Ovo mi je nocna mora. Imam osecaj da cu hodati sa stapom sa 40 i u penziju![]()
Valjda žene uvek mogu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo mi je nocna mora. Imam osecaj da cu hodati sa stapom sa 40 i u penziju![]()
Strucnjaci iz ove oblasti tvrde da su zene posle 40-te najbolje u krevetu, onda kada se svim silama trude da dokazu da jos nisu babe i da nisu za staro gvozdje.![]()
Ako misliš da ćeš se mnogo j.... i u braku sa ženom kad prevalite 40 god.,grdno se varaš!Valjda žene uvek mogu?
Šta ima da "vikamo",lepo se raskomotimo...!A šta vikaš kad naiđe poštar?
Ako misliš da ćeš se mnogo j.... i u braku sa ženom kad prevalite 40 god.,grdno se varaš!
Mislim, ja ti od srca želim "da" ... ali to tako retko gde funkcioniše.
Šta ima da "vikamo",lepo se raskomotimo...!
Kad "odrasteš" kašće ti se samo!Sad uživaj, dok možeš!A zašto misliš? Gde vidiš problem u jeb...čini posle 40-te godine?![]()
Kad "odrasteš" kašće ti se samo!Sad uživaj, dok možeš!
Promena u hormonima, smiruju se strasti, postajes sve flegmaticniji. Ako si u dugoj vezi/braku - monotonija, zasicenje, manjak vremena, samim tim inspiracije za neku promenu, deca...A zašto misliš? Gde vidiš problem u jeb...čini posle 40-te godine?![]()
Promena u hormonima, smiruju se strasti, postajes sve flegmaticniji. Ako si u dugoj vezi/braku - monotonija, zasicenje, manjak vremena, samim tim inspiracije za neku promenu, deca...
Sve zavisi od mogućnosti. Vibrator ili švaler!Dobro. I koji je rezultat na kraju svega toga što se tiče je...nja.
Sve zavisi od mogućnosti. Vibrator ili švaler!
Nikad u životu nisam mislio da ću razmišljati o tome... kako seksualni život funkcioniše posle 40-e!!!! Očigledno je da o seksualnosti, sve što je pisano, pisano je za neki drugi period života. Samim tim i o seksualnom zadovoljstvu, to je takođe pisano za neki drugi period života. Kad gledam svoj život, život svojih drugara ispada da žene u velikom broju postaju seksualno nezainteresovane, više to "odrađuju" kao neku "bračnu obavezu i dužnost". Nema više onog entuzijazma, bar sa ženske strane.
Ne mora da znači da je moje iskustvo ujedno i svačije iskustvo...ali shvatio sam da jednostavno pojma nemam kako to funkcioniše. Budući da seks (još uvek) smatram vrlo važnim ovo me saznanje poražava... ne znam kako da se nosim sa tim...![]()