Seksualni kapacitet

Svevlad:
Upravo tako. Imam **** za dvojicu prosečnih forumaša-drkadžija. Navikao sam na nepoverljive odgovore, uvrede i podsmevanja, tako da mi to ne smeta. Nadalje, mogu da karam tri devojke bez problema više sati, jer sam:

a) sportista
b) seksualni kapacitet
c) kreativan dečko
d) mentan

...svaka cast Svevlado...

Nina_20:
sorry sto sam drska,samo sam iskrena :twisted:
a sto se tice ostatka komentara mogu samo reci da vec sad pocnes da se nadas da cu u narednom zivotu biti BILJKA pa cu ti pruziti sansu da me opalis! A ovako je konkurencija zaista zestoka! Misli okreni se oko sebe,vidi koliko biljaka a ja sam jedna jedina! Smrc...evo potece mi suza

Eto, sama pomisao na mene navodi te na vlaženje... šta da kažem, kad i sama shvataš da sam ja master... faca i jedini atutentični yebač na ovom forumu... Nina, nije da se hvalim, ali mislim da si već moja... Zapamti, svaki dan bez mene tebi je pust, tužna dolina, ukrajinska stepa... voliš me i želiš da budem otac tvojim mladuncima...

Nina_20:
brines me svevlade. zaista,odakle ti pises? iz koje ustanove? za umno obolele? reci kako bi forumasi mogli da ti pomognu? Otac mojim mladuncima..... o boze.... Ti nemas 23 god definitivno

Nemoj sada da svojim nemilim porukama staješ na put našoj iskrenoj ljubavi... imaćemo prekrasne mladunce...

Mortisa Adams:
:):):)
SEKSUALNI KAPACITET,moj je odlican, a sto se tice Svevlada zaista ne znam, mozda je decko iskren,volela bih da znam kojim se sportom bavi???

Bavim se vrlo uspešno jednom japanskom borilačkom veštinom, a uz to često igram košarku, mali fudbal, veliki tenis. Trenirao sam i mačevanje. Potom, obožavam plivanje, streljaštvo i kuglanje, a trenutno sam oduševljen konjičkim sportovima, no nemam toliko para (mislim da sebi kupim konja, a za hipodrom nemam vremena)... Šahovski sam velemajstor.

Jednostavno, zavisnik sam od adrenalina i vežbanja kad god mogu. Npr. između svake poruke napravim 30-tak brzih sklekova. Mogu da odradim preko više stotina sklekova kad god poželiš. Uz svu svoju fizičku snagu, razvio sam i svoje umne sposobnosti, koje se mere veoma visokim IQ-om. A i **** mi znatno odmiče od proseka. Prema tome, savršen sam (skoro). Moja jedina mana je što volim da se podsmevam sujetnim ljudima. Kad to prevaziđem, mogu da odem i za vladiku.

Svevlad:
Koliki vam je seksualni kapacitet? Npr. moj lični rekord je da sam uspeo da zadovoljim tri devojke u toku noći... svaka od njih svršila je nekoliko puta... erekcija mi ostaje i nakon orgazma, tako da mogu više puta za redom, što pre svega pripisujem načinu ishrane, polnim vežbama i sportskim načinom života...

Polne vezbe? Koja ti je omiljena biljka?

Da vam pošaljem pravu sliku ne mogu iz bezbednosnih razloga, ali evo, izgledam otprilike ovako:

kromagnon.JPG

A ovo je otprilike moja prangija (malo je kriv):

http://www.erectionphotos.com/motion/Prowler/Prowler6-18-03.gif

Back