Seksi lutke nekad i sad

izašlo mi je
6500$
ali, baš je sad letnja akcija, popust -1300$
dakle, 5200$
bila bi mi isporučena za mesec dana od uplate
lutka.jpg

Ako uzmemo da je sex sa prosečnom prostitutkom oko 60$, znači za 6000$ koliko košta jedna takva lutka, imate tačno 100 snoški sa pravom živom devojkom. To bi otprilike bilo za godinu dana da k****e svaki 3-4 dan što je manje više ok frekvencija i za muškarce u normalnoj vezi,a znajući da su paćenici koji koriste ovo navikli na apstinenciju duži vremenski period,verovatno bi se to moglo da se prolongira iha...

Zaista ne vidim koja muka bi me naterala da gurnem stojka u nešto takvo. Alo bre to je stvar od plastike :huh:,stvarno ali mislim stvarno mi bolesno. Jedini ono kad si na nekoj straži u vojsci na nekoj čuki pa ili to ili divokoza i tako neke slične situacije :lol:

A ovo sa zaljubljivanjem u stvar je već domen psihopatologije.

Poslednja izmena:
Ako uzmemo da je sex sa prosečnom prostitutkom oko 60$, znači za 6000$ koliko košta jedna takva lutka, imate tačno 100 snoški sa pravom živom devojkom. To bi otprilike bilo za godinu dana da k****e svaki 3-4 dan što je manje više ok frekvencija i za muškarce u normalnoj vezi,a znajući da su paćenici koji koriste ovo navikli na apstinenciju duži vremenski period,verovatno bi se to moglo da se prolongira iha...

Zaista ne vidim koja muka bi me naterala da gurnem stojka u nešto takvo. Alo bre to je stvar od plastike :huh:,stvarno ali mislim stvarno mi bolesno. Jedini ono kad si na nekoj straži u vojsci na nekoj čuki pa ili to ili divokoza i tako neke slične situacije :lol:

Ali sa prostitutkom mozes da fasujes i SIDU...:roll:

I jos mnogo sto=sta...:per:

greška je što ograničavaš sebe na prave žive devojke, meni je ključno da je lepa.
problem sa prostitutkama je što ti isisaju sve pare, a lutku možeš kasnije da prodaš i povratiš pare.
ne znam, ako ti ključno da budeš sa pravom živom devojkom, vidi kako se kreću cene kod trgovaca ljudima, možda može neka robinja iz ukrajine, moldavije i sl, da se pazari za te pare. mada ima tu dosta propratnih ulaganja, tipa zvučna izolacija podruma da mama gleda turske serije na miru, itd...
ali zato kad ti dosadi, možeš da je preprodaš ili menjaš za razno...

Back