Seks u vrelim danima

PLESsitnihDEMONA:
Izvini,jel si ti to negde u blizini,pa znas da je od klime? Kako si pogodila...?MISTERIJA! :D :D
Ubi me tacno zavrat!
A i ne mogu da ti pomognem ovako virtuelno,nikako! :lol:

Aaaa, vidis- zato ja necu klimu, imam osetljive sinuse, i jos svasta nesto drugo :p
Pa, vidis, neki se trudili pa pomogli i vrtuelno. Jes' da nije k'o u RL, al, ipak, nije ni ovako lose.

Ja cu sad na more, pa mi, trenutno vrucina nije veliki problem- covek mi se preporodi tamo, a i ja, sa njim.No, kad se vratimo- opet strara prica :(
Kako podnosis vrucinu, ne rece mi :) ?

Cupavka:
Ja cu sad na more, pa mi, trenutno vrucina nije veliki problem- covek mi se preporodi tamo, a i ja, sa njim.No, kad se vratimo- opet strara prica :(
:) ?

to je sto meni nedostaje
mora
talasi
vreli poljubci
naravno vreli sex
mmmmmmmmmm

hehe cupavka lep ti zelim sex dole na moru
i naravno vreo........................:D

Cupkava, probaj da se hladis lepezom, dok radite radnju.Masi sto elegantnijim pokretima, onako damski, to ce da ga i razladi i napali jos zesce.
Verovatno mrdas rucicama u ekstazi, pa prikachi neku, eno moze PSD da ti preporuchi one kineske.

Cupavka:
Narode, kako vam idu seksualne aktivnosti po ovoj vrucinstini?
Meni vrucina ne smeta, al zato mom partneru treba mnogo vise vremena da dozivi orgazam nego obicno, sto uopste nije losa stvar nocu :p , al, zato otpadaju dnevne varijnte na brzinu, koje ja mnooogo volim :cry: .
Ima neko neku konstruktivnu ideju za resavanje ovakve situacije, a da nije nabavka klima uredjaja :) ?
Dobro, sad, ocekujem ja i da budu pojedini nevaljali sa komentarima,al, neko mora i tim da se bavi je l ;).
Ajde, da vas cujem.

Evo dobro fala na pitanju, a vi?
Po ceo dan se ebavam po kući i po štali.
A zvezda upekla na oči da ne vidiš.

Aaaa, ti sto cekas kuma- vidim da si mi dao mnooogo konstruktivan predlog :),... doduse, sad bas ne znam da l mogu rucicama da masem dok sam u ekstazi i da istovremeno...cek', bre, je l' ti to mene zahebavas, malo, kanda, a?
A, PSD- kakva je ovo zahebancija sa tim lepezama , a? Ti si mi bar delovao kao neko sa ozbiljnim namerama ovde, kad ono- lepeza :)

Back