Seks u Troje: da li bi probali?

Ma sto ne bi. Probao bi i 15. Da uletim u neku gomilu svi goli i pelcere za uvo. Neko parno kupatilo MrNapokon i 15 nauljenih hot lambada ultra hi fi seksi vitkih ko gazelice nasmejanih Brazilki. Uuuuu brate.
Ostali kao ne bi a? Mjok nije to za mene. Ne volim ti ja to a?

Probala sam, odnosno probali smo. Šta znam. Možda kratko da probam da iznesem neka zapažanja i komentsre.
Nešto smo se zezali hoćemo nećemo i dogovorili smo se da probamo i to obe varijante. Ja sam trebalo da dovedem Ž a moj drsgi M. Trajala je ta potraga dugo i sporo. Jedino iznenadjenje mi je bilo da tih nekoliko devojaka koje sam pitala nisu me pogledale kao čudakinju. Malo su se iznenadile ali su ostale ok.
Inače pitala sam neke poznanice, takav dogovor je bio i da moj dragi pita poznanike.
Prvo se odigrala žmž pa par meseci kasnije mžm.
Pa onako. Mislim da se nismo snašli baš najbolje. U društvu još jedne Ž mi je bilo uzbudljivije nego u društvu još jednog M. Čak da sam sa tim M mogla da ostanem 15tak min na 1na 1 bilo bi vrh :)
Malo mi se čak i po glavi muvalo pitanje da li sam latentna bisex. Vremenom secto razrešilo/ nisam.
Na filmu je to dosta zanimljuvije. Jednom muškarcu su mnogo dve žene. A dvojici muškaraca je malo jedna žena.
Mislim da će treći put ostati u najbolkem sećanju.
Sticaj čudnih okolnosti za vreme vanrednog stanja. Udomili smo moju kolegnicu koja je nekoliko nedelja pre uvodjenja vanrednog ostala bez stana i tako... da ne dužim. Uglavnom smo svi radili od kuće, malo dosada, malo alkohol i nagovorismo jedni druge da probamo. Trajalo je do kraja vanrednog stanja i to je bilo zanimljivo.
Znači trojka može biti zanimljiva ako možete da se organizujete na neko vreme. Inače ono večernje druženje i to ništa

Back