gost 390446
Iskusan
- Poruka
- 5.726
Kao starijem i iskusnijem kolegi - verujem, ali ovo što si ti opisao je praktično bisex priča, u MFF pogotovo, ali i u MMF. (ne računam ovu nimfomanku, naravno).
Moze da bude al ne mora

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao starijem i iskusnijem kolegi - verujem, ali ovo što si ti opisao je praktično bisex priča, u MFF pogotovo, ali i u MMF. (ne računam ovu nimfomanku, naravno).
Iskreno, razmisljao sam tada samo kako da pobegnemo, da se ne uvalimo u neka jos vece gofna....
Sve mi se to cinilo sumnjivo i opasno.
Nisam tada imao danasnje iskustvo.![]()
Stvarno je supermoderno, eto reljefi na indijskim hramovima koji prikazuju trojke su se samo malo izlizali za poslednjih 2000 godina koliko tamo stoje.Previse moderno za mene, al me zanima samo, ako nije trojka nego ih je jos vise, kako je to uopste izvodljivo, kolko iz najvise moze biti? Ne znam to uopste da vizuelizujem.
- - - - - - - - - -
Znam samo za jednu takvu pricu, jedna lezbejka sto se napila sa drugaricama pa je ne znam sta sve bilo al se sve prave da se nista nije desilo, kao sto je neko gore reko, drzi se u tajnosti
Previse moderno za mene, al me zanima samo, ako nije trojka nego ih je jos vise, kako je to uopste izvodljivo, kolko iz najvise moze biti? Ne znam to uopste da vizuelizujem.
- - - - - - - - - -
Znam samo za jednu takvu pricu, jedna lezbejka sto se napila sa drugaricama pa je ne znam sta sve bilo al se sve prave da se nista nije desilo, kao sto je neko gore reko, drzi se u tajnosti
HahahjaStvarno je supermoderno, eto reljefi na indijskim hramovima koji prikazuju trojke su se samo malo izlizali za poslednjih 2000 godina koliko tamo stoje.
A ti razmišljaš o gomilici, a? Šta tu ima da se vizuelizuje, svi goli na gomilu i onda kao kad se iznese pečeno pile na sto - ko je brži zgrabi dobar komad, ko mrljavi mora da se zadovolji onim što ostane.
A odakle ti znaš priču, ako se sve drži u tajnosti? Ili se ne drži u tajnosti, ili se drži u tajnosti, ali ti kao učesnik i svedok (doduše nepouzdan, jer si bila pod uticajem alkohola) imaš informacije iz prve ruke.![]()
To i ja mislim, vise je za ove sto im je seks sport al neka, nije to kao onaj pravi odnos s jednim partnerom kog volis, ovo poligamija neka sta je, kako mogu biti emocije, osim ako neko ne moze voleti vise njih odjednom nisam u tokuMadafaka, to je kecanje u zdrav mozak. Nema pravih emocija.
To je nista drugo nego zadovoljiti nagon i potreba sa laznim etiketama.To i ja mislim, vise je za ove sto im je seks sport al neka, nije to kao onaj pravi odnos s jednim partnerom kog volis, ovo poligamija neka sta je, kako mogu biti emocije, osim ako neko ne moze voleti vise njih odjednom nisam u toku
Pa da, nisu ukljucene emocije samo cista fizika
Uključene su i emocije, za početak - ljubav prema sexu, ljubav prema svim lepim ženama... ima toga još.
Prava zestoka trojka, je ako su 2 muskarca, na 1 zenu/devojku. Obratno je kilavljenje i mrljavljenje, uz lezbejske igrice.
ovaj stricek zvuci iskusno![]()
visedecenijski minuli rad. kad bi naso mlado pile, da podmladim stare zile. rece li ti ono da me usvajas, ili me se kurtalises? Da znam na cemu sam, i da si startam druge kandidatice. vreme je penez.
start druge![]()
mnpgo mi namigujes i vrckas se ciki, pa mislio da si spremna za nezaboravno druzenje.
sorry stricek Ciko na dijeti sam pa konzumiram samo piletinu![]()
sorry stricek Ciko na dijeti sam pa konzumiram samo piletinu![]()
Pa dobro mačko, zamisli od jednog od 50 da su dvojica od 25 leta i eto ti trojke.
bas tak Mr. Taubek isto je kao da zamislite jednu macku od 100 kg da su dvije macke od 50![]()
Jašta! Još i bolje....![]()