Sančo Panča
Domaćin
- Poruka
- 3.452
Znači nisu izdržale.Ne znam, razisle se.
Pa onda i nisu bile za ovo ovdje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači nisu izdržale.Ne znam, razisle se.
Ima i koje se poudavale a ima koje nisu izdrzale forum.Znači nisu izdržale.
Pa onda i nisu bile za ovo ovdje.
Nije to baš tako.Sem Paule i Milice ja ne vidim nesto...
Kako znaš da su se poudavale?Ima i koje se poudavale a ima koje nisu izdrzale forum.
Ima jedna nasa Amerikanka kako je upoznala nekog tipa ovde vise se nije okrenula na forum.
Nema to nikakve veze.Jelena i Zla Beba su udate za ove ostale ne znam.
Znam zato sto su rekle.Kako znaš da su se poudavale?
Za mene ima jer ne petljam sa udatima.Nema to nikakve veze.
Dobro, dobro poštujem.Nisam ja Panco od jucer na forumu![]()
Mislio sam na forumu jbg ti.Za mene ima jer ne petljam sa udatima.
Nije to baš tako lako, tako da sve ostaje na mašti.eh kad bi neka od njih dala
ma zahebavam se. Doduse ne mogu da zamislim. Nekako mi isuvise etno- matrix sve to.Nije to baš tako lako, tako da sve ostaje na mašti.
Rekla sam ja ovde svasta, cesto i sama be znam gde je granica mog fantaziranja i realnostiZnam zato sto su rekle.
A imaš potencijala za puno više, ali se ne usuđuješ.Rekla sam ja ovde svasta, cesto i sama be znam gde je granica mog fantaziranja i realnosti![]()
Ako mislis na fantaziranje daA imaš potencijala za puno više, ali se ne usuđuješ.![]()
Uhhh tu bi uživala sigurno.Ako mislis na fantaziranje daMalo mi fali da se nadjem u gang bangu
![]()
To je više psihički, toliko njih hoće baš tebe ČUhhh tu bi uživala sigurno.![]()
Meni ne deluje bas tako ali mozda ja nista ne znam o tomeTo je više psihički, toliko njih hoće baš tebe Č![]()
Mnoge u tom saznanju uživaju i to ih više radi nego sama akcija.To je više psihički, toliko njih hoće baš tebe Č![]()
Ne mislim na tebe nego na bivse forumasiceRekla sam ja ovde svasta, cesto i sama be znam gde je granica mog fantaziranja i realnosti![]()
Pomenuo si bebu i mene, zato kazemNe mislim na tebe nego na bivse forumasice
Rece gang bang![]()
Izvinjavam se, onda sam ja nesto pogresno razumeo.Pomenuo si bebu i mene, zato kazem
ne trudim se, onako pitamMa dečko je, nemoj se truditi.