Seksualno iskustvo

Ne znam da se napalim na seoski nacin :mrgreen: kao zmaj :lol: Meni je dovoljno da vidim devojku i ako izgleda sexy hot napaljivo - dovoljno je :cool:

Nismo svi isti :)
A kako shvatiš da je neka sexi hot napaljiva.
***** ti pošalje fax?

- - - - - - - - - -

ok mozak pokrece fantazije mastanja i planira poze scene i sve - a polni organi se napaljuju i sluze za uzivanje :heart:
Pa o tome ti pričam svo vreme dušo, a što ti neko dublje udje u mozak veća je verovatnoća da sex bude izvrstan. Shvataš poentu?:heart:

Poslednja izmena:
sam seks je prilicno monotona kategorija i svodi se na par osnovnih poza: misionar, dogi, ta tlane, felacio, kunilingus i anal. postoje nadogradnje i klatarenje po podu, kadi, lusteru, haubi automobila itd,alii to je uglavnom to.
priroda je neki predivan zajeb nacinila, davsi nam mogucnost da sa tih par repetitivnih poza pronadjemo najdublje zadovoljstvo, vecno tragajuci za jos vecim, intenzivnijim, zapravo.
ne smatram da je prethodno seksualno iskustvo previse vazno za dobar seks izmedju partnera, osim u smislu prepoznavanja sopstvenih htenja ili pronalazenja najbolje poze za penetriranje. ne mislim da jedan te isti partner vremenom neminovno dosadi i ne mislim da je potrebno praviti neku veliku nauku od seksa.
jednostavnost je princip kojim se rukovodim i palamudjenje oko svega, pa i najobicnije ebacine moze samo da me natera da zevnem.
suma sumarum, valjanje po senu je daleko od intelektualnog potprckivanja, ali bih ga uvek radije izabrala od neke bajronovske ezoterije.

Pa eto vidiš i sam kad ne umeš.
Da je prvo opremiš ko što kaže onaj zmaj od Šipova u glavu ona bi sama htela i ne bi bilo bojazni da će te proglasiti manijakom.
Sam sebi skačeš u usta.

Najviše si napaljen kad ti mozak šalje signale.
To ne ide iz one stvari. Ta stvar nije teritorijalno nezavisna i ne funkcioniše sama od sebe. Mozak joj diktira količinu uzbuđenja. Ako me razumeš

slazem se sa tobom, al eto ja ti kazem, ko neiskusan, cuo sam, treba bezati od takve zene, suprotno ces kasnjije jos samo da budes eban u mozak
nije zivot bajka, i kad dodju obaveze, deca, previse rada, stresa, premor onda nema ni s od seksa jer se ne palis na kurblu vec na mozak
jes da takve na pocetku vise uzivaju al se to sa nabrojanim faktorima menja

a za primer, znam osbu koja ne moze ni biciklu da vozi ne zbog mozga vec zbog klita, aj sto prsne posle par minuta vec posle nekog vremena postaje previse
kao sto znam i osobu koja svrsava od blagog pritiska na klit u roku od 15 sekundi :)

tako da uvek biram ove sto se ne pale ma brainfaking

- - - - - - - - - -

Pa to je samo predigra.
Nisam ja rekla da stvari mogu da se odigraju bez klasičnog tvrdog ishoda.
Ali početak je u mozgu a ne u ku.rcu pametni.
Da li bi ti se digo uopšte da ti mozak ne pošalje signal?
Ili tebi mozak služi za fiziološke radnje.
O bože kako ste svi linearni.
So Long

znamo mi sta ti mislis smao vijagra je dokaz da nije samo do mozga :lol:

Poslednja izmena:
Lobotomijom možeš samo da postigneš da joj ostatak života curi bala iz usta.:rotf:

mmmmmmm :lol: bolje i to nego da nikad ne pozeli :mrgreen:

Pokazao bi ti kako izgleda pravi hot wild sex :per: ali ne smem da spamujem :rotf:

Ili zelis da imas sex ili si hladan i ne zelis jer te niko nije nalozio :zper:

Znaci moraju obe strane da ucestvuju u napaljivanju i da se jako zele i sve i tek onda da ocekujes vrhunski sex :zaljubljena:

Od svaje i rasprave i sto duze pisem i filozofiram gubom potenciju i zelju :aha: dok nekog to lozi sto mi nije jasno ali ok :lol:

mmmmmmm :lol: bolje i to nego da nikad ne pozeli :mrgreen:

Pokazao bi ti kako izgleda pravi hot wild sex :per: ali ne smem da spamujem :rotf:

Ili zelis da imas sex ili si hladan i ne zelis jer te niko nije nalozio :zper:

Znaci moraju obe strane da ucestvuju u napaljivanju i da se jako zele i sve i tek onda da ocekujes vrhunski sex :zaljubljena:

Od svaje i rasprave i sto duze pisem i filozofiram gubom potenciju i zelju :aha: dok nekog to lozi sto mi nije jasno ali ok :lol:

Slažem se. Svako ima svoj stil. Neko voli u senu, neko na radnom stolu, a neko u mozak.
Sve može jer svako sebi kroji kako će mu biti. To što ovde pišemo o našim stilovima, ne znači nužno da ti stilovi negiraju jedan drugi.
Za svakog se nađe odgovarajući partner.
Svet je jedan veliki butik u kome ima za svakog po nešto. ;)

slazem se stobom, al eto ja ti kazem ko neiskusan, cuo sam, treba bezati od takve zene, suprotni ce kasnjije jos samo da budes eban u mozak
nije zivot bajka, i kad dodju, obaveze, deca, previse rada, stresa, premor onda nema ni s od seksa jer se ne palis na kurblu vec na mozak
jes da takve na pocetku vise uzivaju al se to sa naprojanim faktorima menja

a za primer, znam osbu koja ne moze ni biciklu da vozi ne zbog mozga vec zbog klita, aj sto prsne posle par minuta vec posle nekog vremena postaje previse
kao sto znam i osobu koja svrsava od blagog pritiska na klit u roku od 15 sekundi :)

tako da uvek biram ove sto se ne pale ma brainfaking

- - - - - - - - - -

znamo mi sta ti mislis smao vijagra je dokaz da nije samo do mozga

Čuj Vijagra!!!
Ako ja odem na doradu u salon da mi ubrizgaju tonu botoksa i stave silikon u sesi i doope, izgledaću dvadeset godina mlađe ali i dalje ću biti ja samo plastična i veštačka sredovečna ja.
Tako da afričke šljive, one španske mušice i ostala sranja prepusti onima koji rade na baterije.
Prava stvar je kad se sa nekim nađeš u istom fokusu i kada pričom možeš da se dovedeš do želje da imaš sex sa njim. To je već nešto.:heart:

Poslednja izmena:
Čuj Vijagra!!!
Ako ja odem na doradu u salon da mi ubrizgaju tonu botoksa i stave silikon u sesi i doope, izgledaću dvadeset godina mlađe ali i dalje ću biti to što stvarno jesam. Sredovečna žena. Malo namunjena da pohvata poglede ovih što ona stvar prvo mora da pošalje mail mozgu ali ipak to što jesam.
Tako da afričke šljive, one španske mušice i ostala sranja prepusti onima koji rade na baterije. :heart:
Prava stvar je kad se sa nekim nađeš u istom fokusu i kada pričom možeš da se dovedeš do želje da imaš sex sa nekim. To je već nešto.

neces verovati, ja sam za cijalis pre 10 g cuo a za kamagru pre 5 g. i to od nasih ljudi, momci tek napunili 30, kazu jes da mogu kad hocu, ali sa time mogu kiliko hocu
a is to posle treceg puta da pprvim pauzu od sat kad mogu samo od 5 minuta :)

i ja ih u potpunosti razumem jer ne moze svako tri put bez vadj ;)

- - - - - - - - - -

Sa tobom sam raskrstila neku veće

Trci mi po temama al mi se nemoj obratjati :manikir:

ko te sisia para, odgovaram na temi a to sto si ti ta meni sporedno

nisi u bosni

neces verovati, ja sam za cijalis pre 10 g cuo a za kamagru pre 5 g. i to od nasih ljudi, momci tek napunili 30, kazu jes da mogu kad hocu, ali sa time mogu kiliko hocu
a is to posle treceg puta da pprvim pauzu od sat kad mogu samo od 5 minuta :)

i ja ih u potpunosti razumem jer ne moze svako tri put bez vadj ;)

- - - - - - - - - -

ko te sisia para, odgovaram na temi a to sto si ti ta meni sporedno

nisi u bosni

Nama u bosni kad dodje neprijatelj zakopamo ga iza kutje i posadimo dud

Slažem se. Svako ima svoj stil. Neko voli u senu, neko na radnom stolu, a neko u mozak.
Sve može jer svako sebi kroji kako će mu biti. To što ovde pišemo o našim stilovima, ne znači nužno da ti stilovi negiraju jedan drugi.
Za svakog se nađe odgovarajući partner.
Svet je jedan veliki butik u kome ima za svakog po nešto. ;)

Slazem se :heart: ;) i uvek mozemo da se dogovorimo oko poze i stila i svega :rumenko: :) kazes volim ovako :zper: - i sredjeno :mrgreen:

Bitno je zeleti :aha:

Back