Seksualne fantazije

Ja nemam takve fantazije. Ni te sa javnoscu i sl. Isuvise sam kinki da bih sad to pokazivao ostalima.
Sad nesto kao ona i ja, tu je neki drugi par, i ja uzmem i krenem da joj drazim bradavice i klitja kineskim stapicima, sav se uzbudim i izgubim i primetim da su ovo dvoje drugi stali s radnjom i gledaju me s cudjenjem.

E paz sad ovu fantaziju.
Imamo jedan ogroman 1 i po veliki falus na improvizovanoj bini. Okolo zavese, neki lanci, baklje i ona plese oko falusa, trlja se od njega, baca se u trans i onda se ah Ja pojavljujem iza stejdza i odradjujemo jedan balet uzimanja davanja gde ona pada na kolena a ja glumim persijskog boga strasti. I ona se zrtvuje za falus tako sto...

A imam i ovu ali je ova autoseksualna na. Neispunjiva na zalost.
Da sam u nekom holu od nekog skupog hotela, sam, i samo ustanem i pocnem da plesem. I dok plesem pocnem da se skidam. I tako kako skinem deo po deo sve vise mogu da skocim. Toliko da mogu da naskocim na sledeci sprat. I tako sa sprata na sprat, dok ne budem skroz go i onda u jednom momentu poletim. I kad se zavrsi muzika, samo se brzinski obucem i sedim u holu u tisini.

voz mi je uvek bio avantura.avion-samo prevozno sredstvo..zamisli, oni vozovi kao u filmovima agate kristi patako putujes danima..:)))
Hajde da sednemo na transsibirca i idemo na čaj kod Trasta. Putovanje traje 7 ili 9 dana, nisam siguran.
A kad pomenu vozove is vremena Agate Kristi, setih se Italijana i njihovog smisla za ukus.
Jednom sam putovao lokalim vozom iz Gorice za Udine, matori krš sa drvenim klupama, kao oni "Kupački" što su nekad leti vozili od Podgorice do Bara (ne znam ima li ih još danas).
Ali žabari izlakirali klupe, na prozore turili zavesice sa cvetnim motivima, a umesto onih odvratnih neonki stavili starinske lampione. Umesto da odvezu na otpad, napraviše sa malo para voz kao iz snova, kao da si se preselio u 19, vek.

Back