Seksi kad dobro vozi

Paula

Wignerova Prijateljica
VIP
Poruka
41.662
Meni je jako seksi kad žena dobro vozi !

Skoro sam gledala kako se jedna riba parkira na Adi, imala je veliki auto i na malom prostoru se uparkirala iz prve ! :)

Još i lepo izgleda.

Bila sam oduševljena i vozila sam bajs jedno vreme sa osećajem jaaaaao, mogla bih se muvati sa takvom ribom. Deluje sposobno, moćno.

Pre neku godinu sam gledala jednu devojku, deluje sasvim obično, mršava, sa smeđom kosom, kako vozi nekog francuza preko Brankovog mosta, cik cak, upada među vozila, ekstra pretiče, zatim je nestala udesno, na kraju se efektno isključila... ja ono - Vau !

Jel i vama to seksi?

Da mi ne zamerite, ali puno žena deluje nekako nesposobno za volanom.. pomalo izgubljeno, retko podignu ruku, retko se zahvale, gledaju samo sebe nesvesne saobraćaja oko sebe. Ne, ove ribe cap cap, podigne ti ruku, upadne, nasmeši se - na mene to ostavlja utisak da su dobre ribe. Šta kažete?

Tako ja volim da vozim cik cak kad uletim u neku guzvu a vidim da ne znaju ni gde je levo ni desno, jedan drugar me zeza, reli voznja :mrgreen:
A sto se tice zena kod mene nisam primetio neke dobre vozace, onomad se jedna zenska upetljala kolima ispred Doma Zdravlja.

Nađe se zaista neka vozačica koja ti podigne ruku da se izvini - to je esktra stvar u vožnji ta komunikacija, kad mi se neko izvini onda me prođe ljutnja ;)..

I kad kod žene vidim galantnost u vožnji da gleda oko sebe, da te primeti, pokaže rukom onako ovlaš da uđeš, ili se izvini pogleda te podigne ruku, na mene to ostavi utisak . Obično je to da se digne ruka stvar kod muškaraca, oni su takvi. A kada to uradi žena onako samouvereno - to ostavi utisak

Ima žena koje odlično voze i to jeste sexy. Medjutim, sad auto sam parkira ili ima ugradjenu kameru za parkiranje.
Postoji jedan mali problemčić sa ženama koje dobro voze, to važi dok ne postanu žene, kada se ugase za saobraćaj, a pošto imaju stečene navike lako ulete u teške situacije i prestanu da voze.

ja vozim dosta brzo i dobar sam vozač
drugarice zato ne vole da idu sa mnom bilo gde ako ja vozim baš zbog brzine
da ne pominjem majku kojoj pre vožnje moram da se zakunem trista puta da ću voziti polako
ali ako me šta iritira to je spora vožnja i neodlučnost vozača
Ja generalno vozim umereno ali povremeno volim da nagazim, nije uopste stvar u brzini nego taj osecaj kao da vozim karting, ukruti se karoserija s oprostenjem i taj osecaj mi se svidja .... o ovako penzionerski najmanje se trosi gorivo :mrgreen:

Skoro sam gledala kako se jedna riba parkira na Adi, imala je veliki auto i na malom prostoru se uparkirala iz prve ! :)

Još i lepo izgleda.

Bila sam oduševljena i vozila sam bajs jedno vreme sa osećajem jaaaaao, mogla bih se muvati sa takvom ribom. Deluje sposobno, moćno.

Pre neku godinu sam gledala jednu devojku, deluje sasvim obično, mršava, sa smeđom kosom, kako vozi nekog francuza preko Brankovog mosta, cik cak, upada među vozila, ekstra pretiče, zatim je nestala udesno, na kraju se efektno isključila... ja ono - Vau !

Jel i vama to seksi?

Da mi ne zamerite, ali puno žena deluje nekako nesposobno za volanom.. pomalo izgubljeno, retko podignu ruku, retko se zahvale, gledaju samo sebe nesvesne saobraćaja oko sebe. Ne, ove ribe cap cap, podigne ti ruku, upadne, nasmeši se - na mene to ostavlja utisak da su dobre ribe. Šta kažete?
Делује, а да ли је?

Nađe se zaista neka vozačica koja ti podigne ruku da se izvini - to je esktra stvar u vožnji ta komunikacija, kad mi se neko izvini onda me prođe ljutnja ;)..
e ovo me podseti skoro kad jedna devojka, zena mi podize ruku ja onako e gusko jedna ne znas ni da vozis,,,kakav sam ja seljak, a ovaj drugar mi prica javlja se sto si sacekao ....ja nisam ni registrovao.

Još i lepo izgleda.

Jel i vama to seksi?

A kada ti kažu da voziš kao muško?

Back