Seks sa zivotinjama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tamo sam gde....:
mislite o tome, moze, neki to vole grublje
neki da,samo ti nisi sposoban za to...
a zivotinja..ma ti si ko mis :wink:

hahahah... pazi sta pricas za miseve... gledao sam emisiju o njima, konkretno kako se pare... i nisam mogao da verujem!!! Mis jebbe misice bukvalno dok ne crkne!!! :) Kitta mu se uveca nekoliko puta, nabrekne uzasno puno, rekli su tacno kolika je u srazmeri sa telom i znam da je cifra neverovatna.. jedva je vuce... :) i sa tim cudom onda cepa do iznemoglosti... od misije rupe do rupe... ne jede, ne pije, ne spava i na kraju crkne... ovo nije zajebbancija, video sam manijaka na delu... tako da se ne izleci sa komentarima sledeci put... :wink:

Inace lavovi su isto nezasiti, u vreme parenja lavica ide od lava do lava i bukvalno sama se nabija... hahhaahaha... ali oni barem ne crkavaju.. :)

Crna udovica je zakon 8)

Citat:
"Po svojoj prirodi neagresivan ovaj pauk često može biti krajnje neugodan.
Osim po reprezentativnom otrovu ovi pauci poznati su i po svom ljubavnom žaru.
Naime, nakon spolnog odnosa, kod crnih udovica ostaje samo jedno i to ženka koja u "ljubavnom žaru" pojede svog partnera.
No, ne radi ženka to mužjaku samo nakon parenja. Nekada se ista stvar dogodi i prije parenja, ukoliko ženka nije zainteresirana za "barenje".

Muškarci... :arrow: Think about this! :lol:

Mr X:
Pa dobro,mozda to i nije toliko lose ako bas volis.Ali nedaj mi boze da naletim na neku devojku koja je pre toga bila sa psom.

Stvarno bljak, moj ortak skinuo sa interneta par filmcica i stvarno je odvratno... zlatni retriver i vucjak... one gadure bih ladno pobio kao pseta... prvo im daju da ih polizu a onda se okrenu otpozadi kao kuje i dzukci ih naskoce... a jedna je i spreda... ma fuuuuuuuuj... muka mi je kada se prisetim... zato i ne volim smrdljive dzukele... inace to je zloostavljenje zivotinja i zakonom je zabranjeno... spada valjda pod kategoriju protivprirodni blud... ma svi ti koji se je*bu sa zivotinjama su bolesnici najveci...

Eh da... video sam jedan filmcic i sa ponijem kako se propinje.... hahahah... stvarno uzas, pocepao je najgore.... ma bolestan je taj moj drugar, necu vise da se druzim sa njim stvarno... :)

blondi:
Crna udovica je zakon 8)

Citat:
"Po svojoj prirodi neagresivan ovaj pauk često može biti krajnje neugodan.
Osim po reprezentativnom otrovu ovi pauci poznati su i po svom ljubavnom žaru.
Naime, nakon spolnog odnosa, kod crnih udovica ostaje samo jedno i to ženka koja u "ljubavnom žaru" pojede svog partnera.
No, ne radi ženka to mužjaku samo nakon parenja. Nekada se ista stvar dogodi i prije parenja, ukoliko ženka nije zainteresirana za "barenje".

Muškarci... :arrow: Think about this! :lol:

I rather not... :)

Steffan:
hahahah... pazi sta pricas za miseve... gledao sam emisiju o njima, konkretno kako se pare... i nisam mogao da verujem!!! Mis jebbe misice bukvalno dok ne crkne!!! :) Kitta mu se uveca nekoliko puta, nabrekne uzasno puno, rekli su tacno kolika je u srazmeri sa telom i znam da je cifra neverovatna.. jedva je vuce... :) i sa tim cudom onda cepa do iznemoglosti... od misije rupe do rupe... ne jede, ne pije, ne spava i na kraju crkne... ovo nije zajebbancija, video sam manijaka na delu... tako da se ne izleci sa komentarima sledeci put... :wink:

Inace lavovi su isto nezasiti, u vreme parenja lavica ide od lava do lava i bukvalno sama se nabija... hahhaahaha... ali oni barem ne crkavaju.. :)
Steffane..... :shock: Ovome se nisam nadala od tebe...... :x

Ova tema me bas sinoc insipirisala da se malo vise potrudim sa svojom Dogom i moram vam reci da mu dobro ide. Znate ovo me uopste ne uzbudjuje ali jednostavno hocu da ga naucim da ga stavi u rupicu i tacka. Sinoc me je zaskocio i bio mu je tvrd ali samo mrda napred nazad i nezna da je pogodi. Mislim da ce uskoro uspeti i dobice nagradu lepu siniclu.

seksi-iva:
Ova tema me bas sinoc insipirisala da se malo vise potrudim sa svojom Dogom i moram vam reci da mu dobro ide. Znate ovo me uopste ne uzbudjuje ali jednostavno hocu da ga naucim da ga stavi u rupicu i tacka. Sinoc me je zaskocio i bio mu je tvrd ali samo mrda napred nazad i nezna da je pogodi. Mislim da ce uskoro uspeti i dobice nagradu lepu siniclu.
Nemam reci...... :x :x :x :x :x :x :x :x

Snezna_kraljica:
Steffan:

on je uvek spreman na sve..ja se nisam iznenadila :wink:
a jedno si zaboravio,ja radim razne probice na tim malim i jadnim stvorenjima..da bi posle tebi i slicnim tebi bilo bolje.... :wink:
ukapiraces jednog lepog dana..nikad nije kasno :wink:

Snezna_kraljica:

Ma kazem ti, nisam ja kriv... ovaj moj drug mnogo je nevaljao... uvek mu kazem u pocetku, ma necu ne zanima me... ali posle ipak pristanem i zazalim... :) sutra cu mu reci odmah kada budem isao kuci dosta je bilo, ne zelim vise to da radim... veceras... hehehe... :)

Snezna_kraljica:
seksi-iva:
Nemam reci...... :x :x :x :x :x :x :x :x

Pa niko te ne tera da citas... :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back