гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
bekdor bekdor
))))))))))))
))))))))))))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
))))))))))))Kasno stižeš brate Sebastijene2, sad smo se obukli i jedemo sendviče. Propustio si najzanimljiviji deo.
Gde si bre ti nema ni tebe ni nargile na forumu!
p.s. ispravi slovnu grešku u mom prethodnom postu molim te.

ako je iz pravog otvora,to se zabasuri smehom
a ako je iz krivog...to ne smem ni da zamislim![]()

ali vazduh nije isti![]()

Sve je to naše
i svaki otvor je pravi
gde su dobri ljudi
dobre volje.
ali vazduh nije isti![]()

masovnim anketiranjem populacije, uoceno je zabrinjavajuce opadanje dosadasnjeg enormnog libida. zajednicki imenitelj svih seksualno devastiranih ispitanika bila je pripadnost najpoznatjem srpskom forumu. svi su ponavljali jedno te isto, te se moze pretpostaviti da su sumnje u uzrok opravdane.
slika aktuelnog (dnodnasvihvremena) premijera na jarcu sa krkobabicevim duhom za vratom, kako seksualno opsti sa Marijom Maximom nema poznatih metoda za izlecenje.
p.s. neka neko protera Sebastiana sa teme
p1.s1. koji je pogrean otvor? ne umem sad to sebi da objasnim.ako mislis na dupe, sto je pogresan?ako se prdne?eee, pa brajko, oces da jedes, oces da *****, a to kosta.
pripises uzavrelim stratsima i opustanju sfinktera i vozi.
Pa šta ti misliš, gde sam ja i posle kojih radnji ištrikala onaj svoj slamnati šešir?e jeste cim te covek vidi odma mu je jasno da ti seno omiljena lokacija![]()

Tja, kod svih velelepnih i veličanstvenih doživljaja imaš zvučne efekte: zamisli samo vatromet ili, još gore, otvaranje boce šampanjca u tišini.tacno vise necu da ulaizm na temu,a divni su vam i obogacujuci postovi, bez ironije.
ubi me to sto vizualizujem sve sto procitam, pa mi sad previse tih pljas momenata.tacno zamisljam kako se u nekom trenutku okrecem, pa razvucem i ja njega iza usiju,ono, koga ces ti da pljaskas, oca ti ocinjeg. os da sad vidis kako Musa dere jarca, m?
tako ja sad vidim taj neki seks![]()

ne bih mogla vise da se slozim, sve i da na sfinkter progovorim.Sfinkter obavlja društveno i biološki izuzetno važan (i dozvolićete, naporan) posao. Red je da se i on nekad opusti.
Pa šta ti misliš, gde sam ja i posle kojih radnji ištrikala onaj svoj slamnati šešir?
Tja, kod svih velelepnih i veličanstvenih doživljaja imaš zvučne efekte: zamisli samo vatromet ili, još gore, otvaranje boce šampanjca u tišini.
Pa i kad se delje ta janjetina, očekuje se makar zvuk mljackanja.
A kamoli kod seksa, bre!
iako sam se otoich izjasnila kao pobornik tog nekog zdravog, seljackog pristupa seksu.

more znala sam da je i seno vise nako stilska figura..![]()

Otela se tema kontroli i molim moderaciju da je zaključa.
Fala

Relax bb ne kvari zabavu![]()

Nastranost, Pozudu, strast, Bezobrazne reci, i jos puno toga

ne moze..zauvek ce ostati ovako pohotna i neobuzdana sa tvojim imenom kao otvaracice..Otela se tema kontroli i molim moderaciju da je zaključa.
Fala

ne moze..zauvek ce ostati ovako pohotna i neobuzdana sa tvojim imenom kao otvaracice..![]()
samo sto nije za ovaj deo foruma
i zbog cenzura neces nista nuciti 
Nemoj tako
Opet ces dobiti karton crveni![]()
imam velika iskustva sa Crvenim mackicama