gost 371695
Elita
- Poruka
- 19.917
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda da potražiš definiciju mantre? Jasno stoji reč "zasluga", pitao sam već, koliko ta reč ima značenja?
Koliko značenja ima reč "zaslužiti"? Ona je govorila o sebi iz ženske pozicije (naravno), i ti si se složila sa njom. Zašto na primer ti ili ona ne bi "zaslužile" nekog? Prilično nadmen stav koji ti sad nekako pokušavaš da predstaviš drugačije.
Ovo je trend, nisam ranije želeo da verujem u to ali je ipak istina. Trgovina međunožjem i zaslugama je postala stvar.
 ) onda me ne zanima
 ) onda me ne zanimaJeste buduća legendo mene muškarac mora da zasluži svojom pameću, pričama i čitanjem između redova
a ti bejbi nemoj da se ljutiš na mene, uopšte mi nisi u fokusu
jer iz tebe vrca primitivizam u mlazevima
i ove niske udarce sačuvaj za svoju dragu a kako ja zarađujem za svoj leba tebe uopšte ne treba da zanima, naročito ne u ovom kontekstu .
Ljubim
Moj trouglić puno košta, a tek Riplijev. Nemaš ti tu lovu srce sve i kuću da prodaš.

Uopšte ne vidim zašto bi neko oko tebe morao da se trudi, ne nudiš ništa posebno osim svoje neopravdane nadmenosti. Ajde da si vanredno umna pa i da imaš pravo, ali ovako...
Zašto bih se ljutio, što se mene tiče možeš biti neka raščupana sa flekom od eurokrema na majici pred kompjuterom.
Vidi je što ide na niske udarce, pa ja sam samo pitao ono što me zanima a ti si to i potvrdila u ovom postu.
Nisam ni pitako kako zarađuješ nego da li koristiš tu svoju međunožnu valutu koja će ti vredeti dok ne presuši pa se više neće morati zasluživati.
Ljubi, ja ću ti pogledom pokazati gde.
- - - - - - - - - -
Ja ne plaćam k.urve.
Muškarac koji ima mozga neće se plašiti niti će imati potrebu da iz straha vređa žene koje osvaja muška inteligencija, mašta i ostale mozgačke sposobnosti.
Koji nema, pa.. šta da se radi.
Žene
Jel vam draže da ima bogato seksualno iskustvo (znači dosta zena i dosta seksa on imade ) ili su vam draži muškarci sa manje seksualnog iskustva ?
Muškarac koji ima mozga neće se plašiti niti će imati potrebu da iz straha vređa žene koje osvaja muška inteligencija, mašta i ostale mozgačke sposobnosti.
Koji nema, pa.. šta da se radi.

Taj rad

Znam, ti si pošten čovek.
A zanimljiv si ko ravna linija na ekg-u.
- - - - - - - - - -
Sa malo reči stvoriš suštinu. Sjajna si kao i uvek.Biser ovog foruma.
 ))
 ))Suština mi ide danasSa malo reči stvoriš suštinu. Sjajna si kao i uvek.Biser ovog foruma.

Dobro, nećemo preterivati sad

Taj rad
@tema
Ne privlači me da budem učiteljica, tako da glasam za iskusne.
Podrazumeva se da ću ja, u tom celokupnom njegovom iskustvu, biti najsvetlija tačka
Zamalo!

Jeste buduća legendo mene muškarac mora da zasluži svojom pameću, pričama i čitanjem između redova a ti bejbi nemoj da se ljutiš na mene, uopšte mi nisi u fokusu jer iz tebe vrca primitivizam u mlazevima i ove niske udarce sačuvaj za svoju dragu a kako ja zarađujem za svoj leba tebe uopšte ne treba da zanima, naročito ne u ovom kontekstu . Ljubim
decaci me ne zanimaju.Žene
Jel vam draže da ima bogato seksualno iskustvo (znači dosta zena i dosta seksa on imade ) ili su vam draži muškarci sa manje seksualnog iskustva ?
decaci me ne zanimaju.
a da li je stekao iskustvo sa pet ili sa pedeset pet zena..manje je bitno.
Sa jednom.decaci me ne zanimaju.
a da li je stekao iskustvo sa pet ili sa pedeset pet zena..manje je bitno.

)))
 )))evo ja cu ti kazem "drugarski", ovo mozes da imas srece, al ne mora, citaj velika retkos je, nit bi se ja ko zensko oslonila na to, jer cete u vecini slucajeva doziveti brodolom