Seksualni kapacitet

McMillan:
c040.gif
:D :D :D

Gazdarica:
Imam **** k'o telecu nogu,
cetir' zene nista mi ne mogu...

Upravo tako. Imam **** za dvojicu prosečnih forumaša-drkadžija. Navikao sam na nepoverljive odgovore, uvrede i podsmevanja, tako da mi to ne smeta. Nadalje, mogu da karam tri devojke bez problema više sati, jer sam:

a) sportista
b) seksualni kapacitet
c) kreativan dečko

Svevlad:
Upravo tako. Imam **** za dvojicu prosečnih forumaša-drkadžija. Navikao sam na nepoverljive odgovore, uvrede i podsmevanja, tako da mi to ne smeta. Nadalje, mogu da karam tri devojke bez problema više sati, jer sam:

a) sportista
b) seksualni kapacitet
c) kreativan dečko

jao kakav napaceni komentar

Svevlad:

a) sportista
b) seksualni kapacitet
c) kreativan dečko
d) dileja....
vid' cjune! prava pionirska........ je li? a koliko ih radish iz benDZ-CHa??? :roll: :-D

Nina_20:
pa ti si stvarno zeljan divljenja drugih ljudi! De,de aj' malo na lecenje

Naravno, jer me ljudi ne podnose pošto sam savršen. Stoga sam razvio sistem samodbrambenog hvaljenja. Sam sebe hvalim jer sam za većinu Supermen. Npr. sudeći po tvojim komentarima u vezi mene, koji su poprilično drski, mogu da zaključim da si ti jedna vrlo isfrustrirana devojka, koja bi htela da ima ovakvog dečka, ali zbog svojih psiho-fizičkih nedostataka ga nikada neće steći. Žao mi je Nina, ali možda ćeš imati više sreće u narednom životu.

Svevlad:
Naravno, jer me ljudi ne podnose pošto sam savršen. Stoga sam razvio sistem samodbrambenog hvaljenja. Sam sebe hvalim jer sam za većinu Supermen. Npr. sudeći po tvojim komentarima u vezi mene, koji su poprilično drski, mogu da zaključim da si ti jedna vrlo isfrustrirana devojka, koja bi htela da ima ovakvog dečka, ali zbog svojih psiho-fizičkih nedostataka ga nikada neće steći. Žao mi je Nina, ali možda ćeš imati više sreće u narednom životu.

Koliko riba k.raju oni sto nisu sportisti?

P.S. da nisi ti pandur - i to onaj pametni

Svevlad:

Cool, ajd' sad idi...

e kopriva je jako dobra za cirkulaciju. super je to sto vodis racuna o svom zdravlju, treba da radis ono sto te cini zadovoljnim,a ako su i te devojke zadovoljne onda si ti stvarno banana men.

Svevlad:

sorry sto sam drska,samo sam iskrena :twisted:
a sto se tice ostatka komentara mogu samo reci da vec sad pocnes da se nadas da cu u narednom zivotu biti BILJKA pa cu ti pruziti sansu da me opalis! A ovako je konkurencija zaista zestoka! Misli okreni se oko sebe,vidi koliko biljaka a ja sam jedna jedina! Smrc...evo potece mi suza

Back