- Poruka
- 85.826
sta lupas rastavili bi je svi do jednog :One deluje baš privlačno... )
to je samo nečije telo... kao lutku da gledaš
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta lupas rastavili bi je svi do jednog :One deluje baš privlačno... )
to je samo nečije telo... kao lutku da gledaš
I sta to tebe boli kooracA ti si od 2007. najbrziii sa odgovorima.![]()
Hvala.Bas si se uvrediooo, da se nisi pronašao sigurno ne bi. Ne ja nisam ovde zato sto mi je dosadno, ali kazem sigurno ce mi postati u nekom trenutku dosadno, a vama sto radnim danima blejite po citav dan u kaficu i kuckate po forumu, evo pohvalicu vas svaka cast samo jakooo!

Ne znam.Deluje mi malo izfrustrirano.U nekakvom je grču.Pod pritiskom.Tako bar deluje trenutno Ne znam o kome se radi.Mislim u smislu jeli nečiji klon..Opet ova cacka mecku koji ti je koorac
Kako se odmah javlja hahahahaha, joj ljudi pa sta vi radite u svojim zivotima?
Sta radim...Sta radi osoba koja je 15 godina aktivna svaki dan u svako vreme na ovom forumu?
Otkud ti sada too...Verujem da cu ovde biti jos mesec dva i cao, jer nisam neko ko ima strpljenja da se dop sa svakakvim ljudima godinama cast izuzecima
MozekujacHvala.
Nisam se uvredio.Zašto bih.Samo sam rekao da nije baš sve tako kako si ti prezentovala.
Moguće da će ti dosaditi i da ćeš otići.
Ovo za radne dane..pa šta da ti kažem..Posao je život a život je posao.I zadovoljstvo je pomešano sa poslom.Često.Ondaaa..I "blejanje" je ponekad deo posla.I tako.
Hej!
Možeš li da izgledaš kao Alita?![]()
Otkud znaš?Mozekujac
A ovamo i vi ste mi neki u radno vreme a vi na jinternetu dangubite.

Heej.Kakav sad okršaj?Haha zezam se ja. Odoh posto se ovde sprema okrsaj iznedju dark i lajt sajd.
Sto Alitun? Ona mi deluje kao nekakva anime kil bil. Fazon, ako nisi romantican kao ja isecicu ti jajca.Baš bi voleo da imam devojku koja liči na Alitu.
Heej.Kakav sad okršaj?
Ne razumem.
))))))Ajde?Moja višegodišnja fantazija je da živim u kući koja ima bazen i saunu. Da imam poslugu od 10tak muškaraca srednje mišićavih, preplanulih, sa bubi frizurama. Da na sebi imaju samo bele pantalone (bosi i bez mace)
Da je sve u kući rip-tpo kada se vratim sa posle. Da mi pomazu oko skidanja, tuširanja,jedenja....
I da svako veče biram ko će od njih da me greje tokom noći...
Deda Mraze čuješ li meeeee???

Kažu da povraćanje nije toliko dojajnosamo hardkor pishanjeusta pljuvanje povrachanje da probo
extra je kad ga riba guta cjelog i onda se ispovrachaKažu da povraćanje nije toliko dojajno
E da taj aspekt nije lošextra je kad ga riba guta cjelog i onda se ispovracha