- Poruka
- 291
Ja ne znam zasto se prica o pedofiliji na temi seksualna revolucija/evolucija. Mislim da je to prvi problem za pocetak. Kao sto i govori o nivou (evoluciji) i sexualnoj kulturi (revoluciji).
Sve sto postoji se uzima u obzir pa i to. Nije samo stvar u tehnici i nacinu jebanja kad tako moram da kazem vec i o toj orjentaciji na sopstveni ili suprotni pol, na neki uzrast tog pola, dakle na sve. Revolucija se mozda desila u smislu da ljudi pricaju o tome, znaju da postoji i da je sustinski nacin na koji se ljudi jebu manje vise isti dok je ostalo stvar nijansi. Ali ta evolucija, ta svest i kultura nije. X puta se od kako je sveta i veka sitacija ponavljala a ljudi i dalje smatraju da su te neke pojave i neprirodne i boguneugodne i bolesne samo zato sto njima to jesu. Ok misle sta misle ali pogledaj kako se ponasaju. Isto ko u vicu. Sta imate protiv homoseksualaca? Pa imam stangle, motke, cigle, taj rad. Znaci kidisu na ljude koji ih nicim neugrozavaju ko da ce time nesto da promene, ko da ce spreciti tamo neke druge da krenu tim putem. De Sada su isto pre 200god smatrali ludim jer je ponasanje coveka gledao iz ugla ponasanja zivotinje u prirodi, varijanta ako je neko jaci po prirodi mu pripada to pravo da se bori, otima, potcinjava, i ne samo da je ukazivao na to i vrlo dobro razumeo vec se i ponasao tako, kao i sadista i silovatelj. Problem nije sto 200god kasnije ljudi ne razumeju silovatelje vec sto ne razumeju dve zrele odrasle osobe, punoletne koje po svojoj prirodi svojom voljom imaju seks kakav zele pa makar se radilo o seksu sa istim ili cak i oba pola. Niti se trude da razumeju. Niti to postuju. A o prihvatanju da i ne govorim. To ne postoji. Inace vecina njih to ne bi ni krila pocev od sopstvene porodice.