Сексуалне фантазије које не желите да се испуне

Занима ме сексуалност, други људи уопште. Ја сам врло софистицирана личност, Изногуде. Нисмо сви овде у потрази за пиччком, као ти, капираш? Типови мог кова не траже пиччке на нету. There's levels to this shhit.
Prsti moji, hvalite me!... :)

Zasto tako sa visine i agresivno?

Užas... odstupi

? :lol:
395646C5-91B2-4B00-882D-F1CF1A4F0483.gif

Prsti moji, hvalite me!... :)

Zasto tako sa visine i agresivno?
Само у специфичним ситуацијама. Кад неко врши пројекцију нпр. Или ми очито прилази на погрешан начин.

“Шта отвараш тему ако ти није циљ да привучеш неку у инбокс?”

Иначе, не дирам ружније и глупље.

mogla bih da isčeprkam fantaziju, jer ovo ostalo što sam sanjarila-pa doživela-više ne računam u fantazije,
eleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
kažem dečku da bih volela da gledam kako ga oralno zadovoljava muškarac i to neki obojeni, on popizdipis dobije..tako da to jeste fantazija i svi su izgledi da to i ostane.

And the winner is....

mogla bih da isčeprkam fantaziju, jer ovo ostalo što sam sanjarila-pa doživela-više ne računam u fantazije,
eleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
kažem dečku da bih volela da gledam kako ga oralno zadovoljava muškarac i to neki obojeni, on popizdipis dobije..tako da to jeste fantazija i svi su izgledi da to i ostane.

“Сад бих повалио и ону касирку” и “ако ми свастика приђе, затрудниће сигурно” нису два идентична усијања. Прво је нека врста животињског инстинкта, рефлекс, док је ово друго лудачка фантазија без које се може.

Back