Seks web cam modeling kao posao

UnboundFlame

Obećava
Poruka
96
Ja vrlo dobro znam koji je moj san snova, što se posla tiče. To je seks web cam modeling. Ali još uvek to nisam postigao iz dva razloga: trenutno ne živim sam, nemam svoj prostor, i nemam partnerku za to.

Sigurno ste videli dosta puta ne netu, postoje sajtovi na kojima ljudi na web kameri poikazuju svoje erotsko umeće i oni koji ih gledaju im dobro plaćaju za to. Čitao sam da je potrebno dnevno 3-5 sati provesti u tome da bi dobro zarađivao. Postoje i sajtovi gde pored web cama, možeš da snimaš i postavljaš filmove i klipove za odrasle. I to me zanima. Ali, ne bih da radim sam sve ovo, jer muškarci nisu baš naročito popularni na tim platformama i sajtovima. Traže se najviše solo ženske i parovi.

Ipak, bacio sam se na posao i u akciju, na neki način. Dao sam lični oglas sledeće sadržine:

Tražim devojku otvorenog uma

Moj životni san je, što se posla tiče, da budem web cam model i da snimam filmove za odrasle. Ali treba mi partnerka za to. I zato putem ovog oglasa tražim lepu i atraktivnu devojku sa kojom bih radio web cam modeling i filmove za odrasle. Hajde da spojimo lepo i korisno! Dobar sam u krevetu. U ovom poslu može baš dosta da se zaradi. Imam svu potrebnu opremu: računar, laptop, web kameru. Jedino što nemam je slobodan prostor, jer trenutno ne živim sam. I zato bih zamolio devojku koja ovo čita ako ona ima svoj slobodan privatni prostor, i da neko vreme radimo kod nje, dok se ne steknu uslovi da živimo kod mene. Hvala na razumevanju.​

PS: nego, majku mu, da nam ne otmu posao uskoro AI web cam modeli :) ;)

I zato putem ovog oglasa tražim lepu i atraktivnu devojku sa kojom bih radio web cam modeling i filmove za odrasle. Jedino što nemam je slobodan prostor, jer trenutno ne živim sam. I zato bih zamolio devojku koja ovo čita ako ona ima svoj slobodan privatni prostor, i da neko vreme radimo kod nje, dok se ne steknu uslovi da živimo kod mene. Hvala na razumevanju.​
Ti si onaj sto pise knjige o komunikaciji sa duhovnim vodicima :per: Znaci zivis sa roditeljima u 40-im, nemas devojku... a ja mislio ozbiljan covek.

Inace sta duhovi misle o seksualnom aspektu zivota, mozes li nas prosvetliti?

Ovaj na jednoj temi piše kako komunicira preko računara sa nekim, đavo će ga znati šta je, navodnim duhovnim vodičem, ovde o tome kako hoće da јеbe pred web kamerom, pritom živi sa roditeljima, a nema ni partnerku za potrebe tih egzibicija.

I objasnite mi kako se ne zajebavati sa ovakvima?

"Ja vrlo dobro znam koji je moj san snova, što se posla tiče. To je seks web cam modeling. Ali još uvek to nisam postigao iz dva razloga: trenutno ne živim sam, nemam svoj prostor, i nemam partnerku za to."
Od 3 uslova nisi ispunio samo 3.
Ali, budi uporan...

Back