Seksualni odnosi sa maloletnicima bili su "fora" za rok zvezde 70-ih

Sensei

Master
Moderator
Poruka
93.262
Jedna od najpoznatijih priča je ona o Džimi Pejdžu i Lori Matiks koja je tada imala 14 godina (neki kažu nepunih). Lori kaže da je nevinost izgubila sa Dejvidem Bouvijem, neposredno pre nego je upoznala Džimija.

Mogu da pretpostavim šta se sve radilo iza scene, ali ovo su javni podaci i čudi me kako su se uopšte izvukli da ih ne optuže za silovanje maloletnice?..

jp.jpg

u desetak država USA je 18 a u većini 16 god.
nije nelegalno ni ako dvoje 15godišnjaka budu zajedno ali recimo 15 i 21 + ne ide, a 18 i 60 već može.

@tema

Muzičke zvezde su motkama morale da rasteruju ženske iz backstage a , ako nisu imali vratara da proverava lične karte svašta je bilo.
Takva su vremena bila.
Evo kod muslimana još uvek tako ide.

David Bowie je imao jake veze sa Baby Groupies iz Los Anđelesa, a poznata iz grupe, Lori Maddok (često se piše Mattik), je u više navrata pričala priču o tome kako je izgubila nevinost od Bouvija kada je imala samo 14 godina. (Bovi je bio u srednjim dvadesetim.)

Prema njenim rečima, Bouvi ju je progonio, ali ga je ona u početku odbila. Zatim, mesecima kasnije, ona i druga maloletna drugarica Sable Starr završile su u hotelskoj sobi sa Bouvijem, a rok zvezda je odvela Maddoks u kupatilo, okupao se sa njom, a zatim su imali seks. Njih dvoje će kasnije imati trojku sa Starom.

Vredi napomenuti da Maddok ne žali zbog svog iskustva sa Bouvijem, napominjući da je nastavila da ga viđa i viđa 10 godina nakon njihovog prvog seksualnog susreta.

„Osećam se kao da sam bila veoma prisutna“, rekla je Maddok za Thrillist. „Videla sam najbolju muziku ikada. Družila sam se sa nekim od najneverovatnijih, najlepših, najharizmatičnijih muškaraca na svetu. Išala sam na koncerte u limuzinama uz policijsku pratnju. Da li ću zažaliti zbog ovoga? Ne.“

bowie_kevincannon.jpg

Džulija Holkomb je upravo napunila 16 godina kada je upoznala pevača Aerosmith na koncertu u Portlandu, Oregon. Nije živela srećnim životom pre nego što ga je upoznala. Njen otac je rano napustio njenu majku, a njen mlađi brat je poginuo u saobraćajnoj nesreći kada je imala 13 godina.

Bila je na krhkom mestu kada se 24-godišnja žena sprijateljila sa njom, obukla je u izazovnu odeću i odvela ih u bekstejdž na koncertu Aerosmita.

Holkomb govori o ovome u eseju od 5.000 reči na Life Site-u, blogu protiv abortusa sa očiglednim planom. Možda kao rezultat toga, ona preskače detalje o tome kako su se ona i Tajler upoznali i preskače da njena majka daje Tajleru starateljstvo nad njom, a razlog je da je on može da dovede sa sobom na turneju preko državnih granica.

Ostaje trudna sa Tajlerom, a prema njenom mišljenju, zamalo su se venčali. Stvari su se, međutim, pogoršale i Tajler ju je pritiskao da abortira sa pet meseci, nedelju dana pre zakonskog ograničenja. Složila se sa tim, preselila kući i osim nekoliko telefonskih poziva, nikada se više nije čula sa Tajlerom.

„Uprkos svemu, ne mrzim Stivena Tajlera, niti sam lično ogorčena“, piše Holkomb.

Julia_Holcomb2-520x9999.jpg

Back