gost 423947
Elita
- Poruka
- 21.449
Zadržaću pravo da postavim još pitanja drugom prilikomNe, slobodno pitaj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zadržaću pravo da postavim još pitanja drugom prilikomNe, slobodno pitaj.
Prsti moji, hvalite me!...Занима ме сексуалност, други људи уопште. Ја сам врло софистицирана личност, Изногуде. Нисмо сви овде у потрази за пиччком, као ти, капираш? Типови мог кова не траже пиччке на нету. There's levels to this shhit.
Само у специфичним ситуацијама. Кад неко врши пројекцију нпр. Или ми очито прилази на погрешан начин.Prsti moji, hvalite me!...
Zasto tako sa visine i agresivno?
Ввхат? Па ту су, није ништа брисано.De su poruke s Jugom, Dodolom, ko još beše, i Moćna((
A jbt, mogli smo na mojoj temi... a bilo je finih poruka, za pridržavanje od pozadi.![]()
Tu je sve izvinjavam se. Sad vidim.Ввхат? Па ту су, није ништа брисано.
mogla bih da isčeprkam fantaziju, jer ovo ostalo što sam sanjarila-pa doživela-više ne računam u fantazije,
eleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
kažem dečku da bih volela da gledam kako ga oralno zadovoljava muškarac i to neki obojeni, on popizdipis dobije..tako da to jeste fantazija i svi su izgledi da to i ostane.
Како ти стојиш с настраним нагонима?Da vratimo zanimljive teme. Pocelo je o vezama i ko je koliko zagoreo.
Vrlo dobro.Како ти стојиш с настраним нагонима?![]()
Нопе. Фантазије су ту регардлесс.celu nedelju mi nije pala na pamet nijedna bestijalnost
mislim da nisam u deficitu
da li stepen zagorelosti diktira pojavu nastranih nagona?
Нема разлике између загорелости и фантазијe?to kod zena funkcionise po drugacijem principu