Mr. Hard
Buduća legenda
- Poruka
- 44.243
sve osobe u svom zivotu sam upoznala preko dana i van grada
nema problema, ću te vodim u šumu negde

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sve osobe u svom zivotu sam upoznala preko dana i van grada

Žene
Jel vam draže da ima bogato seksualno iskustvo (znači dosta zena i dosta seksa on imade ) ili su vam draži muškarci sa manje seksualnog iskustva ?
 Ne znam za zene, ali tom nekom "znači dosta zena i dosta seksa on imade" je sigurno drago.
 Ne znam za zene, ali tom nekom "znači dosta zena i dosta seksa on imade" je sigurno drago.  

sam seks je prilicno monotona kategorija i svodi se na par osnovnih poza: misionar, dogi, ta tlane, felacio, kunilingus i anal. postoje nadogradnje i klatarenje po podu, kadi, lusteru, haubi automobila itd,alii to je uglavnom to.
priroda je neki predivan zajeb nacinila, davsi nam mogucnost da sa tih par repetitivnih poza pronadjemo najdublje zadovoljstvo, vecno tragajuci za jos vecim, intenzivnijim, zapravo.
ne smatram da je prethodno seksualno iskustvo previse vazno za dobar seks izmedju partnera, osim u smislu prepoznavanja sopstvenih htenja ili pronalazenja najbolje poze za penetriranje. ne mislim da jedan te isti partner vremenom neminovno dosadi i ne mislim da je potrebno praviti neku veliku nauku od seksa.
jednostavnost je princip kojim se rukovodim i palamudjenje oko svega, pa i najobicnije ebacine moze samo da me natera da zevnem.
suma sumarum, valjanje po senu je daleko od intelektualnog potprckivanja, ali bih ga uvek radije izabrala od neke bajronovske ezoterije.
 , ali pripisacu to tvom (ne)iskustvu, verujem da nikada nisi vodila ljubav sa muskom podvrstom kategorizovanom kao "lalinski trut", jer da jesi ne bi izostavila najdrazu pozu - zena odozgo.
, ali pripisacu to tvom (ne)iskustvu, verujem da nikada nisi vodila ljubav sa muskom podvrstom kategorizovanom kao "lalinski trut", jer da jesi ne bi izostavila najdrazu pozu - zena odozgo.  

Vito, brate mili, tacno sam znao da ovo umetnicko delo nisi videla!Na početku, tu su dve devojčice bez iskustva (u ovoj priči zaćemo ih, Vita i Perfi). Razvijaju se u prelepe device. Rečeno bez (bila bi pedofilska) strasti, ulaze u pubertet i razvijaju se u bića bez brade, bez penisa, bića sa uzdrhtalim stomacima i dojkama.
Onda se pojavljuju kao druge osobe. Od glave do pete su obrasle krznom. Njihove noge, ruke, dupence, pubis, čak i njihovo lice je dlakavo. Teoretski je moguće napraviti puno kombinacija, ali za današnju priču dovoljno je da naše mlade, iz mase neandertalaca koji im stoje na raspolaganju, uhvate jednog biološkog mužjaka, jednog hromozoma, muškog nosača sperme - (u ovoj priči zvaćemo ga, Koja) - i PAF! - tri nosača sperme su kročila na put i popela se na oltar seksualnog krstarovskog iskustva.
Po slovu savremenog bračnog prava, sve je u redu sa Kojom koji je sa njih dve. Uspeva da vidi da mu njih dvve poklanjaju pažnju. Zainteresovane su. Zanimljivo. Gde stanujete? O da, tako je rekao. Nikada tamo nisu bile, je li lepo, romantično, je li zanimljivo, samo da nije dosadno. Posmatra ih. Imaju sise. Imaju lepe sise. Lepo dupe. Na kraju, lepe crte lica. Te odvratne trenerke. Halter, čipka, crna, crvena, svila, najlon? Pita se, nada se. Ne mare za takve stvari. Nose gaćice. Prirodne, tesne. Imaju svoju ličnost. Dopada mu se osmeh, njihovo samostalno razmišljanje.
Zgodne. Iskusne, veoma, ali ne suviše blazirane. Opa, dopada mu se njihovo aktivno, hm žensko, javno divljenje. Bolje je. Da li ovo rade odavno? Naravno, to je relativno. Procenjuje da to nije strašno veliko, nisu otvrdle. Nemojte da otvrdnete. Tačno je, smeju se - nervozno, od srca, nikako ne - dame ne bi trebao da su tvrde. Muškarci treba da su tvrdi. Dobro je naći tvrdog muškarca. Što tvrđi to bolji.
Još po jedno piće? Možda, kasnije. Žestina i vino. Bilo koja žestina, nevažno, i bilo koje vino od Tempranilo sorte. Važno. Posle. Sada se raskomotiti. Skini kravatu za početak. Kako se osećate? Posmatra ih dok se svlače. Njima se dopada. Nimfe. Pokazuje se i on. Seksualni manijak. Matori nema pojma. Stavi svoje šake ovde. Stavlja svoje šake zajedno sa njihovim koje ga usmeravaju. Primiče svoje lice ka njima. Koju prvo da poljubi? One brzo, u poslednjem trenutku pomeraju glave, ujedaju ga za rame ostavljajući ga da zabode svoj jezik u vazduh, glupo, kao riba. Imaju muža i dečka, samo sa njima se ljube.
Neće ponovo da se zaleće. Moli očima za poljubac. Neće ponovo da moli. Bolje ne. One mu guraju glavu na svoje dojke. Tamo, lepo, tako, ne ujedaj, pažljivo, nežno, bez zuba. Ljubi bradavice. Blago sisa. Sisa jako. Nije uopšte više za bradavice. Dalje nije napredovao. Mora da im kaže. Ponekad, kad se previše uzbudi ima malo problema. U redu je. Gledaju ga u oči, nepomično, pune poverenja, sa nama nećeš imati nikakvih problema. Otkopčavaju mu gornje dugme košulje, šire košulju i pritiskaju usta na goli trougao mesa. Sledeće dugme, njihova vlažna usta klize nadole. Sledeće dugme. Dole, sve do kaiša. Skida ga, one ne mogu. Guraju ga unazad, kažu da ništa ne radi. Nihova vlažna skliska usta na njegovom stomaku. Podižu gaće kod šlica, on raste u stranu. Tvrd je i neobuzdan. A onda...
A onda, odnekud, iznebuha uleće Pti Ber:

Vito, brate mili, tacno sam znao da ovo umetnicko delo nisi videla!
Vito,brate... pojedem ti dupe!
 !
!Vito brate, pis'o sam ga, sakupljao iskustvo mesec dana!e, kad neko ne cita pazljivo...
Bajron je oduvan u korist sena i valjanja po istom, mr hard. Uostalom, Te pesnike spomenem ponekad cisto da ostavim utisak neke prefinjenosti.
ovo za droge i alkohol cu damski da izignorisem, to mi je imputirano
i necu bre da zavrcem noge nigde,ako nume da se snadje bez da me na trapez stavi, onda sam se nesto grdno zaebala.
- - - - - - - - - -
u leb ti ebem
videla,videla!

Ja sam se malkice i napallaUpiškila sam se od smeha od šajkače nakrivo i travke međ` zubima

Ja mudro šutim i crvenim u sebiJa sam se malkice i napalla

pa jel ono na stolu i stolici vise nije moderno?

muskarac mora uvek da bude korak ispred mene.

...da si rekla korak iza pa das dogovorimo...