gost 393525
Aktivan član
- Poruka
- 1.936
I sa jednom dalekom rodjakom sto sam joj zaboravio ime kod mojih tetetke i tece na krsnoj slavi (bila je sa muzem)...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I sa jednom dalekom rodjakom sto sam joj zaboravio ime kod mojih tetetke i tece na krsnoj slavi (bila je sa muzem)...
... Sad kad blajbi krene... I sa komsijom Simom, baba Milkom, teta Nadom...Sad vracam film....
Bilo je samo jednom i sa karatiskinjom iz Makedonije Divnom na plazi u Trpnju...
I sa asistentkinjom Radmilom prilikom posete makedonskih manastira..
I sa Oliverom (koja je bila udata zena), u mojoj sobi u kuci mojih roditelja u Srbobranu...
I td, i td....
Sto je najinteresantnije - nista nisam slagao!
Zviznuo sam jednu gospodju u Somboru sto je radila u zajednickim sluzbama.
Igrao sam sah u njenom stanu sa njenim suprugom, pio kafu i pipao je ispod stola!
Samo sam se plasio kada ce primetiti, ali nisam odoleo iskusenju....
Poaslew sam je u Fici izdrndao dobro, jedva sam je se resio....
- - - - - - - - - -
Ja imam visoke kriterijume i sve one sa kojima sam bio bile su - lepe!
Drste se, Blajbi je izgleda krenuo redom i po forumu - georgejune, cicak, jennifer, cica, ldjspnp, JOJ!
Meni je to ok ako je sa nekim koga znate a ovako neko nepoznat mi je debilno,jer pojma nemate na kakvu budalu mozete da naidjete,a tek sa pijanima da i ne pricam tu se podrazumeva jos veci faktor rizika...Ovo sve vazi za zene,za muskarce samo ako nabasaju na neku dizelasicu![]()