Seksualni kapacitet

E ljudi moji moramo da priznamo da nije ovog vladike ma bilo bi dosadno na forumu,a i ima lepe teme da se nasmejemo pa treba nam takav covek.Neslusaj ti nikog. Vladika samo ti pishi stvarno teme su ti super,

livija:
its ALMOST funny how u think that anybody pay attention to this crap.......

A u tom si fazonu... sve mi je jasno... ali neću da komentarišem, pogotovo ne na engleskom... mislim da je to klinački smešno... ono: "Nisam ja seljanka, bre... misliš da ću gi padnem na tvoji fazoni... ih... moraš da bidneš profinjeni muškarac za mene, bre... da slušaš CD-ovi s "Gorilazz", bre... da pričaš moderno, engleski... ne znaš gi engleski? mrš more seljaku jedan!" :lol:

Marel:
Car si brate! Nema te nigde...nego koje(polne) vezbe radis?Sta je to jbt???:)

Već sam napisao na SiLJ, ne znam tačno gde, no da ti ponovim ukratko:

Elem, polne vežbe su vežbe za poboljšanje seksulanosti, prosto zar ne? Hoćeš da budeš super-yebač, kao ja npr.? Dobro, to je malo teže, ali svakako vremenom možeš da postaneš dooobar yebač. Ovako:

Pre svega moraš da budeš u odličnoj psihofizičkoj kondiciji. Inteligencija je poželjna za jednog zavodnika, ali za klasičnog yebača nije potrebna. Da bi poboljšao svoje psihofizičke karakteristike neophodne da budeš yebač na vrhu top liste, onda moraš da radiš sledeće:

1. Isključi cigarete i akohol iz svakodnevne upotrebe i prebaci ih za specifične situacije. Npr. glupo je da dama koju želiš da smuvaš puši i pije, a ti da držiš đus u ruci i da se mrštiš kad ti ona dune dim u oči. Dakle, budi svestran, ali ne preteruj, nije dobro za krvotok, a krvotok je najbitnija stvar u ovom poslu, posebno srce.

2. Jedi namirnice koje sadrže E vitamine. Jedi začinjenu hranu, ali ne preteruj da ne bi prdeo dok karaš. Jedi poluživo teleće meso (baciš 200 g telećeg mesa na vreo buter i lagano okreneš nekoliko puta u tiganju, i to ti je to). Dok drugi grickaju čokoladice i sisaju bombone dok gledaju utakmicu, ti umesto toga grickaj seme od bundeve, indijski oraščić, kikiriki, bademe, lešnike i orahe s medom. Najbolje da kupiš od svega po malo pa samelješ i pospeš livadski med preko toga, to neka ti je poslastica svakodnevna ujutro i oko podne. Jedi sveže voće i povrće.

3. Sport. Svakodnevne vežbe, posebno čučnjeve radi, da krvotok u predelu prostate uvek "bridi". Radi sklekove, što više sklekova, što više sklekova. Trči i diži tegove.

4. Kitu svakodneveno masiraj. Mešaj muda kad god možeš i nadrkavaj kitu, što više da ti kita bude u erekciji. Krvotok mora da radi kao sat. Rasteži kitu gore-dole, napred-nazad, a da nebi napravio modricu, premaži ga prethodno maslinovim uljem. Podiži lakše tegove s podignutom kitom, pa kreni ka sve većim težinama da ti mišići očvrsnu. Steži šupak kad god možeš, tako se takođe vežbaju mišići za izbacivanje sperme (svaki pravi momak mora da dobrano zalije partnerku, jer prave ribe to vole).

5. Za noćni život moraš da budeš u top formi, stoga, spavaj kad god možeš. Makar zadremaj i u tramvaju.

6. Čitaj što više, sve što ti padne pod ruku.

Svevlad:
Koliki vam je seksualni kapacitet? Npr. moj lični rekord je da sam uspeo da zadovoljim tri devojke u toku noći... svaka od njih svršila je nekoliko puta... erekcija mi ostaje i nakon orgazma, tako da mogu više puta za redom, što pre svega pripisujem načinu ishrane, polnim vežbama i sportskim načinom života...
Svaka čast.... ja jednu ne mogu da zadovoljim već pet godina ...

brate da si dobar yebac do sad bi nam neka tvoja"cica"javila.ko to kaze za sebe obicno je suprotno.zato moja deviza je:" ne verujem dok ne se uverim!"a posto sam ja prestala da se uveravam to cu prepustiti drugima.cao!

Svevlad:
Koliki vam je seksualni kapacitet? Npr. moj lični rekord je da sam uspeo da zadovoljim tri devojke u toku noći... svaka od njih svršila je nekoliko puta... erekcija mi ostaje i nakon orgazma, tako da mogu više puta za redom, što pre svega pripisujem načinu ishrane, polnim vežbama i sportskim načinom života...

c043.gif

Ko je ovde lud, a ko zbunjen??? Da ovo nije podforum Naučna fantastika ili možda "Baron Milhauzen"? Kako pored toliko silnih devojaka nađeš vremena i za forum? E stvarno treba biti žešće naivan da bi te čovek ozbiljno shvatio.

shaddow:
c043.gif

Ko je ovde lud, a ko zbunjen??? Da ovo nije podforum Naučna fantastika ili možda "Baron Milhauzen"? Kako pored toliko silnih devojaka nađeš vremena i za forum? E stvarno treba biti žešće naivan da bi te čovek ozbiljno shvatio.
Ma brate covek ima poremecaj licnosti,verujem da je jedina riba koja ga dovela najblize sexu njegova keva i to kad ga je ljubila pre spavanja za laku noc.

Svako sudi prema sebi, napisao sam to u jednom od topica. To što ja provodim ovde oko 2 sata dnevno, po vama je znak da nisam yebač za kojeg se predstavljam?? Svašta... pa radi li iko od vas na poslu s dostupnošću Interneta i može li da to koristi za lične potrebe? Ili svi idete u srednju školu? Ili ste svi zaista očajnici bez čkapi/tuki? Ludilo, majke mi. Dakle, ako ja npr. tražim osobu koja će zadovoljiti neke moje kriterijume u seksualnom i intelektualnom pogledu, onda sam ja "očajnik"? Kakvi ste likovi, sramota... sami sebe razotkrivate...

Ljudi nisam hteo ali moram da kazem ovom liku Svevaldu da sto rekao Radovan III "PRETERANO SERE".To o cemu ti ovde pricas ili bolje receno pokusavas da slazes nekoga,ne mogu da urade ni najveci ***** majstori,koji su u zivotu ****** i po hiljadu zena.Zato ne seri vise i nemoj da se hvalis da si najveci ***** na svetu.Pravi jebaci cute i rade i boli ih k...c da li neko moze da **** kao oni.

grex:
Ljudi nisam hteo ali moram da kazem ovom liku Svevaldu da sto rekao Radovan III "PRETERANO SERE".To o cemu ti ovde pricas ili bolje receno pokusavas da slazes nekoga,ne mogu da urade ni najveci ***** majstori,koji su u zivotu ****** i po hiljadu zena.Zato ne seri vise i nemoj da se hvalis da si najveci ***** na svetu.Pravi jebaci cute i rade i boli ih k...c da li neko moze da **** kao oni.

Kakva glupava generalizacija. Ti si umislio da si pripadnik neke zajednice ovde na forumu, gde svako ima svoj identitet, pa se hvališe ovde iako nema razloga za to? Stvarno svašta. Šta ja imam od toga da se "hvališem" ovde? Stvarno ste smešni vi očajnici. Ako vam smetaju moji postovi, to znači da ste nesigurni u sebe i da ste sujetni. Šta da vam ja radim...

Svevlad:
Kakva glupava generalizacija. Ti si umislio da si pripadnik neke zajednice ovde na forumu, gde svako ima svoj identitet, pa se hvališe ovde iako nema razloga za to? Stvarno svašta. Šta ja imam od toga da se "hvališem" ovde? Stvarno ste smešni vi očajnici. Ako vam smetaju moji postovi, to znači da ste nesigurni u sebe i da ste sujetni. Šta da vam ja radim...

Zar, ne?

Svevlad:

tako je svevlade zmajevicu...reci ti njima SIROKO RODJACI...xexexexexe :p

Back