- Poruka
- 37.286
jao, ram za slikeNego o ljudskom ili neljudskom penisu je bila riječ. Pa sam se pretežno na tu alatku ljudsku osvrnuo. Za šaraf ću uzeti odvijač ili vilast / okasti neki ključ![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jao, ram za slikeNego o ljudskom ili neljudskom penisu je bila riječ. Pa sam se pretežno na tu alatku ljudsku osvrnuo. Za šaraf ću uzeti odvijač ili vilast / okasti neki ključ![]()
a na žensku picu krećeš bez alata?Nego o ljudskom ili neljudskom penisu je bila riječ. Pa sam se pretežno na tu alatku ljudsku osvrnuo. Za šaraf ću uzeti odvijač ili vilast / okasti neki ključ![]()
Za svaku tehniku koju je čovjek napravio ili izumio postoji i alat!nego o čemu je bila reč?
o tehnici?
kako ćeš bez alata izvesti bilo kakvu tehniku da te pitam iskreno sad?
pa o tome pričam od prvog posta šta me šetaš u krug?Za svaku tehniku koju je čovjek napravio ili izumio postoji i alat!
Pa šta mjesas sarfziger i penis ?pa o tome pričam od prvog posta šta me šetaš u krug?
sve bez klasičnog tvrdog ishoda ne sme da se zove sex.
pa izvini neću višePa šta mjesas sarfziger i penis ?
i za to se izvinjavam....precenila sam mogućnosti sagovornikaOtišao si malo van okvira teme
mešati se ne mogu ali imaju po neku slicnu funkciju..vrte i jedan i drugiPa šta mjesas sarfziger i penis ?
Ja mislio ovo Paula otvorila.Pogledajte prilog 1556197
Futuristicki seks se smatra tabu temom, ali kako virtuelna stvarnost postaje sve raširenija, predvidja se da će se naši fetiši udaljiti od tradicionalnijih opcija
poput kostima medicinskih sestara i vatrogasaca i bice i zamenjeni realističnim vilenjacima i vanzemaljcima kako sve više ljudi bude prihvatalo VR seks.
U narednih pedeset godina ljudi ce imati više seksa u virtuelnom okruženju,pod tim se podrazumevaju digitalni objekti, avatari i veštačka inteligencija projektovana
u naše fizičko okruženje putem pametnih naočara ili sočiva.
VR će omogućiti ljudima da prepišu svoje okruženje za igru uloga "krajnje fantazije", kažu futurolozi sa "realističnim vilenjacima i vanzemaljcima", piše Daily Mail.
Šta vi kažete na ovo...i da li možete da zamislite seks sa zgodnom vanzemaljkom ili vilenjakinjom
![]()
Jbt Nina, pa nije dildo toliko skup da se sigras s srafcigeri.mešati se ne mogu ali imaju po neku slicnu funkciju..vrte i jedan i drugi![]()