Seksualna prošlost partnera

Sukhoi t-50

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.071
Da li biste bili u vezi sa devojkom koja ima burnu seksualnu prošlost, a da to pouzdano znate? Recimo, da li biste bili u vezi sa devojkom za koju znate da je imala grupni seks sa dva muškarca? I koliko vam je bitna seksualna prošlost partnera?

Isto pitanje i za devojke, a po pitanju muškarca sa kojim su u vezi.

Da li biste bili u vezi sa devojkom koja ima burnu seksualnu prošlost, a da to pouzdano znate? Recimo, da li biste bili u vezi sa devojkom za koju znate da je imala grupni seks sa dva muškarca? I koliko vam je bitna seksualna prošlost partnera?

Izuzetno bitna.
Presudna, čak.
Ali, samo ako sam planirao nešto ozbiljnije sa njom.
Nakon takvih saznanja, normalno je da od toga nema ni mojega.

Ali, nisam gadljiv da iskundačim par puta...
I šutnem !

Ne bi mi smetalo to sto je imala burnu seksualnu proslost.

Vec sa u vezi sa nekim ko je imao burnu seksualnu proslost,
Naravno to sam saznala tek posto sam se zaljubila ko luda i sad mi ta njegova proslost pada na pamet uvek kad nije samnom.
Pitam se da li se muskarci menjaju ikada???

Svakako,
Sve se menja osim kamenja.
I ta promena se kod muškaraca odmah uočava,
jer ne pokušavaju da je prikrivaju.

Kod žena praksa je, unekoliko, drukčija.....

Nije mi bitna.

Ali imponuje kada, ako upoznas/ vidis bivse, procenis da su kvalitetne, da je ipak imao kriterijume.

Jeste mi bitna, ali trudim se da ne kopam i da se ne opterecujem previse time jer tako samo odbijam, a zar i zaista ocekujem neki drugi odgovor osim drugi?
Ja gledam da budemo tu na istom sto se tice proslosti, a moja proslost je mrtva trka i ne verujem da bih mogao da budem sa nekom koja ima 20 godina a njih 10 iza sebe.
To mi govori da ne moze da bude sama i da skace iz veze u vezu ili da nema toliko visoke kriterijume, ili da zeli da se izivi dok je mlada, a to i nije kvalitet koji trazim jer ja prvenstveno nisam takav.

Ne mora da znaci da ako je nevina da ce biti sigurno "postena", dobra i lojalna, daleko od toga, ali voleo bih da smo tu negde na istom sto se iskustva tice.
Sto se gangbanga, MFM, i ostalih kombinacija tice, ne praktikujem i ne bih bio sa osobom koja to praktikuje.

Naravno da bih, ako mi se svidi.
Koga boli kjuratz koliko ih je imala pre mene.

Pa. bitna je, posebno za ovakve slučajeve.
Mada ima slučajeva da i qrva postane
uzorna žena i domaćica.

Svakako, pošto žene nemaju
ugradjen qrometar i
pošto (što se muškaraca tiče)
znaju da broje samo do dva
1. prvi
2. svi ostali su drugi
razmislite

Ne bih... Da je ikome valjala od toliko burnih, gde ih je u jednom trenutku čak bilo i dvojica, neko bi je valjda do tad već uzeo za sebe... A ako ide ona priča "možda ona njih nije htela", znači da leže u krevet sa bilo kim i da ima neki problem, kompleks, frustraciju...

Što ne znači da ne treba nikoga da ima, ni da meni treba nevina, da se odmah ogradim od nekih napada, samo mi ne treba ni to ponuđeno.

Da, bio sam i bicu jer ne postoji drugacija a da je dobra ribetina :lol:

Slut <3

bas me briga osim ako ne procenim da mogu necim da se zarazim
kod zena to bude kurvarluk a kod muskaraca eksperimenti i brojke
a i ako izigrava nekog bacje-a, taj i nije za mene jer su oni obicno najlosiji ljubavnici

Nikada nikoga nisam ni pitala ništa na tu temu, tipa: koliko si ženski kresnuo? Bez obzira koliko bliski bili. Ako se izjasni sam, ok, ako ne-ne zanima me da izigravam detektiva......Glupost.
Inače, poenta je da ima kriterijum, pa sada ako mu je dobro išlo po tom pitanju u životu, šta fali.:lol:

da, al po cijem kriterijumi, njegovom, svetskom ili tvom?

Paaaaaaa po mome, naravno :lol:
Pohvalila bih ga recimo,za šarmantne,lepe,zgodne i zanimljive, inteligentne, civilizovane.....Tako neki kvalitetan mix,da ne detaljišem, msm ženske osobe kojima bih i ja odala priznanje.
Dobro,možda ga ne bih kudila baš-ako se zalomila i po koja ,,raspala" :lol:
Poenta je-da je imao izbor i neki kriterijum. Da nije muva bez glave, a to koliko ih je obljubio (kakav izraz :zper:) ne zanima me.
A, ne vidim da je zanimljivo imati partnera-koji haba i glaba sve na šta naiđe :zper: (znaš one likove daj-šta daš, samo da se....)

Paaaaaaa po mome, naravno :lol:
Pohvalila bih ga recimo,za šarmantne,lepe,zgodne i zanimljive, inteligentne, civilizovane.....Tako neki kvalitetan mix,da ne detaljišem, msm ženske osobe kojima bih i ja odala priznanje.
Dobro,možda ga ne bih kudila baš-ako se zalomila i po koja ,,raspala" :lol:
Poenta je-da je imao izbor i neki kriterijum. Da nije muva bez glave, a to koliko ih je obljubio (kakav izraz :zper:) ne zanima me.
A, ne vidim da je zanimljivo imati partnera-koji haba i glaba sve na šta naiđe :zper: (znaš one likove daj-šta daš, samo da se....)

nisam ni sumnjao da ce po tvom kriterijumu ispasti
a sta ako je tvoja latica previsoka u tom pogledu?
onda ni jedna nije dobra samim time je i on taj "daj sta das" za tebe.

Back