ja, nema veze da li je uživo ili crtać ili telefon ili kurirska služba

jednostavno sam takva

volim da sam nesputana i neopterećena lažnim moralom, mislim da smo zato na ovom svetu zar ne ? da budemo nesputani i neopterećeni

ali me mnogi ne razumeju kad sam nesputana i neopterećena

Volim ćelave !!!

Znači prvo me je brat Sebastijan ono izbedačio sa Vučićem ono ko da mi je u sobu uletela keva sa kiflicama dok sam na desnom kolenu i ispružene leve noge pokušavajući nekako da ga munem na kvarno, a sada je Anđelko napravio kompletan rusvaj.

Misim interesuje me, ali najozbiljnije. Misim sve kako to ide. Stvarno bih voleo da saznam, svašta oću da znam. To sa SL, kamerama i sva ta uživanja. Ebiga, možda se pronađem i u tome. Daj da se opet razdeli tema, da upoznamo taj svet, da vidimo šta se nudi, kako ljudi funkcionišu.
Okej, to biste verovatno šibnuli na LjiS pa ne bismo dolazili, ali makar nemojte ovu temu da zatvarate, premeštate ili te neke munje. Niko se ne svađa, ne napušava i to. Ima zezanje, ima ribe, ima sve.

ja sam uvek ja, nema veze da li je uživo ili crtać ili telefon ili kurirska služba

jednostavno sam takva

volim da sam nesputana i neopterećena lažnim moralom, mislim da smo zato na ovom svetu zar ne ? da budemo nesputani i neopterećeni

Volim ćelave !!!

To ljubavi :heart: isti smo :zper: :rotf:

I understand u :flert: Pusti kretene :manikir: let's hae fun sexy :per: :vatromet: :lol:

ostani takva :rumenka: volim shaved pussy :heart: mmmmmmm lickkksssssss :zaljubljena:

jednostavno sam takva

Volim ćelave !!!

Celave sta?

- - - - - - - - - -

bacio bi ga na nju :rotf:

Od mene padaju u nesvest odma

To ljubavi :heart: isti smo :zper: :rotf:

I understand u :flert: Pusti kretene :manikir: let's hae fun sexy :per: :vatromet: :lol:

ostani takva :rumenka: volim shaved pussy :heart: mmmmmmm lickkksssssss :zaljubljena:

hihihi golicaš me ludice
:kiss::kiss::kiss::kiti!::vatromet:

Tetris-sex-1.gif

Back