Seksualne fantazije

fcNUOM6BhnAImh79Twiuq2I59qT5TmnhVUC760h6UXc9iG8FDeuRtez_4q9yNOIqEmZWvS_emQcKKfoprHLFWxd_fECXwtp-d2PMbi4XXqkRFNp6oPfmaJ704Y8D

:)

Prilozi

• Screenshot_2021-12-29-11-53-27-946_com.vkontakte.android.jpg
    Screenshot_2021-12-29-11-53-27-946_com.vkontakte.android.jpg
    64,2 KB · Pregleda: 11
Bas si se uvrediooo, da se nisi pronašao sigurno ne bi. Ne ja nisam ovde zato sto mi je dosadno, ali kazem sigurno ce mi postati u nekom trenutku dosadno, a vama sto radnim danima blejite po citav dan u kaficu i kuckate po forumu, evo pohvalicu vas svaka cast samo jakooo!
Hvala. :)
Nisam se uvredio.Zašto bih.Samo sam rekao da nije baš sve tako kako si ti prezentovala.
Moguće da će ti dosaditi i da ćeš otići.
Ovo za radne dane..pa šta da ti kažem..Posao je život a život je posao.I zadovoljstvo je pomešano sa poslom.Često.Ondaaa..I "blejanje" je ponekad deo posla.I tako.
Hej!
Možeš li da izgledaš kao Alita? :)

Opet ova cacka mecku koji ti je koorac
Ne znam.Deluje mi malo izfrustrirano.U nekakvom je grču.Pod pritiskom.Tako bar deluje trenutno Ne znam o kome se radi.Mislim u smislu jeli nečiji klon..
Nadam se da nije ona disko kauč..koja je ono umišljenost a uopšte mi se ne sviđa.Nema nikakve hemije.Onako.Kao prokuvana voda.Bljutava bez boje mirisa i ukusa.I stalno histerična.Valjda nije ona Nadam se.

Kako se odmah javlja hahahahaha, joj ljudi pa sta vi radite u svojim zivotima?

Sta radi osoba koja je 15 godina aktivna svaki dan u svako vreme na ovom forumu?
Sta radim...🤔
Citam teme jer me zanima razlicita misljenja...

Za svih ovih godina na ljis sam prvi put kliknuo i pisao tek ove godine u junu radi zezanja jer me svasta nasmejalo...
To mozes proveriti lako...
Verujem da cu ovde biti jos mesec dva i cao, jer nisam neko ko ima strpljenja da se dop sa svakakvim ljudima godinama cast izuzecima
Otkud ti sada too...🤔
Nisam svakakav i ne plasim se tebe...🤔

Hvala. :)
Nisam se uvredio.Zašto bih.Samo sam rekao da nije baš sve tako kako si ti prezentovala.
Moguće da će ti dosaditi i da ćeš otići.
Ovo za radne dane..pa šta da ti kažem..Posao je život a život je posao.I zadovoljstvo je pomešano sa poslom.Često.Ondaaa..I "blejanje" je ponekad deo posla.I tako.
Hej!
Možeš li da izgledaš kao Alita? :)
Mozekujac

A ovamo i vi ste mi neki u radno vreme a vi na jinternetu dangubite.

Moja višegodišnja fantazija je da živim u kući koja ima bazen i saunu. Da imam poslugu od 10tak muškaraca srednje mišićavih, preplanulih, sa bubi frizurama. Da na sebi imaju samo bele pantalone (bosi i bez mace)
Da je sve u kući rip-tpo kada se vratim sa posle. Da mi pomazu oko skidanja, tuširanja,jedenja....
I da svako veče biram ko će od njih da me greje tokom noći...
Deda Mraze čuješ li meeeee???

Moja višegodišnja fantazija je da živim u kući koja ima bazen i saunu. Da imam poslugu od 10tak muškaraca srednje mišićavih, preplanulih, sa bubi frizurama. Da na sebi imaju samo bele pantalone (bosi i bez mace)
Da je sve u kući rip-tpo kada se vratim sa posle. Da mi pomazu oko skidanja, tuširanja,jedenja....
I da svako veče biram ko će od njih da me greje tokom noći...
Deda Mraze čuješ li meeeee???
Ajde?
A mene hoce da spale kad pozelim jednu tinkerbell da kada je spenkam da joj izlecu carolijice.

Ja imam seksualne fantazije vezane za jednu bivsu sekretarku MUP-a koje je trenutno u pritvoru (zbog navodne trgovine uticajem i zloupotrebe sluzbenog polozaja) ali cije ime ne bi da spominjem i ciji identitet bi zeleo da zadrzim u tajnosti (radi ocuvanja moje privatnosti, ne moraju bas svi sve da znaju) , nadam se cete imati razumevanja za malo diskrecije. ;) :p

Poslednja izmena:
Imam novu seks fantaziju.
Ona mi pridje dok sedim izvaljen i gledam film, skine pantalone, okrene glatku gouzu, ja uzmem sibicu, kresnem od njenu guzu, zapalim cigaru i kazem: Slobodna si, a ona vrati pantalone, kaze: Hvala gospodine.
I to je to. Nista dalje.

Back