sionski_priorat
Početnik
- Poruka
- 29
Svevlad:Majke mi, kad smo se tuširali, ustanovljeno je da sam ja Master... bilo je i zavidnih pogleda, ali i onih koji su me tapšali po ramenu i govorili iskreno: "Svaka čast!"
VID PITONA...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svevlad:Majke mi, kad smo se tuširali, ustanovljeno je da sam ja Master... bilo je i zavidnih pogleda, ali i onih koji su me tapšali po ramenu i govorili iskreno: "Svaka čast!"
Kako ste ludi, ne mogu da verujem......CaLiMeRo:[size=+5]Ti si naš idol.
'Ajde sad idi.[/size]
P.S....i javi se Ginisu, naravno.![]()

Gazdarica:Imam **** k'o telecu nogu,
cetir' zene nista mi ne mogu...

Svevlad:Upravo tako. Imam **** za dvojicu prosečnih forumaša-drkadžija. Navikao sam na nepoverljive odgovore, uvrede i podsmevanja, tako da mi to ne smeta. Nadalje, mogu da karam tri devojke bez problema više sati, jer sam:
a) sportista
b) seksualni kapacitet
c) kreativan dečko
vid' cjune! prava pionirska........ je li? a koliko ih radish iz benDZ-CHa???Svevlad:Upravo tako. Imam **** za dvojicu prosečnih forumaša-drkadžija. Navikao sam na nepoverljive odgovore, uvrede i podsmevanja, tako da mi to ne smeta. Nadalje, mogu da karam tri devojke bez problema više sati, jer sam:
a) sportista
b) seksualni kapacitet
c) kreativan dečko
d) dileja....
Nina_20:pa ti si stvarno zeljan divljenja drugih ljudi! De,de aj' malo na lecenje
livija:vid' cjune! prava pionirska........ je li? a koliko ih radish iz benDZ-CHa???:-D
Svevlad:Naravno, jer me ljudi ne podnose pošto sam savršen. Stoga sam razvio sistem samodbrambenog hvaljenja. Sam sebe hvalim jer sam za većinu Supermen. Npr. sudeći po tvojim komentarima u vezi mene, koji su poprilično drski, mogu da zaključim da si ti jedna vrlo isfrustrirana devojka, koja bi htela da ima ovakvog dečka, ali zbog svojih psiho-fizičkih nedostataka ga nikada neće steći. Žao mi je Nina, ali možda ćeš imati više sreće u narednom životu.
Svevlad:Naravno, jer me ljudi ne podnose pošto sam savršen. Stoga sam razvio sistem samodbrambenog hvaljenja. Sam sebe hvalim jer sam za većinu Supermen.
Super...Blago tebi...
Svevlad:Naravno, jer me ljudi ne podnose pošto sam savršen. Stoga sam razvio sistem samodbrambenog hvaljenja. Sam sebe hvalim jer sam za većinu Supermen. Npr. sudeći po tvojim komentarima u vezi mene, koji su poprilično drski, mogu da zaključim da si ti jedna vrlo isfrustrirana devojka, koja bi htela da ima ovakvog dečka, ali zbog svojih psiho-fizičkih nedostataka ga nikada neće steći. Žao mi je Nina, ali možda ćeš imati više sreće u narednom životu.
livija:mislish, a?:-D
Kad_LupimLupim:Ne seri, mozes da karas tri devojke vise sati, jer nemas tri k.urca.