Seks za jednu noc

Sad vracam film....

Bilo je samo jednom i sa karatiskinjom iz Makedonije Divnom na plazi u Trpnju...

I sa asistentkinjom Radmilom prilikom posete makedonskih manastira..

I sa Oliverom (koja je bila udata zena), u mojoj sobi u kuci mojih roditelja u Srbobranu...

I sa jednom dalekom rodjakom sto sam joj zaboravio ime kod mojih tetetke i tece na krsnoj slavi (bila je sa muzem)...

I td, i td....
... Sad kad blajbi krene... I sa komsijom Simom, baba Milkom, teta Nadom... :lol:

E blajbi vrh si... Nasmeja me bas bas :lol:

Daj okaci sliku da te vidimo... Takog ebaca krsta imala nije :lol:
Sto je najinteresantnije - nista nisam slagao!

Zviznuo sam jednu gospodju u Somboru sto je radila u zajednickim sluzbama.

Igrao sam sah u njenom stanu sa njenim suprugom, pio kafu i pipao je ispod stola!

Samo sam se plasio kada ce primetiti, ali nisam odoleo iskusenju....

Poaslew sam je u Fici izdrndao dobro, jedva sam je se resio....

- - - - - - - - - -

Ja imam visoke kriterijume i sve one sa kojima sam bio bile su - lepe!

E dobro je.
Sad mi je vec lakse... Posto sam skrndelj... Vec sam se uplasila... Da ces nas sve poebati :malav:

Moš mislit ,iz moje ekipe svak je yebo i šta nije trebo!
Nekako nas zaobišla fama sa sidarom-bili smo mladi i oženjeni i imali čopore klinaca koje smo izvodili na igrališta ,a mi pored u kafiću
na aparatima...za pivkane...
Posle opet prošla ta fama sa sidarom,deca velka,a mi i dalje u formi i...navali na tete,a i koja sponzoruša padne...Ja te klinke jok,ali ovi moji
ne crvene od toga...Kažu da te klinke sve vole malo starije čike,pa još i malo više đeparca...
Sve to nekako bilo i ranije,ali se više krilo-sad javno pa babe frkću jer im fali njega...:lol:
Lično,rekao sam već,ja vecu ne bih nikad prevario,a iako bih,ne bih prizno,a i ako bi me naterali da priznam,kajao bih se ljuto i zato-sto puta
sam se zakleo da više neću...Msm,nisam,a i neću...:rumenko::lol:

Back