Seksualne fantazije...

...svi ih imaju...koje su vaše...?

Ajde ja ću okoliš da predočim

Antički period, ono, bež boja dominira, zlatno, belo, tirkiz nebo, polja drveća maslinka,vinogradi, ambrozija, dugi talasasti negovani maslinovim uljem uvojci, gladijatorke, apostolke, zlatne narukvice širokog prečnika, skupi ukrasi u kosi, na odori,pehar, dionizijeve bahanalije, baldahin ili tako nešto,
Pa onda, podjednako mi je kul i egipat u njegovo zlatno doba, kleopatrino, piramide, hijeroglifi, kupanje u mleku, jak mejkap, zift crna prava kosa, crnci robovi, ladjenje palminim granjem, groždje
Ta dva perioda me uvek nekako zapale

Od modernijih ambijenata dobro zvuči fotografska crvena sobica za razvijanje filma ili mada izlizano već ali opet mislim da nosi kvalitet - vece aviona

Poslednje sto sam u vezi sa njim (:zaljubljena:) mastala je da me je ljubio drzeci me pribijenu uza zid svojim telom... Samo kad se setim mirisa njegovog parfema dok mu ljubim vart... Uh, brate... Raspad sistema, mozgu javi se!!! Doktore, gubimo pacijentkinju, dajte vestacko disanje (znate koga da pozovete)... Na slovo na slovo (eee, paz' da vam ne kazem :heart:)... A vi se pravite da ne znate...

Ah, kako krasna tema :heart:

Meni je davnašnja fantazija da negde kraj mora upoznam plavookog, plavokosog, dugokosog, slovenskog boga i da strasno vodimo ljubav na plaži u malenoj uvali dok prolaznici šetaju šetalištem iznad nas ne sluteći tu eksploziju i buru i jugo naše zamamne strasti, narandžaste i zlatne i zelene i plave - podloge naše buduće ljubavi!!! :zaljubljena:

Моја фантазијица је да одем на неко егзотично путовање, САМА, и да тамо почнем да флертујем са ликом са којим касније завршим имајући страствени секс у лифту хотела :rumenko: :zper:
Наравно, анонимус секс, који ће му моје име :mrgreen: :heart:

Моја фантазијица је да одем на неко егзотично путовање, САМА, и да тамо почнем да флертујем са ликом са којим касније завршим имајући страствени секс у лифту хотела :rumenko: :zper:
Наравно, анонимус секс, који ће му моје име :mrgreen: :heart:

U egzotičnim letovalištima nema lifta, a i ako ga ima, onda imaš uz njega i liftboja.

Back