- Poruka
- 3.239
Nema ni ona,slagala je metodom laganjaPaula ima
Ona i par riba su izuzetak. Njihov mozak je skoro pa ravan muškom. Ostale su nesposobne
A i to je vrv muško
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema ni ona,slagala je metodom laganjaPaula ima
Ona i par riba su izuzetak. Njihov mozak je skoro pa ravan muškom. Ostale su nesposobne
Nema ni ona,slagala je metodom laganja
A i to je vrv muško
Ima li neka da joj je seksi kako vozim prikoličara u rikvercumem dobro majke mi
![]()
Hoće da kaže da je 'metod' - muškohoćeš da kažeš da sam ja muško?![]()
Odlično vozim e trotinetПризнају се само возила без серво управљача и сензора.
2000 за госпођу.Odlično vozim e trotinet
Данас на ауто-путу кроз Београд жена вози 60 на сат и не хаје.sada više ne može po vožnji da se zna da li je žensko ili muško vozač, jer je isti broj mučitelja vozila i saobraćaja.
Upravo tako. Priznaj već jednom, većina to ionako zna.hoćeš da kažeš da sam ja muško?![]()
neću to da kažem,nestavljaj mi reči u ustaHoće da kaže da je 'metod' - muško
Ima i žensko - 'metoda', ali ona nije toliko metodična.
Zato se odlučio za mušku metodu, zvanu - metod
Mislim da je to dozvoljeno.Данас на ауто-путу кроз Београд жена вози 60 на сат и не хаје.
naravno da ne,preočigledno si žensko čim piše paula,da si muško bilo bi pavle,odakle ti da si muško?! zbunjena..Pa čekaj jel sam muško ili nisam ?![]()
naravno da ne,preočigledno si žensko čim piše paula,da si muško bilo bi pavle,odakle ti da si muško?! zbunjena..
UDB-a?Zato sto me loze druge stvari.
UDB-a?![]()
Samo ovakve mogu da ga spase.Njega bi naložila neki seksi cica kao iz filmova Džejmsa Bonda, neka agentica![]()
Šta je? Znaš veoma dobro, da sam u pravu. Da nije tako, ne bi se žena od 150 visine, kurčila u glomaznim vozilima,od kojih zastaje dah, kuda sve mogu da prođu. Sve je stvar rutine.Sve se u životu nauči. Pa, i žena da bude dobar vozač. Ne vidim ništa specijalno. Ako radiš neki posao konstantno, naravno da ćeš ga naučiti. Tako i vožnja, bilo kakvog automobila. Kad se nešto forsira, to posle ide mehanički i rutinom.
Servo imam necu da lazem,rucni menjac obavezno a o senzorima ako mislimo na parking necu ni da pricam...ne mogu se ovde okaciti video snimci da se malo ishvalim kako to ide u rikvercПризнају се само возила без серво управљача и сензора.
Sliniš na zelenskogNaravno, Ukrajina i Ukrajinke rulz.
Heroj.Sliniš na zelenskog
Mozda ti pokloni ordenHeroj.
Paula, vlažiš se na scene iz prometa?Meni je jako seksi kad žena dobro vozi !
Skoro sam gledala kako se jedna riba parkira na Adi, imala je veliki auto i na malom prostoru se uparkirala iz prve !
Još i lepo izgleda.
Bila sam oduševljena i vozila sam bajs jedno vreme sa osećajem jaaaaao, mogla bih se muvati sa takvom ribom. Deluje sposobno, moćno.
Pre neku godinu sam gledala jednu devojku, deluje sasvim obično, mršava, sa smeđom kosom, kako vozi nekog francuza preko Brankovog mosta, cik cak, upada među vozila, ekstra pretiče, zatim je nestala udesno, na kraju se efektno isključila... ja ono - Vau !
Jel i vama to seksi?
Da mi ne zamerite, ali puno žena deluje nekako nesposobno za volanom.. pomalo izgubljeno, retko podignu ruku, retko se zahvale, gledaju samo sebe nesvesne saobraćaja oko sebe. Ne, ove ribe cap cap, podigne ti ruku, upadne, nasmeši se - na mene to ostavlja utisak da su dobre ribe. Šta kažete?