Seksualno iskustvo

Žene

Jel vam draže da ima bogato seksualno iskustvo (znači dosta zena i dosta seksa on imade ) ili su vam draži muškarci sa manje seksualnog iskustva ?

Muskarac sa dosta seksualnog iskustva je kao ljudski vibrator - ima samo jednu funkciju jer je nesposoban za ostale.Umislja da je bitan a poput kondoma je - jednom posluzi i to je to.

Manje seksualnog iskustva znaci da nije da izvinete na izrazu svastojeb i to se postuje.

Inace mene oni uopste ne zanimaju - samo momci.

Žene

Jel vam draže da ima bogato seksualno iskustvo (znači dosta zena i dosta seksa on imade ) ili su vam draži muškarci sa manje seksualnog iskustva ?

pa sta znam
dobar muskarac ne mora da ima uopste neko veliko iskustvo
bitno je da ume da oseti zensko i da ume da je zadovolji

- - - - - - - - - -

Muskarac sa dosta seksualnog iskustva je kao ljudski vibrator - ima samo jednu funkciju jer je nesposoban za ostale.Umislja da je bitan a poput kondoma je - jednom posluzi i to je to.

Manje seksualnog iskustva znaci da nije da izvinete na izrazu svastojeb i to se postuje.

Inace mene oni uopste ne zanimaju - samo momci.

brojka ne cini iskustvo niti znaci da je neko svastojeb
ispadne kao da sebi dajes vise na vrednosti ako si sa tipom koji nije pojebo pola grada, i sad si ti (ne pricam o tebi vec uopsteno o takvom nacinu razmisljanja) nesto specijalno sto se p...bo sa tobom
msm kakve veze ima brojka sa iskustvom
to ti je isto kao kad je neko nadaren za crtanje a neko moze da vezba sa hiljadu razlicitih olovaka pa nume da nacrta nista sem čiča gliše

isto važi i za žene

Da, ali ovako nikada ne mozes potpuno da se opustis, iskusis sex sa osobom koju poznajes do srzi, sve je nekako povrsno, plus ne stizes da usavrsis tehniku a nema ni kondicije bez kvantiteta.
tacno:)
iskustvo se stice na razlicite nacine..trajnijim odnosom gde upoznajes partera i sebe na nacin koji je nemoguc u kratkim vezama
ali i upoznavanjem razlicitih senzibiliteta i ljudi.
svaki covek je prica za sebe..i pobudjuje te na razlicite nacine.
naravno, ako te pobudi uopste..te one-night-stand varijante su mi vise onako..umesto vibratora iskoristis zivo meso.
ne volem.

tacno:)
iskustvo se stice na razlicite nacine..trajnijim odnosom gde upoznajes partera i sebe na nacin koji je nemoguc u kratkim vezama
ali i upoznavanjem razlicitih senzibiliteta i ljudi.
svaki covek je prica za sebe..i pobudjuje te na razlicite nacine.
naravno, ako te pobudi uopste..te one-night-stand varijante su mi vise onako..umesto vibratora iskoristis zivo meso.
ne volem.

Zanima me kako vi zene u malo ozbiljnijim godinama dolazite do mesa, pretpostavljam da ne izlazite toliko mnogo, jos vas startuju muskarci ili preuzimate inicijativu?

Back