Seksualni profil licnosti

Gost118

Elita
Poruka
22.445
E, posto sam primijetila da volite testove skinula sam jos jedan, pa se zabavljate, ako zelite...

Odgovarajte redom na postavljena pitanja, tako sto cete odabrati jedan od dva ponudjena odgovora, koji Vas dalje vodi ka sledecem pitanju. Na kraju, na osnovu rezultata testa pronadjite i svoj seksualni profil licnosti.

PITANJA:

1. Kada se nalazite u prilici da cujete, procitate ili saznate nesto novo o ljubavi ili seksu, da li ste zainteresovani za sadrzaje iz tih oblasti?

DA ? idite na pitanje br. 2
NE ? idite na pitanje br. 7

2. Kada se u Vasem drustvu razgovara o seksualnim temama, Vi se povlacite iz takvih situacija. Smatrate da nije pametno javno govoriti o svom intimnom zivotu.

DA ? idite na pitanje br. 8
NE ? idite na pitanje br. 3

3. Uvek kada idete na ljubavni sastanak, na sebi nosite lepo i odabrano intimno rublje.

DA ? idite na pitanje br. 4
NE ? idite na pitanje br. 10

4. Postoje porodice u kojima postoje razlicite seksualne nekonvencionalnosti, npr. svi u kuci slobodno setaju bez odece (nagi), bez imalo stida otkrivaju i intimne delove svog tela. Vi smatrate, da je takav oblik ponasanja potpuno neprikladan.

DA ? idite na pitanje br. 11
NE ? idite na pitanje br. 5

5. Trenutno nemate ljubavnu vezu i dobro se osecate. Nalazite se u prilici da se slobodno zabavljate ili da koketirate.

DA ? idite na pitanje br. 6
NE ? idite na pitanje br. 16

6. Devojke ili zene koje cesto menjaju partnere, smatrate da sa pravom nazivaju "lakim zenama".

DA ? idite na pitanje br. 7
NE ? idite na pitanje br. 17

7. Kada sanjate voljenu osobu ili nekog ko Vas privlaci, zamisljate vruce ljubavne scene i na uzbudljivim mestima.

DA ? idite na pitanje br. 13
NE ? idite na pitanje br. 12

8. Kada idete u bioskop, najcesce birate zabavne, komicne ili lake filmove. Dosadni su Vam filmovi koji se bave ozbiljnim zivotnim temama.

DA ? idite na pitanje br. 9
NE ? idite na pitanje br. 12

9. Vernost je izuzetno vazna u zajednickom zivotu. Ali, svom partneru, ipak biste mogli da oprostite jednu ljubavnu aferu ili prevaru.

DA ? idite na pitanje br. 20
NE ? idite na pitanje br. 13

10. Dobar seksualni zivot, mogu da imaju samo partneri koji se zaista vole.

DA ? idite na pitanje br. 9
NE ? idite na pitanje br. 14

11. Smeta Vam sto se toliko cesto govori ili pise o raznim seksualnim temama, kao da na svetu nema vaznijih stvari i problema.

DA ? idite na pitanje br. 10
NE ? idite na pitanje br. 18

12. Mislite da su razni oblici seksualnog samozadovoljavanja nepotrebni. Samo seksualno ugrozene osobe se zadovoljavaju na takav nacin.

DA ? idite na pitanje br. 18
NE ? idite na pitanje br. 21

13. Poznato Vam je sve sto je potrebno o kontracepciji. Zelite unapred da budete dobro pripremljeni i za takvu mogucnost.

DA ? idite na pitanje br. 14
NE ? idite na pitanje br. 19

14. Oduvek ste znali, da cete se jednog dana vencati i formirati svoju porodicu.

DA ? idite na pitanje br. 26
NE ? idite na pitanje br. 15

15. Kada se pogledate u ogledalo, zadovoljni ste svojim telom.

DA ? idite na pitanje br. 16
NE ? idite na pitanje br. 21

16. Kada prolazite pored seksi sopova, ne mozete da odolite i morate da zavirite u izlog.

DA ? idite na pitanje br. 23
NE ? idite na pitanje br. 18

17. Istrazivanja pokazuju, da svaki peti muskarac u proseku, samo povrsno poznaje devojku ? zenu sa kojom je izgubio "nevinost", to Vam zvuci nezamislivo.

DA ? idite na pitanje br. 22
NE ? idite na pitanje br. 23

18. Ako u nekoj ljubavnoj vezi seks nije zadovoljavajuci, obavezno se treba razici. Takav par nikada ne moze da bude srecan.

DA ? idite na pitanje br. 25
NE ? idite na pitanje br. 24

19. Kada se nalazite na nekoj zurci ili sedeljci, ako se ugase svetla i parovi pocnu da se maze u mraku, Vi odlazite sa takvog mesta.

DA ? idite na pitanje br. 24
NE ? idite na pitanje br. 27

20. Osobe iz javnog zivota ? zvezde, koje pokazuju svaki delic svoga tela deluju smesno, a ne seksi.

DA ? idite na pitanje br. 25
NE ? idite na pitanje br. 26

21. Za Vas je prolece najlepse godisnje doba. Tada se nalazite u najlepsem raspolozenju za ljubav i zaljubljivanje.

DA ? idite na pitanje br. 28
NE ? idite na pitanje br. 29

22. Seksi igracice, lizanje slaga sa partnerovog tela, vezivanje ociju i slicno, za Vas predstavlja smesne oblike ponasanja.

DA ? idite na pitanje br. 30
NE ? idite na pitanje br. 27

23. Za Vas je zadovoljavanje seksualnih potreba u zivotu podjednako vazno, kao sto je uzimanje hrane ili vode.

DA ? idite na pitanje br. 29
NE ? idite na pitanje br. 26

24. Prema statistickim istrazivanjima, ponovo sve veci broj mladih osoba, ceka na seksualne odnose do braka. Smatrate da je dobro, sto je tako.

DA ? idite na pitanje br. 31
NE ? idite na pitanje br. 26

25. Vecina mladih osoba koje su navrsile 17 godina, vec su izgubili nevinost. Vi smatrate, da je to preterano.

DA ? idite na SANJARA
NE ? idite na pitanje br. 26

26. Oduvek ste otvoreno razgovarali sa svojim roditeljima i o raznim seksualnim temama.

DA ? idite na pitanje br. 27
NE ? idite na NEODLUCAN

27. Postojalo je dosta raznih situacija, kada ste se postideli zbog svojih seksaulnih mastarija.

DA ? idite na NEODLUCAN
NE ? idite na pitanje br. 28

28. Ponekad se nalazite u pojacanom ili skoro panicnom strahu, da cete u svom zivotu ili u ljubavi propustiti nesto veoma vazno. Tada se osecate rezignirano i ceznete za uzbudljivim seksualnim avanturama.

DA ? idite na pitanje br. 29
NE ? idite na pitanje br. 32

29. Izgovoriti "volim te", za Vas ne predstavlja nikakav problem, cak i kada to ne mislite.

DA ? idite na NEODLUCAN
NE ? idite na AKTIVAN UCESNIK

30. Izuzetno Vam je vazno, da Vas partner sa Vam bude srecan(a), podjednako kao sto ste i Vi sa njim (njom).

DA ? idite na SANJARA
NE ? idite na ZAVISAN OD SEKSA

31. Kada se nalazite u velim ljubavnim problemima, najbrze Vas oraspolozi situacija novog flerta ili neka ljubavna avantura.

DA ? idite na ZAVISAN OD SEKSA
NE ? idite na SANJARA

32. Romantika je za Vas izuzetno vazna. Mozete u potpunosti da se opustite i da se nezno mazite sa svojim partnerom, tek kada Vam odgovara atmosfera.

DA ? idite na AKTIVAN UCESNIK
NE ? idite na NEODLUCAN

33. Prve svoje poljupce i intimno mazenje, doziveli ste sa nekim do koga Vam je bilo izuzetno stalo.

DA ? idite na AKTIVAN UCESNIK
NE ? idite na ZAVISAN OD SEKSA


ODGOVORI I REZULTATI TESTA:


SANJAR

Vi uzivate u neznim nagovestajima ljubavnog zavodjena i osvajanja, prijaju Vam nezni dodiri, drzanje za ruku, poneki poljubac na pocetku poznanstva i veze. Kada neko od Vas ocekuje slobodno seksualno izrazavanje i intimni odnos na pocektu poznanstva, to Vas automatski udaljava od takve osobe. Pali se Vasa "crvena lampica" za beg od takve osobe. Za Vas je potrebno vreme upoznavanja i prilagodjavanja, ne mozete sa nekim odmah da bude bliski u seksualnom odnosu. Voli da mastate o razlicitim situacijama upoznavanja na nobicnim mestima, romanticnim susretima, ljubavnom osvajanju i o seksualnim odnosima. Potrudite se da druga strana shvati i postuje Vase potrebe, nemojte dozvoliti da Vas neko prisiljava na situacije u kojima se ne osecate slobodno ili prijatno. Ljudi imaju razlicite potrebe i na razlicite nacine zadovoljavaju svoju seksualnu prirodu, tako je i sa Vama.


NEODLUCAN

Vama je najtezi pocetak poznanstva ili odnosa, najcesce delujete nedolucno i ne znate tacno sta zelite. Pomisao na strast, takodje Vas najcesce cini vrlo nesigurnom osobom ili Vas cak, odbija. Takvo psiholosko stanje nije cudno. Verovatno da cete biti mnogo odlucniji u svojim stavovima, tek kada zaista budete sigurni u ono sto zelite ili osecate. Moguce je da ste svoje ljubavno i seksualno iskustvo, najvise sticali zbog svoje prirodne radoznalosti i zelje za saznanjem, a manje zato sto Vam je zaista bilo stalo do tih osoba. Naravno, sve je u zivotu i vrlo poucno. Vazno je, da ne zalite za nekim situacijama ili da se ne dozivljavate traumaticno neka seksualna iskustva. Vremenom treba da formirate svoje seksualne afinitete, bolje kriterijume i iskustvene stavove. Naucite da, pre nego sto zakoracite u novu ljubavnu vezu ili avanturu, vise osluskujte svoj unutrasnji glas ? pratite svoja osecanja.


AKTIVAN UCESNIK

Za Vas seksualni aspekti, zaista imaju veoma vaznu ulogu u Vasem zivotu. Pri tome, veoma odgovorno i savesno postavljate razlicite kriterijume ili granice u svom seksualnom ponasanju. Jasno Vam je da kada nekog poljubite i pomazite, ili kada sa nakim imate seksualni odnos, to ne mora samo Vas da usreci. Stalo Vam je da zadovoljite svoje seksaulne potrebe, ali svesni ste i odgovornosti prema partneru sa kojim se nalazite u ljubavnoj vezi. Obicno ne ulazite u neke nepromisljene ljubavne avanture. Trudite se, da pri izboru novog ljubavnog partnera uskladite svoj razum i osecanja. To je zaista mudro ponasanje, jer na takav nacin imate najvise izgleda da dozivite mnogo radosti i srece u ljubavnom zivotu, kao i da u potpunosti uzivate u seksualnim odnosima. Stalo Vam je da ostvarite razvnotezu u ljubavnom odnosu.


ZAVISAN OD SEKSA

Vas odnos prema seksu, u slobodnom zargonu moze da se okarakterise i kao "odnos prema sportu". Stalo Vam je da se afirmisete kao "savrseni ljubavnik(ca)" i najcesce od svog partnera ocekujete raznovrsna zadovoljstva ili vrhunska uzbudjenja. Povremeno imate sklonost da rangirate svoje seksualne partnere na razlicite nacine: po kriterijumu uspesnosti, sklonostima, ponasanju, zadovoljstvu i sl. "Leteti sa cveta na cvet", nikada ne moze da Vas afirmise u potpunosti. Na zalost, previdjate neke izuzetno vazne faktore u zajednickom odnosu kao sto su: poverenje, osecanje bliskosti i vernost ili odanost. Zadovoljstvo koje pruza seksualni odnos zavisi od obostrane bliskosti i prepustanja. Ne mozete upoznati potpuni vrhunac ili savrsenstvo u ljubavno-sekusalnom odnosu, do god se u potpunosti ne prepustite svom partneru i ne izgradite zajednicki odnos poverenja.
 
Incognito:
I ja ispadoh NEODLUCAN :roll: ... eh... A posle neka Betty prica da samo na seks mislim...

ccc...

Nego Gazdarice, gde iskopas ovakve stvari, leba ti? :lol:

Pa da ti bude lakse, i ja ispadoh NEODLUCNA... hmmm..
cwm.gif
 
Izgleda da svi ispadosmo NEODLUCNI... A ja sav vrlo odlucna osoba...

Jedino mi cudno sto je Zak ispao SANJAR... Izgleda da covek sanja o slobodi :lol: (Znate razliku izmedju crnca i automobilske gume? - Kad bacite gumu u lance, ona ne peva bluz ;) :D :lol:)...

Weird, weird...
 

Back
Top